franula 26.09.05, 17:44 szukam niani do rocznego dziecka na 5 h dziennie Warszawa - bliska Wola Kontakt na priv Franula Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zloosnica Re: szukam niani Warszawa 05.10.05, 22:25 franula napisała: > szukam niani do rocznego dziecka na 5 h dziennie Warszawa - bliska Wola > Kontakt na priv > Franula Witam, Jestem absowlentką Akademii Medycznej kierunek Pielęgniarstwo. Obecnie studiuje na tym samy kirunku na studiach magisterskich. jestem dyspozycyjna w środy, czawerki i piątki - bez ograniczeń w poniedziałki po 12 oraz we wtorki do godz 12 jeżeli moja kandydatura okaże się odpowiednia prosze o kontakt pod adresem: zlosnicas@gmail.com lub nr tel. 501-310-410 Pozdrawiam, Agnieszka Kubiak Odpowiedz Link
parasolki7 Re: szukam niani Warszawa 07.10.05, 17:18 Dzień dobry,jestem studentka pedagogiki(zaoczne drugi rok), jestem zainteresowana anstwa oferta. Mój nr tel.696579779 Odpowiedz Link
burchard Re: szukam niani Warszawa 07.10.05, 20:03 Witam, jesli ogloszenie jest nadal aktualne chetnie bym sie skontaktowala w celu poznania szczegolow. Mam 22 lata i jestem studentka Akademii Medycznej w Warszawie. Mam doswiadczenie w opiece nad dziecmi z racji licznych praktyk w szpitalu na oddzialach pediatrycznych. Pozdrawiam Bogusia Burchard Odpowiedz Link