Gość: rasputyn IP: *.sympatico.ca 16.12.01, 15:06 Jakie sa wasze najbardziej ulubione pozycje, dostarczjace najwiecej przyjemnosci ? Moja to moja zona siedzi na czyms wysokim np. stole, z rozlozonymi nogami, a ja stoje, wspanialy orgazm. Rasputyn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotrr Re: ulubione pozycje IP: 192.168.5.* 16.12.01, 20:13 Na jeżdzca od tyłu. Na pieska No i pewnie te jeszcze nie sprawdzone... Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: ulubione pozycje 17.12.01, 12:32 Gość portalu: rasputyn napisał(a): > Jakie sa wasze najbardziej ulubione pozycje, dostarczjace najwiecej > przyjemnosci ? > Moja to moja zona siedzi na czyms wysokim np. stole, z rozlozonymi nogami, a ja > > stoje, wspanialy orgazm. > > Rasputyn ************** I czym tu sie chwalic Rasputinku? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Re: Cyce w ustach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.01, 14:49 Na boku, twarza do siebie i jej rozkoszne cyce w moich ustach. Szczegolnie lubie to w drugiej fazie cyklu jak cyce sa lekko nabrzmiale. Odpowiedz Link Zgłoś