mara261 22.05.07, 19:20 Pozdrawiam mało kobiece policjantki buuuuu na magazyn do polo marketu ja wrzucic a nie do policji. BOY hehe i wszystko jasne ....... ja jestem psem .....bomba gleba heheh wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciej96_79 Re: Policja 22.05.07, 20:36 chyba coś Ci się pomieszało.... albo się najarałeś ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pksskp Re: Policja 23.05.07, 00:10 ..... a wiesz kim ja jestem PSEM .... dostał w ryj i padł taka prawda hehe wzorowo Odpowiedz Link Zgłoś
pksskp Re: Policja 23.05.07, 00:13 no włąsnie naćpałem sie i nasza policja od 5 lat z tym nic nie robi wiec moge sobie ćpac i robic dillerke bo nasze psy nic nie robia Odpowiedz Link Zgłoś
mara261 Re: Policja 23.05.07, 00:22 dzis byłem na hod-dog_ach to sobie policja podiechała i na służbie sobie robi podwieczorek .ZWYKŁA PREWENCJA !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wewiurka77 Re: Policja 24.05.07, 16:57 mam pytanko do milicji czy jak sobie siedze w parku kolo 24 i mam piwko czy tez ide ulica i mam mam piwko schowane w ciemna torebke i sobie spjiam to sie do mnie dowalicje i 200zł ?? a i jeszcze jedno czemu powdozicje milicjanta z komisariatu na pks czy ma tak daleko ten co jezdzi do kutna ?? Odpowiedz Link Zgłoś
e_zychlin Re: Policja 24.05.07, 23:22 tez mam pytanie do policji dlaczego cywil jadacy bez prawa jazdy (wogóle nie pukonczonego kursu ) i mam przekroczona dopuszczalna norme np. 0.7 w wydychanym powietrzu i jadacy cywil ktory zdał prawo jazdy i ma tez 0.7 w wydychanym powietrzu temu pierwszemu odroczą prawo jazdy tylko na 2 lata a temu co ma prawo jazdy z ukonczonym kursem zabiarą na zawsze troche bezsensowne to prawo macia . mam nadzieje ze odp zawsze macie tyle do powiedzenia tu mozecie sie troszeczke wykazac hehe Odpowiedz Link Zgłoś
marek_furman Re: Policja 23.03.08, 20:27 Pragnę zauważyć że Policja NIE JEST OD USTANAWIANIA PRAWA A OD JEGO EGZEKWOWANIA. Od porad prawnych natomiast jest prawnik. Odpowiedz Link Zgłoś
kajteczkowizna Re: Policja 24.03.08, 20:15 szanowny Panie marku z całym moim szacunkiem dla Pana ma Pan racje policja jest od pilnowania przestrzegania prawa a jak to w Żychlinie jest to widać gołym okiem.Jam ma Pan wpływ na swoich kolegów to niech się wezmą za ściganie bandziorów szwendających się po Żychlinie a nie chowają głowy w piasek bo się ich boją. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_furman Re: Policja 25.03.08, 20:20 o, jak tylko podałem swoje dane to od razu "panie" :D czy ja wyglądam na pana?? i czy w ogóle jesteś pewna że rozmawiasz z Markem Furmanem ??? Łatwiej jest być anonimowym, prawda?? a poza tym to mogę być odpowiedzialny tylko za siebie, na nikogo nie zamierzam wpłynąć, wiem że koledzy to czytają i wiedzą jakie mam podejście na tym forum REPREZENTUJĘ MOJĄ PRYWATNĄ OSOBĘ i nie ma to związku z moją pracą, wypowiadam swoje prywatne poglądy jako mieszkaniec tego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
kajteczkowizna Re: Policja 25.03.08, 22:41 sory,bez urazy, to Pan to wyraz mojego szacunku dla Ciebie miły kolego Marku. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_furman Re: Policja 30.03.08, 22:57 spoko, z mojej strony nie ma mowy o żadnej "urazie", ale wiem że łatwo jest pisać "anonimowo", logując się imieniem i nazwiskiem myślałem że narażam się na wiele "bluzgów" i obelg i z tym się liczę Tak więc "kajteczkowizna" miło mi i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
starywyga4 Re: Policja 06.04.08, 10:31 Nie wymagajcie od człowieka zbyt wiele, przecież p. Marek jest tylko jednym z funkcjonariuszy naszego komisariatu. Z własnego doświadczenia wiem, że swoją pracę wykonuje profesjonalnie z poszanowaniem prawa i petenta. Z tego co mogłem wyczytać z różnych publikacji zajmuje się p. Marek również pracą z dziećmi i młodzieżą. Dlatego wydawnie ocen zbiorowych jest moim zdaniem dalece nieuzasadnione. Sądzę, że gdyby w komisariacie było więcej takich funkcjonariuszy, to egzekwowanie prawa byłoby bardziej skuteczne, czego sobie i Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur0 Re: Policja 07.04.08, 08:44 starywyga4 napisała: > Nie wymagajcie od człowieka zbyt wiele, przecież p. Marek jest tylko > jednym z funkcjonariuszy naszego komisariatu. Z własnego > doświadczenia wiem, że swoją pracę wykonuje profesjonalnie z > poszanowaniem prawa i petenta. Z tego co mogłem wyczytać z różnych > publikacji zajmuje się p. Marek również pracą z dziećmi i młodzieżą. > Dlatego wydawnie ocen zbiorowych jest moim zdaniem dalece > nieuzasadnione. Sądzę, że gdyby w komisariacie było więcej takich > funkcjonariuszy, to egzekwowanie prawa byłoby bardziej skuteczne, > czego sobie i Wam życzę. Bez komentarza ! Odpowiedz Link Zgłoś
pine-zka77 Re: Policja 01.06.08, 17:47 Jaka Policja o czym Wy mówicie!!!!!Egzekwowanie prawa na ulicach miasta a w domu tłukł swoją żone. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_furman Re: Policja 01.06.08, 22:31 zapraszam na kawę, pogadamy, przedstawię Ci rodzinę, żonę i sam (a) się przekonasz czy "tłukę żonę" regularnie czy tylko dla sportu :D O, jeszcze dzieci Ci przedstawię ..... pewnie je też biję ... no bo przecież jak Policjant to musi kogoś bić, no nie?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak1 Re: Policja 02.06.08, 23:47 Niestety Panie Marku ale chyba sam doskonale zdajesz sobie sprawę, ze raczej jesteś wyjątkiem, nie regułą, wśród osób zatrudnionych w żychlińskim komisariacie. Wielu z Twoich kolegów, powiem, nawet przytłaczajaca większość, kompletnie nie wywiązuje się ze swoich obowiązków, nie tylko dotycząccyh przestrzegana prawa w mieście, ale również sama je z premedytacja łamie. To nie tylko moje skromne zdanie, ale również zdanie przeważajacej części naszego miasta i tylko patrzeć, aż ta sprawa ku wstydowi i hańbie stanie na sesji rady miasta. O przykłady nietrudno, są powypisywane na tym forum, zreszta wystarczy wyjśc wieczorem na ulice miasta i poszukac policjanta. Oj, trudno będzie, szczególnie na Narutowicza czy przy Orłowskiego, gdzie na parkingu, co wie każdy żychliniak, sprzedaje sie m.in. dragi. Czy jakikolwiek policjant skontrolował kiedykowiek stojące na tym parkingu, czy raczej centrum rozrywki i sprzedaży, samochody? Każdy widzi jak szybko jeździ paru twoich kolegów po ulicach miasta swoimi prywatnymi samochodami, szczególnie jeden z nich, co m.in. możn przeczytać w tematach o nieuchwytnym dla Was Fordzie Probe jeżdzącym 200 km/h przez miasto. Temat jażdy samochodem po ulicach naszego miasta jest wogóle komedią z elementami tragedii. Każdy z mieszkańców wie, nawet często ma znajomych, którzy notorycznie jeżdzą "na cyku" chwaląc się, że policja przymyka na to oczy. Co gorsza przymyka równiez oczy na dzieciaków zychlińskiej "soccietty" jeżdzącej bez prawa jazdy samochodami swoich tatusiów. Nawet spowodowanie wypadku nie zmienia tej sytuacji !!!. Razi nawet tak prozaiczna sprawa jak parkowanie gdzie popadnie samochodów, tam gdzie są zakazy parkowania. I to przy ulicy gdzie jest komiasariat, nawet czesto obok niego (!), czy przy ulicy Traugutta (totolotek, sklep z częściami samochodowymi), gdzie naprzeciw sa parkingi. Ale po co wjechać 2 metry dalej na parking skoro każdy wie, że nawet przejeżdzający radiowóz, nie zatrzyma się aby zwrócic uwagę czy "nie daj Bóg" wlepić należacy się mandat. Słyszałem tez pare historii, gdzie podczas wypadków policjanci zamiast przestrzegac prawa i sprawiedliwego ustalania faktów zdarzenia, starali się tuszować części spraw lub nawet zastraszać osoby poszkodowane, gdy sprawcami byli ich koledzy lub członkowie rodzin. Z czym nawet sie nie kryli, witając się serdecznie po przyjeździe z jedna ze stron wypadku czy zdarzenia. Po prostu obraz żałości i rozpaczy. Tak według nas, mieszkańców miasta których macie teoretycznie chronić, wygląda praca żychlińskiego policjanta. Odpowiedz Link Zgłoś
11111 Re: Policja 03.06.08, 00:15 Wracajac do bicja zon Komendant Ost--.w Sylwestra pobil zone bil tez policjant Sul--.Caly Zychlin o tym mowil.POTRAWIL ZA KOMUNY WYCJAGNAC Z KOLEJKI W SLEPIE STARSZA OSOBE I PALY JEJ PRZYLAC.Teraz w urzedzie miasta jest i ma sie bardzo dobrze.Taka byla policja Zychlinska i mozna smialo powiedzic ze obecni policjanci nic nie przedstawiaja.Biora podatnikow piniadze i za 15 lat beda z nas sie smieli ze kwiecie zycja sa juz do konca zywota ustawieni. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator2008 Re: Policja 03.06.08, 08:18 Zgadzam się z tobą zychliniak1 ale z jednym wyjątkiem... Na parkingu na Orłowskiego nie istnieje coś takiego jak sprzedaż dragów z samochodu! Wiesz czemu?? Bo ci którzy zostali to mogą tam sprzedawać ale chyba że stojąc na rowerach. Dilerzy samochodowi już dawno znikli z naszego miasta bo po prostu wyjechali stąd za lepszym życiem!! Więc nie pitol że "Każdy Żychliniak wie..." bo ty sam nie wiesz jak jest. Chyba że się myle to możesz napisać kilka przykładów... Odpowiedz Link Zgłoś
kajteczkowizna Re: Policja 03.06.08, 14:42 Witam,pare informacji,chcesz coś kupić... ,sprzedac...to na ul.Dobrzelińską.Marka F.proponuję zostawić w spokoju,jak będziemy mieli takich policjantów to będzie super pod każdym względem.Ostasz- przeszłość i niech jak bumerang nigdy nie wraca ,nawet we wspomnieniach,bo nie jest tego nawet wart,żeby o nim pisać,mamy kilku fajnych w tej naszej policji,ale mamy kilka zakał co psuje wizerunek ogólnie ,ale gdzie jest inaczej.W każdym resorcie znajdą się czarne owce,chwalmy tych którym się to należy,może inni będą brali dobry przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej96_79 Re: Policja 27.05.07, 23:26 Proponuję Panom Policjantom wziąść lekcję z nauki wyobraźni. Czy nie wiedzą oni że miejsce wypadku drogowego powinno się oznaczyć?? Dziś takowy miał miejsce na ulicy Sannickiej, Passat stał robity w poprzek drogi, a nasza ukochana Polisja zupełnie niewidoczna za nim. Gdy zwróciłem im uwagę, popatrzeli na mnie jak na wariata... Gratuluję tym Panom kompetencji ;] niestety widze w czarnych kolorach możliwość jakichkolwiek zmian w tym mieście.... skoro stróże prawa mają wszystko i wszystkich w dupie;] Odpowiedz Link Zgłoś
wewiurka77 Re: Policja 28.05.07, 22:31 oj nie radza sobie i to juz od dawna ale coz maja teraz przydupasow z kutna wiec cos moze ich "naÓcza" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur0 Re: Policja 29.05.07, 09:34 Proponuję dla takich zabawę w rozwiazywaniu zadań a następnie samokrytycznie odpowiedzieć sobie na zadane sobie pytanie "jaki ja posiadam zakres inteligencji aby pracować w danym zawodzie ". Czytając " Zadania i testy na inteligencję " można nieźle się zabawić. Odpowiedz Link Zgłoś
dudus39 Re: Policja 29.05.07, 13:27 Mnie dziwi jedno ze im jeszcze sie chce opuszczac od czasu do czasu komisariat. Odnosze wrazenie ze opuszczaja swoje miejsce pracy w jednym celu dla chwilowego przewietrzenia sie w koncu wystroj tego budynku nie jest godny podziwu. Odpowiedz Link Zgłoś
migotka335 Re: Policja 16.07.07, 19:22 Policja zatrzymała handlarza 14 lipca około godziny 19 policjanci z Żychlina zatrzymali mężczyznę, który prowadził nielegalny wyszynk. 54-letni mieszkaniec Żychlina na terenie swojej działki budowlanej handlował alkoholem bez polskich znaków akcyzy. W czasie przeszukania stróże prawa ujawnili i zabezpieczyli 186 butelek wódki produkcji niemieckiej o pojemności 1 litra. Mężczyzna tłumaczył się, że alkohol kupował i gromadził na wesele swojego syna, które ma odbyć się we wrześniu br. Mieszkaniec Żychlina odpowie za sprzedaż alkoholu bez wymaganego zezwolenia oraz bez polskich znaków akcyzy. buahhahah smiech na sali ze im sie chcialo ja znam 5 takich zrodel , kazdy chyba zna jest to oczywiste nawet policja po cywilu sie tam zaopatrza , za narkotyki sie wezcie bo wasze corki ćpaja jest tez z 4 dillerow ale wy o tym doskonale wiecie tylko jestescie zwykla prewecja czyli mozecie tylko łapac pijanych rowerzystow lepiej wezcie swoje coerczki na testy antynarkotykowe bo ja co nie co o tym wiem Odpowiedz Link Zgłoś
jabejot2 Re: Policja 16.07.07, 20:09 ? www.informacjasamorzadowa.pl/prawo_samorzadowe/view/doc,3.htm Odpowiedz Link Zgłoś
jabejot2 Re: Policja 16.07.07, 20:11 Kto za takie bezkrólewiew gminie odpowiada ? Przeczytajcie Rozdział I art. 3. Odpowiedz Link Zgłoś
mariano_50 Re: Policja 07.08.07, 19:37 To jak działa Policja w Żychlinie to widać po zdemolowanych przystankach autobusowych (przystanek na Traugutta)w piątek był jeszcze cały,jadę w poniedziałek brakuje dwóch płyt.I niech mi nikt głupot nie "pieprzy"że nie można złapać wandali,po prostu się nie chce ,lepiej gdzieś na uboczu poziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak Re: Policja 24.08.07, 07:07 witam ciekawi mnie dlaczego nasza policja nie zapina pasów podczas jazdy radiowozem. przeciez to obowiązek nawet dla policji. A tu wczoraj Pan Policjant Witek.U pod PKO zabiera pana Marka. F radiowozem bez zapiętych pasów i mało co by rąbnoł w malucha. Oj władzo zastanów sie co robisz Odpowiedz Link Zgłoś
ona123451 Re: Policja 22.07.07, 12:39 sa malo kobiece i nie wlepiaja mandatow swoim znajomym widzialam pewne zajscie kolo Biedronki jak poscila znajomego kolesia ktory zatrzymal auto pod zakazem ale obcym szybko dowala Odpowiedz Link Zgłoś
mara261 Re: Policja 22.07.07, 17:09 no prosze nawet policja łamie prawo , własnie oni do tego tylko sie nadaja łapac kolo targowicy albo wlasnie tak jak piszesz a jak podjechali do szpadla w swieta co sie bili to byli do tego stopnia kulturali ze psikali kobietom po oczach i wtedy wlasnie kuluralny obywatel zareagowal na to czyli paru cywili i ich popedzili a nasza policja nie wiele myslac do rozdiowazu i uciekli dalej historia potoczyla sie tak nasza policja wogole juz tam nie podjechala tylko wezwali kutno heh jak to mozna nazwac policja co oni wogole robia ostatnio za dłubanie slonecznika 50m zł dali żenada Odpowiedz Link Zgłoś
kiwaczek11 A Policja dłubie w nosie... 24.08.07, 10:18 Pewnego razu przy okazji pobytu w Gdańsku moi sympatyczni koledzy w porywie nonszalancji otworzyli sobie piwko na ulicy. Nie zdążyło się zapienić na wieczku puszki, a już była czapa. Zapłacili po stówie od łebka. No ale Gdańsk to nie Żychlin. Tutaj, panie, wolny kraj. Prawo nie obowiązuje, a jeśli nawet, po co je egzekwować... Czy to na ławeczkach przy Polo, czy między blokami, na placach zabaw, leją się hektolitry piwa, wódki wraz z gardłowaniem z szewską pasją na cały zycher do późnej nocy, bo przecież wolność, panie. Każdorazowo zostawione sterty śmieci, puszek, rozbite flaszki w drobny mak. Co się martwić, ktoś to kiedyś posprząta. A jeśli nie... niech leży , co tam. Kultura rezerwistów kwitnie. A Policja dłubie w nosie... Odpowiedz Link Zgłoś
mara261 Re: A Policja dłubie w nosie... 24.08.07, 16:20 ty taki sam frajer jak oni jestes tylko ani maja plus bo nie frajerza po anonimowemu Odpowiedz Link Zgłoś
dominika334 Re: Policja 13.10.07, 19:42 weekend sie zaczol a policji nie widac a hooligani wybijaja szyby w narutowicza a nasza policja udowadnia poraz kolejny ze tylko moze zlapac pijanego dziadka na rowerze a do grupki malolatow nie wyjdzie do czego jestescie zeby tylko przyjac zgloszenie a gdzie efekty czyzbysmy płacili jeszcze zbyt male podatki ?? moze wezmiecie sie w koncu do roboty bo w koncu macie pensie z moich podatkow Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak1976 Re: Policja 13.10.07, 23:47 i tusię mylisz skarbie bo widziałem jak nasi stróże prawa na pieszo dogonili kolesi na przystanku przy Traugutta. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika334 Re: Policja 14.10.07, 09:47 to bylo tydzien temu sloneczko chodzi mi o piatkowy wieczor Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: Policja 14.10.07, 13:19 Dominika, to Tobie tą szybę wybili? A może widziałaś zajście? Jakiś chuligański wybryk małolatów? Odpowiedz Link Zgłoś
dominika334 Re: Policja 14.10.07, 14:27 pani zwolinskiej na ulicy jednokierunkowej pewnie sobie wracali z nocnego ale przeciez u nas panuje bezprawie wiec wszystko mozna Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak Re: Policja 15.10.07, 08:19 witam że Policja nic nie robi to wiemy od dawna. Najgorsze jest to że Policja jeździ po pijanemu (przykład Pana policjanta B. który miał wypadek na gazie przed przejazdem w Bedlnie). A znajomki policjantów np. Pan Kopeć jedzie na gazie i jeszcze flaszki z imprez na których ochrania - (i pije na nich alkochol) przywozi na gazie na komisariat. Możemy pójść dalej i podejść do białego sklepiku Pan L. zobaczymy tam Radzia i Marka.P brata policjanta pijących alkohol a potem wsiadających w samochód i do przodu na gazie. Tego udaje policja że nie widzi. Dopiero się wszyscy zdziwia jak ci Panowie spowoduja wypadek i co wtedy - pytam się co? Nikogo nie krytykuję ale wyeliminować należy ludzi pijanych którzy lubią jeżdzić na gazie i młodzież wybijającą szyby. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak Re: Policja 16.10.07, 13:12 maciek363 napisał: > Jak to jest że gdy przekroczymy prędkość aż o 10 km/h To wy już się kundle > cieszycie że zarobicie a gdy Skowroński jeździ jak totalny idiota paląc opony > w służbowych polonezach, wchodzi w zakręty na ręcznym aż mało nie ląduje na > dachu to wy macie to w dupie. Wiem wiem swojego się nie rusza prawda?? Ale to > właśnie wy barany niebieskie powinniście dawać przykład przepisowej jazdy!!!! > Ciekawe co będzie z panem Skowrońskim gdy kilka "uprzejmych" i obywatelskich > donosów dotrze do odpowiednich ludzi... Skowron jeździj tak dalej. Kiedyś ci > się szmato podstawie i będziesz mi ładne pieniążki płacił za autko i jeszcze > ci hujozo narobię koło dupy hehehe JEEEEEEEEEEEE..ć PSY :D Popieram maćka. Pan Skowroński mało by mnie nie przejechał na pasach swojm prywatnym samochodem a jak mu faka pokazałem to wyszedł z pretensjami. Maciek tylko delikatnie ze słowami. a NA PANA SKOWROŃSKIEGO psy z KUTNa trzeba nasłać. Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak1976 Re: Policja 14.02.08, 13:04 spróbujmy tu popisać może tego tematy admin nie usunie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mescalero1 Re: Policja 14.02.08, 19:53 usunie ,usunie :))))))))))) i dobrze robi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanka.64 Re: Policja 14.02.08, 22:21 Jezeli coś takiego jest naprawdę to dzwoń o każdej porze dnia i nocy do dyżurnego Komendy Wojewódziej Policji w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka.64 Re: Policja 14.02.08, 22:26 www.lodzka.policja.gov.pl/kwp/content/view/107/140/ Odpowiedz Link Zgłoś
kajteczkowizna Re: Policja 28.02.08, 16:34 Ci nasi to naprawdę nie maja co robić,jak złodziei łapac i bandziorów to nie ma komu ale jak na targu to po co przyszli.....biedni żychliniacy nic nie kupili bo nasza władza pogoniła ....czy tym mają zajmować sie nasi policjanci??????? Odpowiedz Link Zgłoś
kajteczkowizna Re: Policja 04.03.08, 23:53 Moze cos dobrego zrobi nowy komendant,niech starego zmienią bo jego podwładni mają w d...e swoje obowiązki,jezdzą i nic nie robią ,dzis koło 18 na ul.Narutowiczaszło 2 pijanych żuli i rozwalali co było pod ręką,szyba w mieszkaniu,czy w samochodzie czy w kiosku a ich jakby wcięło ,nie ma nikogo.Jezdzili po Żychlinie ale tego nie widzieli,Ludzie co się dzieje ,jakies kobitki chyba nawet dzwoniły ale 0 interwencji,po co się mieszać i tak im płacą za godziny a nie za efekty.W...wszystkich co byli dziś po 17 w pracy powinni zwolnic dyscyplinarnie.Jak im potłuką szyby w samochodach to moze sie obudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka.64 Re: Policja 05.03.08, 08:45 kajteczkowizna napisał: > Moze cos dobrego zrobi nowy komendant,niech starego zmienią bo jego > podwładni mają w d...e swoje obowiązki,jezdzą i nic nie robią ,dzis > koło 18 na ul.Narutowiczaszło 2 pijanych żuli i rozwalali co było > pod ręką,szyba w mieszkaniu,czy w samochodzie czy w kiosku a ich > jakby wcięło ,nie ma nikogo.Jezdzili po Żychlinie ale tego nie > widzieli,Ludzie co się dzieje ,jakies kobitki chyba nawet dzwoniły > ale 0 interwencji,po co się mieszać i tak im płacą za godziny a nie > za efekty.W...wszystkich co byli dziś po 17 w pracy powinni zwolnic > dyscyplinarnie.Jak im potłuką szyby w samochodach to moze sie obudzą. Oni się nie obudzą. W takim przypadku ten temat należałoby zgłosić do Urzędu Gminy. Jest to nie pierwszy taki przypadek. Ten stan rzeczy zagraża porządkowi publicznemu. Odpowiedz Link Zgłoś
turystka54 Re: Policja 05.03.08, 17:35 Cześć,jak ktoś powiedział nadzieja matką....kto wierzy w to że nasza policja coś z łobuzerstwem zrobi,jeżdżą po miescie i patrzą tak żeby nic nie widzieć.Jutro na targu i mozna będzie zobaczyć w akcji jak łapią....,chyba że będzie padało albo wiało to postoją swoje godz.i dalej będą udawać ,że pracują,miałam SZANOWNEGO PANA SZYMAŃSKIEGO ROBERTA za bardziej wymagającego,ale widać się pomyliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
fuksik-2 Re: Policja 29.10.08, 11:03 nasz policja nadaje sie tylko do zatrzymania pjianego na rowerze Odpowiedz Link Zgłoś
bilon-0 Re: Policja 31.03.08, 19:28 ja nie wiem co ta policja robi w okolo sami dilerzy i handlarze spirytusem a oni nic wieczorem strach wyjsc bo wszyscy nagieci- przyklad nasza jadzka ze sklepu z kwiatami z narutowicza zawineli ja a ona i tak cały czas handluje.pozdro dla jadzi hehe Odpowiedz Link Zgłoś
free_kurwa Re: Policja 31.03.08, 21:05 co cie to interesuje konfidencje oewnie zal ci jaja sciska na cwelownie z takim frajerem Odpowiedz Link Zgłoś
mariano_50 Re: Policja 03.04.08, 13:18 Zdam dwa pytania: 1.kiedy wreszcie policja zrobi porządek na Oś Traugutta z parkującymi samochodami na trawnikach. 2.To samo pytanie dotyczące parkowania samochodów na chodnikach. Na obydwa przypadki Policja w ogóle nie reaguje ,przecież gdyby ukarano mandatami parkujących byłby porządek przy okazji do Gminy wpłynęła odpowiednia kasa a z tej kasy można dać podwyżkę dla Panów Policjantów .Warto przemyśleć,będą korzyści po obu stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
11111 Re: Policja 03.04.08, 23:17 Moze kidy beda parkingi z prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator2008 Re: Policja 08.04.08, 21:40 11111 napisał(a): > > Moze kidy beda parkingi z prawdziwego zdarzenia. Można sobie śnić i marzyć dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
zychu1 ? 04.06.08, 08:25 Czy dyskusja nad sprawą porządku publicznego w naszej gminie nie powinna odbywać się na sali obrad w Urzędzie Gminy ? Są sesje Rady Miasta na których każdy może ten poruszyć. Pisanie na forum do niczego nie prowadzi a wręcz stawia naszą gminę w złym świetle. Odpowiedz Link Zgłoś
kajteczkowizna Re: Policja 11.11.08, 12:44 Zatrzymuje policjant studenta, legitymuje go, otwiera dowód i czyta: - O! Widzę, że nie pracujemy. - Nie pracujemy - potwierdza student. - Opieprzamy się... - mówi dalej policjant. - Ano, opieprzamy się - potwierdza student. - O! Studiujemy... - mówi policjant. - Nie. Tylko ja studiuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka troszke podchodzi pod policyjny wątek :) 16.11.08, 02:06 Pewnej nocy rabuś włamał się do domu i usłyszał głos mówiący: - Jezus cię obserwuje! Kiedy grzebał w biurku. Spytał: - Kto to powiedział? I znów usłyszał: - Jezus cię obserwuje! Rabuś obejrzał się po pokoju i zobaczył tylko papugę. Zapytał papugę, jak ma na imię. - Korneliusz - odpowiedziała papuga. - Co to za imię - dziwił się rabuś - jaki kretyn nazwał tak papugę? - Ten sam, który nazwał tego rottweilera za tobą Jezus - odpowiedziała papuga. Odpowiedz Link Zgłoś
pan893 Re: Policja 14.12.08, 22:29 haha, a jeśli chodzi o policjantów i studentów: Siedzi w parku na ławce student i nieco się zamyślił... Podchodzi policjant i pyta: - co tak student siedzisz, co tu robisz?? - kontempluje ... - to jak cię zaraz walnę to będziesz prosto pluł ... Odpowiedz Link Zgłoś
pan893 Re: Policja 14.12.08, 22:32 aaa jeszcze jeden, ale więzienny :D Wchodzi "zapuszkowany" student "pod celę", a tu stary recydywista pyta: - student grypsujesz?? - nieee jeszcze żadnej nie zepsułem Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur2008 To jest skandal 21.12.08, 19:24 Nam zmieniają prawo aby pracować do 65 lat a nawet dłużej a ich puszczają na emerytury w wieku 40 lat. Czy jest to sprawiedliwe ? praca.gazetaprawna.pl/artykuly/101034,co_czwarty_emeryt_mundurowy_nie_ma_40_lat.html Odpowiedz Link Zgłoś