pat891 05.07.16, 08:13 Witam, Ostatnio dużo słyszy się o nowej rozrywce w Toruniu o tzw. Escape Room-ach jaki polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radq30 Re: Jaki Escape Room w Toruniu ? 05.07.16, 13:48 Byłem już we wszystkich pokojach w Toruniu i kilku w Bydgoszczy i mogę szczerze polecić "Dom Kłódek" - nowy escape room na rynku ale już na bardzo wysokim poziomie. Trafiłem do ich pokoju "Warsztat Słynnego Żużlowca" i przyznam, że w pokoju o tak ciekawej i oryginalnej tematyce jeszcze nigdy nie byłem. Końcowy efekt WOW po prostu zwalił mnie z nóg:) Oczywiście zachęciło mnie to do wizyty w drugim pokoju "Czar PRL", gdzie spotkałem się z rozwiązaniami bardzo oryginalnymi i niewystępującymi w innych ER. Naprawdę polecam oba pokoje bo po odwiedzeniu już kilkunastu/kilkudziesięciu pokoi myślałem, że nic mnie nie zaskoczy, a jednak się myliłem. Już nie mogę się doczekać kolejnych pokoi w wykonaniu "Domu Kłódek". Jak dla mnie jest to najlepszy Escape Room w Toruniu! www.domklodek-torun.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: Jaki Escape Room w Toruniu ? 05.07.16, 16:25 Gorąco polecam ten przy Piekarach, przy Szczytnej sam ER bardzo dobry, tylko trzeba sforsować klatkę schodową bardzo charakterystyczną dla Starówki. W Domu Kłodek jeszcze nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erfanka Re: Jaki Escape Room w Toruniu ? IP: *.26.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 11.07.16, 15:54 Ja byłam do tej pory na Podmurnej w Can U Escape?, które polecam. Dobry jest też astronom - właściciele dużo chodzą po pokojach i można z nimi pogadać. Dużo dobrego słyszałam o Clock - live escape room, ale jeszcze nie miałam okazji zobaczyć. A był ktoś w B-58 ? Dowiedziałam się o nich z lockme, ale nie mają strony internetowej, a na FB nie udzielają się zbyt mocno. Byłam tez w Wejdź i wyjdź. Pokoje może nie należą do najlepszych, ale dzięki grouponowi można je odwiedzić za całkiem fajną cenę www.groupon.pl/deals/escaperoom-torun. Dużo się tego ostatnio otworzyło. Ktoś słyszał może o innych firmach, które planują się otworzyć? Może Toruń zostanie polską stolicą ER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania89 Re: Jaki Escape Room w Toruniu ? IP: *.play-internet.pl 10.09.17, 18:17 Polecam w can u escape pokoj anatomia zla. canuescape.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ania.5891 Re: Jaki Escape Room w Toruniu ? 07.07.16, 23:24 Polecam pokój astronoma w space out i pokój mordercy w Bydgoszczy. O wspomnianym domu kłódek w Toruniu słyszałam pozytywne opinie od znajomych i już zarezerwowałam czar prl. Niestety nie mogę polecić open the door w toruniu - brudne pokoje i zdecydowany minus za brak podglądu i słaby kontakt z obsługą. Odpowiedz Link Zgłoś