flojd2 03.07.05, 00:03 Myślalem że utłuke Worocha kiedy rozgadał się podczas wystepu robbiego:) Na całe szczęscie,koncert leci z opóznieniem:) i można była zobaczyć te niezwykłe 3 uwtory w wykonaniu tego mistrza:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maymay Re: Robbie w LIVE 8 03.07.05, 00:37 Przyłączam się do chórku pochwalnego :). Odpowiedz Link Zgłoś
charlotta_lotta Re: Robbie w LIVE 8 03.07.05, 01:50 ja siedzialam jak zaczarowana.. i pełna rozpaczy jednocześnie... mialam możliwosć tam BYĆ ... i rownież mieć back stage passe... No niestety trudno się mowić.. ROBBIE BYŁ GENIALNY Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: Robbie w LIVE 8 03.07.05, 02:20 robbiego nie lubię i nie oglądałam, ale miałam ochotę zatłuc Stelkę i Metza, gdy zaczęli gadać na końcówce "Run" Snow Patrol. no qrde, 1 z moich ukochanych piosenek of 2004! Odpowiedz Link Zgłoś
pani_dj Re: Robbie w LIVE 8 03.07.05, 19:15 aach piekne bylo i snow patrol i robbie :) Odpowiedz Link Zgłoś
fazzii Re: Robbie w LIVE 8 03.07.05, 21:46 Uwielbiam Robbiego, był świetny jak zawsze. Oglądając koncert żałowałam, że mnie tam nie ma. Bardzo chciałabym wziąść udział w takim koncercie, ale jeszcze bardziej chciałabym, żeby takie koncerty nie musiałybyć organizowane :-( Odpowiedz Link Zgłoś
neostrador Re: Robbie w LIVE 8 03.07.05, 22:08 Czemu wszyscy lubia tego pajaca? Narod glupieje..... Odpowiedz Link Zgłoś