Dodaj do ulubionych

kuchenka gazowa Amica OKAZJA prawie jak za darmo

IP: 192.132.229.* 09.11.11, 12:38
witam serdecznie, mam do sprzedania kuchenkę gazowa, białą, firmy amica, używana była rzadko, górną część ma w doskonałym stanie, brak zarysowań i odpryskow....dostałam ją w spadku po poprzednim właścicielu mieszkania...który też raczej wielkim kucharzem nie był. Mam na nią aktualną gwarancję i papiery. Jedyna wada to niedziałający mały palnik,oraz prawdopodobnie termostat do wyregulowania.... oraz pęknięty zawias od klapy na "okruchy":) myślę ze jest to do zrobienia dla kogoś kto się zna. Podsumowywując...kuchenka jest prawie jak nowa i szkoda mi ją oddać na złom. Chcę za nią 250 zł, nie mam możliwości transportu, więc wchodzi w grę tylko odbiór osobisty. 696448748
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: do Tajfun'a IP: *.play-internet.pl 09.11.11, 16:49
      Czy wogóle wiesz,co napisałaś?Masz gwarancję,a nie naprawiasz jej w ramach gwarancji?Jest prawie nowa,a ma pęknięty zawias,coś nie tak z termostatem,nie działa palnik.Piszesz,że szkoda Ci jej oddać na złom,a wołasz za grata 250 zł?Do tego koszty transportu.Nie lepiej oddać komuś za darmo,kto potrzebuje?Oj,brak słów.A co zrobisz,jak nikt jej nie kupi?Za wywiezienie na złom też się płaci.
      • Gość: ola Re: do Tajfun'a IP: *.play-internet.pl 15.11.11, 09:23
        naprawde szlag mnie trafia jak czytam takie ogłoszenia typu j/w kuchanka jak nowa poza jednym ale : nie dziala to i to i jeszcze to wiec nie jest NOWA tylko ZEPSUTA!!!! i biedaczyna co ja wezmie bedzie musial sie niezle napocić zeby doprowadziec ją do stanu uzytkowania dac 250 lzł plus przytargac do domu na własnym garbie . Oczywiscie sprzedajacy powie przecież ja nikogo nie zmuszam do kupna owszem nie zmuszasz ale czy nie poczuł byś sie lepiej jesli oddałbyś biednej rodzinie za darmo cos od serca ? cos co nie jest ci do niczego potrzebne a tylko zawadza co sie z Wami ludzie dzieje czy to bieda zmusza was do takiej chciwosci ?
    • Gość: dodo Re: kuchenka gazowa Amica OKAZJA prawie jak za da IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.11, 13:47
      Koszmar i żal. Ja oddałam za darmo pełnosprawną 2-letnią pralkę Amica, a Ty za takie uszkodzenia chcesz 250zł? Wstyd! Popieram innych forumowiczów- lepiej zrobisz oddając ją za darmo biednej rodzinie. Na Twoim miejscu jeszcze bym ją porządnie wyczyściła i oczywiście o wszystkim poinformowała osobę której daję.Nie wzbogacisz się, a możesz zrobić dobry uczynek.
      • Gość: ares Re: kuchenka gazowa Amica OKAZJA prawie jak za da IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 14:54
        Zwlaszcza, ze za 750zl czyli 3x wiecej jest taka sama kuchenka, nowa ze sklepu i z gwarancja. A tu za 1/3 ceny kuchenka, ktora jest nowa tylko troche jednak nie jest. Mi by bylo wstyd, bo to tak jak podejsc do zebraka i powiedziec mu, ze sprzedaz mu chleb. Jak nie chcesz komus pomoc to lepiej sie nie oglaszaj bo to tylko wstyd.

Juz pomijam kretynski opis, w ktorym piszesz, ze jest jak nowa ale jest zepsuta. Czyli jak te nowe ze sklepu, tez zepsute, odrapane etc. Ehh co za ludzie.
    • Gość: kupiec Re: kuchenka gazowa Amica OKAZJA prawie jak za da IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.11, 16:30
      daję za nią czapkę świeżych jabłek dwa są robaczywe a reszta trochę nadgniła ale jak się powycina to jeszcze dobre ciasto można upiec pasuje aha ja też nie posiadam transportu to umówmy się że Ty przyniesiesz mi kuchenkę a ja przyniosę Ci jabłka czapkę dorzucę gratis
    • obiektywny_easy Re: kuchenka gazowa Amica OKAZJA prawie jak za da 15.11.11, 16:53
      250 zł to nie jest za darmo drogi Panie lub Pani ,jesli cos wymaga naprawy nie jest PRAWIE NOWE prawie robi dużą różnice nie chce Ci sie oddac na złom a żadasz kasy od kogos kto zabierze tego złoma ? Wstyd !!!!!!
    • Gość: Józek Re: kuchenka gazowa Amica OKAZJA prawie jak za da IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 11:10
      Mogę wziąć kurki od tej "nowej" kuchenki. Zapłacę po 5 zł od sztuki. Pasuje?
      • Gość: S Re: kuchenka gazowa Amica OKAZJA prawie jak za da IP: *.0000a-fast-proxy.de 06.01.12, 15:06
        3ZŁ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka