kasik253 18.03.09, 15:41 Bardzo proszę o opinie na temat zespołu TYTA BAND z Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania-413 Re: Zespół TYTA BAND 09.06.09, 10:48 Moja koleżanka miała ich na swoim weselu i była bardzo zadwolona. Narzekała jedynie, że pod koniec imprezy zespół robił coraz dłuższe przerwy i musieli im zwrócić uwagę. Na naszym weselu też będą grali, więc napiszę jak było jak już będzie po wszystkim ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bfinger Re: Zespół TYTA BAND 17.06.09, 22:23 u nas grali, jesteśmy zadowoleni i będziemy ich zawsze polecać co do tych przerw, to u nas ich nie było, może to kwestia zmęczenia/upału, braku napojów, jedzenia ;) trudno powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
ania-413 Re: Zespół TYTA BAND 23.09.09, 13:59 Jesteśmy juz po weselu i całym sercem moge polecić Tytę. Bawilismy się naprawdę dobrze, zespół śpiewał polskie i angielskie piosenki, a po weselu wielu gości pytało nas skąd mieliśmy taki rewelacyjny zespół :)) Naprawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
lauris007 Re: Zespół TYTA BAND 15.02.10, 13:27 TYTA BAND grali na naszym walentynkowym weselu i było naprawdę pięknie:) super atmosfera, wszystko na czas i zgodnie z umową. Wokalistka z pięknym głosem, wokalista z "jajem";) czyli mieszanka humoru i profesjonalizmu- czegoż chcieć więcej:)) PS. Podziękowania dla Pana Krzysztofa za cierpliwość przy uzgadnianiu wszelkich szczegółów:) POZDRAWIAMY, POLECAMY! Laura i Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.zielonooka Re: Zespół TYTA BAND 15.02.10, 14:23 Ja zespolu Tyta Band nie znam ale weszlam sobie na ich strone i ... posłuchałam demo piosenek jakie zmamieszczaja IMHO - okropne :(. Juz pomijam okropne metaliczno-komputerowe brzmienia (jakis syntezator komputerowy kiepskiej jakosci maja czy jak?) - bo moze to kwestia złego nagrania (demowki) - wiec juz sie nie czepiam ....ale rozwalił mnie na łopatki okropny "inglisz" wokalisty ...:( Akcent (o ile mozna to zawac akcentem :)) jakas dziwna stylizacja tego "angielskiego" - manierystyczna strasznie i mi kompletnie nie odpowiadajaca. W polskich piosenkach tego nie słychac az tak bardzo - ale angielskojezyczne wykonanie - moim zdaniem - okropne ( mi sie smiac chce jak to słysze i jesli wesele ma byc w stylistyce kabaretowo-komediowej - to moze i ma to sens ;)) No ale to moje zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mark-o111 Re: Zespół TYTA BAND 20.05.10, 20:41 Tyta Band jakiś czas temu grali u nas na weselu jesteśmy bardzo zadowoleni goście również. Wszystko zgodnie z naszymi oczekiwaniami i życzeniami. Zespół znaleźliśmy w internecie i wystawiamy jak najlepszą opinię pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
leon36_0 Re: Zespół TYTA BAND 24.05.10, 12:07 Witam, slub mieliśmy 17 pażdziernika 2009 , grali i śpiewali Tyta Band, zabawa była na 102, wszyscy goście pytali skąd wytrzasneliśmy tak dobrą kapele. polecamy z żoną jesli nie chcecie mieć balu sztywniaków weście na impreze TYTA Band Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: Zespół TYTA BAND 22.06.10, 07:49 Joł, no co za sensacja, nagły wysyp nowych, nikomu nieznanych nicków reklamujących kapelę. Zamiast spamować na forach, może lepiej weźcie się za naukę angielskiego, bo kotka zielonooka ma rację - akcent macie grójecko-nowotarski. (Albo lepiej nie śpiewajcie już niczego po angielsku.) Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczkami Re: Zespół TYTA BAND 18.03.12, 14:44 W sumie wygląda na to, że to różne osoby ;) serio-serio. Albo mają dużo komputerów w wielu różnych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
karenek Re: Zespół TYTA BAND 15.06.10, 11:16 Mam ten zespoł zarezerwowany na przyszly rok. Ma ktoś może któtki film z wesela, który mógłby udostepnic na necie? Chcialabym zobaczyc jak sie prezentuja i graja na weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
adamsband Re: Zespół TYTA BAND 16.07.12, 22:21 Witam. Mieliśmy okazje poznac tych ludzi. Grali kiedyś wesele na sąsiedniej sali. Ktoś tu pisał o przerwach i alkoholu . My sami jestesmy uczuleni w tych punktach i bardzo pilnujemy by to grało u nas więc i u konkurencji pilnujemy :-). Musze przyznać , że wszystko było bez zarzutu. Pozdrawiam www.adamsband.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magduniunia Re: Zespół TYTA BAND 21.06.10, 22:39 U nas będą grali we wrześniu tego roku ale jestem spokojna bo bawiłam się przy tym zespole dwa lata temu u mojej kuzynki.Wrażenie na gościach zrobili takie,że do dziś wspominają rewelacyjny zespół. Muzyka na wielkim poziomie, dla każdej grupy wiekowej przy tym bardzo sympatyczni ludzie potrafiący rozbawić nawet najnudniejsze towarzystwo!!Liczę, że tak jest do dzisiaj. Więcej napiszę we wrześniu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
karenek Re: Zespół TYTA BAND 04.10.10, 14:59 magduniunia - ty juz po weselu, odezwij sie do mnie co z zespolem!:):) Odpowiedz Link Zgłoś
wifeq Re: Zespół TYTA BAND 21.02.11, 18:50 Polecam zespoły z Muzycznego Centrum. Jest w czym wybierać, naszym wyborem było Taxi i było świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka286 Re: Zespół TYTA BAND 20.02.11, 15:25 Witam, chciałam zapytać ile kosztuje ten zespół? Odpowiedz Link Zgłoś
karenek Re: Zespół TYTA BAND 21.02.11, 08:30 Nie wiem czy moge tu podac cene wiec odezwij sie do mnie na gazetowego;) Odpowiedz Link Zgłoś
karolina123-2 Re: Zespół TYTA BAND 31.10.11, 09:20 Nie polecam! Grali u mnie na weselu, Niechciało im się grać, robili długie przerwy, pili alkochol, Pani mało śpiewała - mówiła że jest chora, jej mąż się nawalił i spał przy stoliku, Niechcieli zagrać piosenek które proponowaliśmy ( majteczki w kropeczki, dancing queen) Na ich stronie jest cały repertuar którego nie chceli wykonać- mówili że zmienił im się skład i nieumieją wszystkiego zagrać. Po zwróceniu im uwagi zaczeli grać bardzo długie kawałki (3) i przerwa. Za tą cene mogli się postarać 4600 to wcale nie mało !!! Odpowiedz Link Zgłoś
karenek Re: Zespół TYTA BAND 14.06.11, 16:58 Zespół świetny, miałam na weselu -naprawdę polecam, jeśli ktoś nie chce disco-polowej rabanki przez 12h;) Odpowiedz Link Zgłoś
beniakoc Re: Zespół TYTA BAND 17.03.12, 00:32 może zacznę od tego, że troszkę już wiekowa jestem i sentymenalna i tak sobie wpisałam zespól TytaBand który grał u mojego syna na weselu kilka miesięcy temu. A, że do dziś mile wspominamy-chyba najbardziej zespół to dziwię się wszystkim tym opiniom..po pierwsze z tego co wiem to wokalistka od jakiegoś czasu miała problem z głosem co wiąże się niestety z ilością imprez które zespół miał, na dziś wiem, że jest po leczeniu bo taki fajny kontakt mamy do dziś ze sobą, że czasem korespondujemy-co zdaje się nie być normalne tym bardziej podkreślam wyjątkowość kapeli.u Nas na weselu też była w nie najlepszej kondycji ale wiemy to tylko stąd, że nam o tym powiedziała, wokal super i dla nas beż zarzutów, a wokalistka na tyle miła, że wytłumaczyła zachowanie swojego męża.. który nie pije alkoholu a to, że zamyka oczy w czasie grania to pewnien sposób na muzykę. trudno mi pisać o tych emocjach bo zawsze byłam w tej dziedzinie noga..ale rozmawialiśmy z tym panem na koniec i w trakcie imprezy i wiem, że nie pili alkoholu-zresztą z tego co wiem to kazdy z nich jest kierowcą..więc dobra rada na przyszłość, może lepiej sprawdzić jak jest rzeczywiście niż wydać szybką opinię która może kogoś bardzo skrzywdzić i wpłynąć na dalszą pracę.. zespół wyjątkowy, niby weselny a tak profesjonalny......wszystkich nas zaskoczyli!! oczywiście nie sposób zagrać wszystkiego ale sposób w jaki grali i zabawiali naszych gości w pełni zadawalający!!! gorąco polecam jako mama weselna i gdyby miały tu się wypowiadać moje dzieci to się pewnie nie nachwalą!!!! grają dla wszystkich!!!!!!!!!!!! pozdrawiam-Bronka Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Zespół TYTA BAND 17.03.12, 20:05 Przyznam, że wzruszył mnie ten opis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karolina123-2 Re: Zespół TYTA BAND 19.03.12, 08:19 Witam Moja opinia jest uzasadniona. Grali umnie na weselu. Wybrałam ten zespól ponieważ świetnie grali u moich znajomych. U nas niekoniecznie. Goście niezadowoleni ja równierz. Wokalistka nas nie poinformowała ze ma kłopoty z głosem i ze ich skład się zmienił i nie mogą wszystkich piosenek zaśpiewac ze swojego repertuaru. Jest mi przykro że tak wyszło bo wesele ma sie raz w zyciu. Na całe wesele wydaliśmy 70 tys. a tu taka kicha z kapelą. Niestety po swoich doświadczeniach niepolecam ten zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu9 Re: Zespół TYTA BAND 16.11.12, 12:47 Porażka na całej linii, nie polecam nikomu!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitkat1234 Re: Zespół TYTA BAND 06.12.12, 19:20 Podpisuje sie pod powyzszym stwierdzeniem. To co ma do zaoferowania Tyta Band w obecnym, nowym skladzie kompletnie nie odzwierciedla tego co proponuja na swojej stronie w materialach demo. Ze starego skladu ktorego historia opisana jest na stronie www. zostal tylko perkusista. Moim zdaniem podpieranie sie nieaktualnym materialem jest nieuczciwe w stosunku do klientow. Nie ma sie co dziwic niektorym zbulwersowanym forumowiczom ze sa niezadowoleni ze swiadczonych uslug przez ten band. Odpowiedz Link Zgłoś
martakuczyk Re: Zespół TYTA BAND 07.12.12, 11:35 Odnosząc się do poprzedniej wypowiedzi...jestem wokalistką zespołu TYTA BAND od sześciu lat, przez ostatni sezon graliśmy bez basisty który doznał kontuzji barku i z przyczyn zdrowotnych nie mógł grać. Zastąpił go chwilowo wokalista-Edward Sikora a bas był grany na klawiszu. Obecnie gramy w starym składzie, notabene gitarzysta i basista są dłużej w kapeli niż ja a perkusista od samego początku. jedyną osobą która zmieniła się w składzie jest klawiszowiec który zdaje się nie może sobie poradzić z tym, że zastąpił go bardziej zdolny człowiek i wypisuje takie bzdury bo poprzedni komentarz jest właśnie od niego!!!!! Najbardziej przykre jest to, że żył tym zespołem i z tego zespołu 20 lat a teraz w ten sposób się zachowuje-żenada!!!! tak to już jest, że komentarz może napisać nam każdy nie zawsze odnosząc się do naszego grania tylko kierując się osobistymi wyrzutami. ta sytuacja jednak utwierdza nas w przekonaniu, że to była bardzo dobra decyzja. Na demówce nikt za mnie nie śpiewa, zresztą wszystkich zainteresowanych rzeczywistym poziomem artstycznym zespołu zapraszam na otwarte próby w każdą środę!!!! więcej informacji pod numerem który znajdziecie na naszej stronie. nie ma lepszego sposobu aby udowodnić, że to co niektórzy tu wypisują nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!!!!! pozdrawiam gorąco zwłaszcza Ciebie Władziu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitkat1234 Re: Zespół TYTA BAND 07.12.12, 19:56 Zgaduj zgadula, na kogo wypadnie na tego bec... nigdy nie bylam waszym klawiszowcem i zadnym Wladziem... Biedny ten czlowiek, pod ktorego adresem padly slowa Marty Kuczyk. Pani Marto, wyciaganie na forum waszych brudow wewnetrznych zespolu nie jest najlepsza reklama i wizytowka zespolu, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
bylyklawiszowiec11 Re: Zespół TYTA BAND 08.12.12, 01:39 szok szok szok do czego sa ludzie zdolni nie dosc ze oczerniaja kogos nieslusznie to sami sobie szkodza tzn calej kapeli brak slow jak to sie ladnie sprawdza kto mieczem wojuje ten od miecza ....... prosilem Marte ktora sadzi ze to ja jestem kitkat 1234 o usuniecie postu w ktorym wypisuje o mnie brednie wiec cierpliwie czekam. przy okazji prosilbym pania kitkat 1234 aby podala skad posiada info o obecnym skladzie tyty band i o tym jak teraz graja czy byla na probie czy na weselu a Marta niech nie szkodzi swojej kapeli bo moze sie okazac ze sama w niej zostanie no moze jeszcze perkusista. Na chwile obecna tylko tyle bede sledzil przebieg zdarzen Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu9 Re: Zespół TYTA BAND 08.12.12, 11:52 nie, nie są ok! jeden wielki jazgot a nie muzyka. Niczego tak nie żałuje, jak tego, że grali na moim weselu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTa Re: Zespół TYTA BAND IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.12, 00:42 Rzeczwiście nie będę prowadziła dyskusjii na ten temat...wszystkie nasze osobiste sprawy mam nadzieję, załatwimy w naszym gronie. dla wszystkich jednak zaniepokojonych sprawą zespołu i sugerujących się opinią konkurencji zapraszamy na otwarte próby,,,, więcej inf pod numerem podanym na stronie internetowej:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ti Amo Foto Re: Zespół TYTA BAND IP: 109.95.202.* 16.12.12, 13:04 Zapraszamy na www.ti-amo.com.pl ! Fotografia ślubna Katowice, Tychy, Gliwice, Kraków, Polska i cały świat! Odpowiedz Link Zgłoś