mala9977 20.03.07, 12:20 Może pomożecie i polecicie jakieś fajne sale weselna w Warszawie lub w okolicy tak do 120 osób. Czekam na info Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misumi Re: sala weselna Warszawa 20.03.07, 12:21 www.quatro.waw.pl sala do max 150osób cana 140zł/os Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: sala weselna Warszawa 20.03.07, 12:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=59351356 Odpowiedz Link Zgłoś
miwonka81 Re: sala weselna Warszawa 20.03.07, 12:45 "Na Uboczu" pensjonatnauboczu.oit.pl od 120 osob Odpowiedz Link Zgłoś
pablo812 Re: sala weselna Warszawa 15.07.13, 12:46 Mogę Ci polecić Karczmę Człekówkę w Kołbieli. Ceny są przyzwoite jak na ofertę lokalu i wyjątkowo dobre dania. Sala spokojnie zmieści tyle osób, jest przestronna i ma dużo miejsca do tańczenia. Jest rekomendowana na liście Forbes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaskaja Re: sala weselna Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.13, 13:46 Duża sala weselna jest też na Nowym Świecie 6/12 - nazywa się Imperia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wi Re: sala weselna Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.13, 09:55 Kaskaja a od kiedy działa na Imperia na Nowym Świecie? Bo ja przyznam się, że nie kojarzę..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: sala weselna Warszawa IP: *.static.chello.pl 02.01.14, 10:26 ja swoje wesele wyprawialam w Dworze Konstancin:) bardzo sie ciesze z wyboru, przynajmniej nie osiwialam z nerwow (a wiadomo, ze jest ich od groma podczas przygotowan), nie musialam sie o wszystko martwic. ogolnie pozytywnie:) goscie tez chyba zadowoleni, bo mowili, ze sie wybawili za wsze czasy:) teraz bardzo popularne sa remizy, a malo kto wie, ze wlasnie w jakichs hotelach itp rowniez mozna wyprawiac wesele i jest ono o wiele lepiej zorganizowane niz chociazby w remizie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Restauracja Re: sala weselna Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.13, 10:09 Restauracja VIVANDIER Zaprasza Łowicka 37 Mokotów www.vivandier.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alicjamak Re: sala weselna Warszawa 04.07.20, 17:21 Bardzo ładnie można zorganizować wesele w Pałacu Kobylin. Mój brat miał tam ostatnio wesele i było super. Miejsce klimatyczne w cichej i spokojnej okolicy Bardzo dobra obsługa, z menadżerem można się dogadać i chętnie pomoże przy organizacji. Świetna kuchnia i ładna sala bankietowa Odpowiedz Link Zgłoś
jagusiiia Re: sala weselna Warszawa 16.12.22, 11:36 Podbije temat bo może się komuś przydać. Ja byłam na pięknym weselu w Wiązownej w sali Raj. Impreza dopracowana w każdym szczególe. Lokal przestronny i elegancki. Jedzenie bardzo smaczne, urozmaicone i ładnie podane. DO tego dobra obsługa i klimatyczna okolica. Spokojnie mogę polecić to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusiaak Re: sala weselna Warszawa 19.12.22, 10:59 Ja z kolei mogę polecić Lokal Szkiełka w Łowiczu. Bardzo ładne, klimatyczne miejsce nad rzeką Bzurą. Byłam tam na super weselu. Elegancko przygotowana i udekorowana sala bankietowa z dużą ilością miejsca do tańczenia. Bardzo dobre i urozmaicone jedzenie. Super obsługa. Bawiliśmy sie tam do białego rana. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniakajew Re: sala weselna Warszawa 29.12.22, 11:09 Pałac Lasotów jest godny uwagi. Moja siostra miała tam wesele. Bardzo ładnie urządzony pałac. Wnętrza eleganckie i gustowne. Sala bankietowa przestronna. Impreza dopracowana w każdym szczególe. Obsługa serwowała smacznie urozmaicone potrawy. Wszystko elegancko podane. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkamimi Re: sala weselna Warszawa 21.02.23, 14:04 Ja bardzo dobrze wspominam wesele w Złotym Runie. Ładna i przestronna sala bankietowa. Pyszne jedzenie. Miła i sprawna obsługa. Zabawa była pierwszorzędna. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniakiniki Re: sala weselna Warszawa 16.03.23, 13:31 Tu jest bardzo fajne miejsce na wesele www.szkielkalowicz.pl/ Bawiłam tam na weselu brata Bardzo mi się podobało. Impreza dopracowana w każdym szczególe. Bardzo ładnie urzadzony lokal. Świetna kuchnia i dobra obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwuniiika Re: sala weselna Warszawa 23.03.23, 12:57 Pałac Kobylin jest super miejscem na takie imprezy. Świetnie przygotowali wesele mojej siostrze. Elegancko i z klasą. Smaczne jedzonko, urozmaicone potrawy, Profesjonalna obsługa. Było ładnie i radośnie Odpowiedz Link Zgłoś
sabibiba Re: sala weselna Warszawa 03.07.23, 11:41 Mnie się bardzo podoba Pałac Lasotów. Według mnie idealnie nadaje się na imprezy rodzinne. Kilka razy tam gościłam i zawsze było dobrze. Pałac elegancki, otoczony przyjemnym parkiem. Wnętrza ładnie urządzone i dopracowane. Same imprezy zawsze odpowiednio przygotowane z dobrym jedzeniem. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiasili Re: sala weselna Warszawa 06.09.23, 11:42 W Wiązownej jest sala bankietowa Raj. Mój brat i bratowa organizowali tam wesele. Spokojnie mogę polecić ten lokal. Piękne miejsce, ładna okolica. Impreza perfekcyjnie przygotowana. Bardzo smaczne i urozmaicone jedzenie. Dobra obsługa kelnerska. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenamamas Re: sala weselna Warszawa 18.10.23, 12:05 Ja jestem pod wrażeniem wesela w dworku Biała Dama w Nieborowie. Bardzo mi się tam podobało. Elegancki lokal, piękne wnętrza. Impreza była super. Przestronna i ładna sala weselna, duży parkiet do tańczenia. Dobre i urozmaicone jedzenie. No i możliwość skorzystania z pokoi dla gości Odpowiedz Link Zgłoś
marzenamamas Re: sala weselna Warszawa 30.12.23, 13:17 Bardzo podobało mi się wesele w pałacu Lasotów. Bardzo ładne i klimatyczne miejsce. Piękna sala bankietowa. Świetne jedzenie i dobra obsługa. Spokojnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś