Gość: k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 19:07 zlecę zrobienie strony www dla małej firmy.czekam na oferty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ev Re: strona www IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.10.11, 16:51 szukacie firmy, czy może być osoba fizyczna tzw.amator ? Jeśli druga opcja to proszę o kontakt. Mam doświadczenie w tworzeniu stron m.in dla kancelarii prawniczej. Cena do uzgodnienia, ale nie są to spektakularne koszty. evelunka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0800floristic Re: strona www IP: *.se 15.12.11, 10:52 Budujemy strony internetowe od podstaw! Internet umożliwia dotarcie do szerokich mas odbiorców jak również precyzyjne dotarcie do ściśle określonych grup docelowych. Budując strony internetowe zwracamy uwagę na jej funkcjonalność oraz zoptymalizowanie pod kątem wyszukiwarek internetowych (większość wejść na strony internetowe pochodzi z wyszukiwarek) Zajmujemy się pozycjonowaniem stron w Google - Dbamy o to, aby informacje zawarte na stronie były łatwe do odnalezienia! kontakt: 0800@floristic.ru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: strona www IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 19:58 a jaki koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geek Re: strona www IP: *.16.95.lan.EkoNet.info 16.12.11, 03:17 Witam, Prosze o kontakt telefoniczny 532 523 524 Po dokladnym rozpoznaniu potrzeb dokonam wyceny. Oferuje pelna pomoc i doradztwo na kazdym etapie realizacji serwisu. Analiza potrzeb, projekt, realizacja, utrzymanie i aktualizacja serwisu na naszych serwerach lub wskazanych przez klienta. Doradztwo i zakup domeny internetowej, pozycjonowanie serwisu w wyszukiwarkach. Mozliwosc integracji strony internetowej z portalami spolecznosciowymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geek Re: strona www IP: *.16.95.lan.EkoNet.info 16.12.11, 03:19 Dodam jeszcze, ze istnieje mozliwosc rozlozenia platnosci na raty, a takze czesciowe rozliczenie w barterze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geek Re: strona www IP: *.16.95.lan.EkoNet.info 16.12.11, 03:33 Posiadamy tez wlasne studio fotograficzne - mozemy takze zrealizowac sesje zdjeciowa na potrzeby strony internetowej. Fotografia korporacyjna i produktowa. Stawiamy na jakosc! Strona internetowa firmy to w dzisiejszych czasach podstawowa wizytowka! To od jakosci jej wykonania moze zalezec przyszle zlecenie i zainteresowanie klientow oferta firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_mirabelka Re: strona www 23.03.12, 08:42 Mogę polecić sprawdzoną firmę. Korzystałam z usług projektowanie stron www szczecin i jestem bardzo zadowolona. Niewygórowane ceny, krótki czas realizacji i profesjonalne podejście. Odpowiedz Link Zgłoś