Dodaj do ulubionych

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

11.08.05, 22:57
Boli,bardzo boli,dzis wizyta rutynowa u lekarza,10tc i 6dzień serduszko nie
biło.Jutro szpital.To juz drugi raz.Boli,tak bardzo boli serce,juz nawet nie
placze.Wyje.Dlazcego???Dlazcego???
Obserwuj wątek
    • gs214 Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 12.08.05, 22:07
      ja straciłam swoje malenstwo w 9 tyg. 2 dni temu usunieto mi ciąze to dziecko
      to był cały mój swiat nie wiem czy sobie z tym poradze robie co tylko moge ale
      jeszcze długa droga przedemną i przed toba tez ale nie martw sie do nic nie da
      nie ogladaj sie za siebie tylko patrz w przyszlośc jeszcze bedziesz mamusią i
      ja tez wiem, że jest ktos kto czuwa nad nami wszystkimi
      • bach28 Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 13.08.05, 09:49
        przykro mi i wiem co czujesz dwa tyg temu miam zabieg 7tc drugi w ciągu pól
        roku......
        • judyta10 Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 13.08.05, 16:18
          przykro mi wiem co czujesz przechodziłam to nie raz ale cały czas ma
          nadzieje ,że bedzie dobzre tylko to pozostaje ,najgorsze jest to na co sie nie
          ma wpływu tzreba sie z tym pogodzic to jest trudne ale czy jest inne wyjscie
          trzeba zyc i działac dalej. Powodzenia z czasem bedzie lzej
    • gangsta.eve Re: trzymaj się , chmurek78, jesteśmy z Tobą 13.08.05, 17:23
      i modlimy się za Twojego maluszka.
    • abneptis Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 16.08.05, 14:14
      Witaj,

Boli i będzie bolała, sama wiesz że z czasem coraz mniej sad((
      Nie wiem dlaczego ale wiem że musisz być dzielna.
      Modlę się za Twojego Aniołka i Ciebie, bądź dzielna.

--
      eh...
      • chmurek78 Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 16.08.05, 14:33
        Dziękuję Wam. Dziekuję Wam za wsparcie.Staram sie,staram się nie myśleć,"pomagam" sobie w tym lekiem roślinnym uspokajającym.Nie wiem co bedzie potem. Nie wiem.
        • mjoz Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 17.08.05, 07:58
          Doskonale Cię rozumiem,w piątek straciłam swoje drugie maleństwo... Nie
          zrozumie tego bólu ktoś, kto przez to nie przeszedł... Trzymaj się jakoś...
    • kinga_owca Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 17.08.05, 09:16
      przykro mi
      jestem z Tobą
      wszystkie z Tobą jesteśmy
      nie poddawaj się
      • misia_7 Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 17.08.05, 12:11
        strasznie mi przykro ;-((((((((((((((((((((((((((((((((
    • jenifer1 Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 20.08.05, 09:41
      Ja się dowiem dzisiaj. Wczoraj byłam u gina ale ma tylko usg przez brzuch - nie
      było widać serca 7 t. 3.d wg. usg , na tym etapie powinno być widoczne ! W
      poprzedniej ciąży identycznie żyło 7,5 tyg. Trzymajcie kciuki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka