Dodaj do ulubionych

suknie ślubne Kraków

14.03.11, 18:29
Pewnie zbyt dużo wymagam... ale może któraś z Was może mi polecic salony z sukniami ślubnymi, gdzie kupię ładną suknie za około 3 tys. zł... Do Madonny wole nie wchodzic, bo niestety mnie nie stac, a wiem że tam na pewno coś mi się spodoba...
Obserwuj wątek
    • greeneyes86 Re: suknie ślubne Kraków 14.03.11, 19:04
      Salon Lisa Ferrera i w nim na pewno kolekcja Orea Sposa,ale nie wiem jak inne ich kolekce-przejrzyj ich stronę :)
      Co do innych to jest wiele salonów na ul. Długiej i Filipa, niektóre nie mają nawet swojej strony internetowej, więc najlepiej po prostu przejść się i powchodzić do każdego-może akurat coś wpadnie w oko?
    • anaisanais Re: suknie ślubne Kraków 14.03.11, 19:39
      sama nie bylam ale salon Nabla jest b. znany
      www.slubnesuknie.com.pl/
      • magmar777 Re: suknie ślubne Kraków 17.08.11, 20:45
        Witam.
        Mam do sprzedania naprawdę niepowtarzalną suknie ślubną!
        Nie znajdziesz jej w żadnym salonie!!
        Suknia firmy Agora model 11 lecz zamiast gładkiego gorsetu jak w oryginale moją suknie zdobią koronka i oryginalne kryształki swarovskiego!!!
        suknia szyta jest w całości.. gorset w tyle wiązany co daje mozliwosc idealnego dopasowania do sylwetki.
        a koronkowe ramiaczko które przechodzi przez plecy nadaje sukni romantycznosci ale i oryginalnosci!
        Suknia i została zakupiona w czerwcu 2011 za kwotę 3200zł.
        w tym momencie jest profesjonalnie wyczyszczona. nie miałam sesji w plenerze dlatego stan sukni jest idealny jak nowa!!

Suknie mozna obejrzec w salonie w wadowicach.
        Za kwote 1899zł moze być juz Twoja!!
        W tej cenie mozliwa jest korekta- typu skrócenie itd itp!!
        Naprawde super okazja!!
        Ja 2 mies temu płacilam za ta suknie 3200a Ty tylko 1899zł!!

galeria:
        allefree.pl/galeria/324247/1
        na zywo suknia wyglada o wiele piekniej!!

każdy gość na weselu był pod wrażeniem!!
        każdy powtarzał ze jeszcze nie widział tak oryginalnej pieknej sukni slubnej!
        TO BYŁ MÓJ NAJPIEKNIEJSZY DZIEŃ ;)))))

kontakt:
        gg -634231
        email: magmar777@interia.pl
        tel:791-749-773
    • brzuchaczek Re: suknie ślubne Kraków 17.08.11, 22:07
      a gadanie ,w Madonnie na wyprzedaży ceny nie są takie złe :-) i w innych salonach też mają obniżki :popytać, podzwonić :-) znajdziesz coś na pewno
    • Gość: Jolka Re: suknie ślubne Kraków IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.11, 20:42
      Hej fajne i w dobrych cenach są suknie w Nayadine na placu Matejki była i jestem zaskoczona bo salon z zewnątrz wygląda na bardzo drogi (chodzi mi o suknie) mnie się kilka spodobało ale w końcu wybrałam tą swoją jedyną
      Polecam
      • nanusiakrzysiusia Re: suknie ślubne Kraków 10.03.12, 21:41
        Witam ja też gorąco polecam salon Nayadine na Placu Matejki mają świetne sukienki ja znalazłam tam najwięcej takich jakie mnie interesowały czyli z obniżonym stanem,jakościowo fajne i super odszyte.
        Polecam ten salon ceny tez mają niezłe i rabaty!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: gina88 Re: suknie ślubne Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 12:20
      Witam! Pewnie to zapytanie jest już nieaktualne ale jak by na przyszłość któraś z was szukała sukienki to polecam salon Adria na os. Uroczym! ! piękne sukienki bardzo dobrze uszyte i naprawdę dobre ceny! DO 3 tys można znaleźć wiele propozycji, Ja najdroższa sukienkę znalazłam za 3500zl i to taką już "na bogato" polecam gorąco!
    • Gość: anett suknie ślubne 800zł Kraków IP: 149.156.37.* 09.03.12, 23:02
      Witam z powodów osobistych mam do odstąpienia zaliczkę na uszycie sukni ślubnej, wpłaciłam 450 zł a chciała bym odzyskać 300zł. Suknie są szyte w jednym z Krakowskich salonów. Data ślubu oraz fason sukienki jest dowolny (suknia z salonu bądź indywidualny projekt), gdyż mojej nie rozpoczęto jeszcze szycia. Koszt uszycia sukni ślubnej to 950zł a więc (minus moja zaliczka) całkowity koszt to 800zł (w cenie jest wliczone bolerko, welon, halka). Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy to przybliżę salon oraz podam wszelkie niezbędne informacje.
      pompejusz@vp.pl
    • twojewymarzonewesele Re: suknie ślubne Kraków 14.03.12, 17:17
      Polecam salon Adria: www.modaslubna.krakow.pl
      Byłam tam ostatnio, duży wybór pięknych sukien. Ceny ok, ok 2000 więc na pewno znajdziesz coś dla siebie :)
      • Gość: gość Re: suknie ślubne Kraków IP: *.cityconnect.pl 20.08.14, 09:42
        Polecam suknię ślubną krótką, mega wygoda :)

sprzedajemy.pl/suknia-slubna-elizabeth-passion-koronka,13876852?_rp_RP=_rp_list_account_user_offers&offset=0
    • uglybetty2 Re: suknie ślubne Kraków 22.03.12, 10:08
      spróbuj się wybrać do Adrii, os Urocze, tam mają dobre ceny, większość sukienek sporo poniżej 3tys!
      • Gość: Adrianna09 Re: suknie ślubne Kraków IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.12, 14:24
        Polecam salon NAYADINE na Placu Jana Matejki. Naprawdę warto zobaczyć stronę internetową, aczkolwiek zobaczenie, przymiarka i kupno sukni jest niesamowite !
        www.nayadine.pl/
        Pozdrawiam, Adrianna.
        • Gość: dorota11 Re: suknie ślubne Kraków IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.12, 14:28
          cześć wszystkim!!!
          ja również polecam salon Nayadine na Placu Matejki!!!
          kupowałam tam dwa tygodnie temu sukienkę!!!
          suknie przepiękne, ceny od 2500 do 5000!!!
          zgadzam się z Adrianna09!!!
          warto przyjść!!!
          naprawdę!!!
        • Gość: WiktoriaOzgańska SUKNIE KRAKÓW IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.12, 14:34
          coś dużo mówicie na temat salonu NAYADINE na Placu Matejki. też tam kupowałam sukienkę, bardzo fajne, obsługa miła bardzo, ceny podporządkowane pod zakres oszczędności. ja kupiłam sukienkę za 3100zł. polecam! ;)
          • Gość: kasia1541 nayadine IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.12, 14:38
            kurczeeee dziewczyny!! jak wy o tym Nayadine mówicie!! zresztą się nie dziwię. moja siostra kupowała tam suknie ślubną. ja mam ślub we wrześniu, a więc też podskocze do nayadine. pozdrawiam!!
    • Gość: Adrianna09 Re: suknie ślubne Kraków IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.12, 14:13
      Witam,
      Z mojej obiektywnej sugestii polecam Ci salon NAYADINE na placu Matejki w Krakowie. Kupiłam tam suknię ślubną, cenowo za 2900. Zdarzają się promocje, można teraz też co poniektóre wypożyczać.

www.nayadine.pl/
      Polecam i pozdrawiam gorąco !
      Adrianna. ;)
      • Gość: zuzanka Re: suknie ślubne Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 14:51
        A ja polecam salon Adria w Nowej Hucie. Daleko trochę, ale opłaca się, bo mają duży wybór ładnych sukien i bardzo miłą obsługę. Nie ma tłoku, więc na spokojnie można przymierzać, żeby wybrać tą odpowiednią. Ja wybrałam suknię R4, teraz tylko czekać wesela.. ale stress.
    • Gość: zigo Re: suknie ślubne Kraków IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.13, 01:18
      Jak dotychczas odwiedziłam salony:

Catherine - ul. Modrzewskiego, właścicielka absolutnie rewelacyjna, sama szyje piękne i bardzo lekkie suknie, potrafi doradzić odnośnie figury i doboru kolorystyki, można wymyślać swoje fasony i wybrzydzać do woli. Suknie już od 1200 + maja komis. Na pewno salon dla kogoś kto szuka oryginalnej sukni. Na razie mój typ.

Moena - ul. Długa, bardzo miła pani i z wyczuciem smaku, aktualnie wyprzedaż 1000 zł za suknię - ja akurat też jestem zdania, że lepiej sobie gdzieś pojechać za pozostałą kasę :)

Kreacja Żannet - ul. Długa, rewelacyjna pani obsługująca - w lot pojmuje gusta klientki i potrafi też doradzić dopasowanie do figury.
      Suknie oglądałam ok. 2500-3500 zł

Cymbeline - ul. Długa, miła obsługa, można na pewno coś znaleźć ciekawego, choć odrobinę mogło by być taniej, najbardziej przypadły mi do gustu suknie w cenach 3500-3800 zł

Evita x3 - na Długiej obsługa bardzo fachowa, na Zakopiańskiej duży i ładny salon i miłe młode kobiety, za to na al. Pokoju panie niezbyt doświadczone i nie wiele cierpliwości mają do wybrzydzającej klientki :)

Mendelssohn - ul Długa, był spory ruch i niezbyt chciano mi poświęcić więcej uwagi, choć panie z kulturą. Suknie umiarkowanie przypadły mi do gustu.

Na razie tyle - zdam relację po kolejnych wizytach :)
      • Gość: gość Re: suknie ślubne Kraków IP: *.cityconnect.pl 20.08.14, 09:43
        Polecam suknię ślubną krótką ;)

sprzedajemy.pl/suknia-slubna-elizabeth-passion-koronka,13876852?_rp_RP=_rp_list_account_user_offers&offset=0
        • andiq16 Re: suknie ślubne Kraków 23.02.15, 14:51
          Polecam gorąco!!! allegro.pl/show_item.php?item=5120604407
    • Gość: Ewa Re: suknie ślubne Kraków IP: *.net.lasnet.pl 23.04.17, 20:44
      Ja mogę polecić:
      mariaimagdalenakrakow.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka