wiolinka100 Re: Dziś pachnę pełnią jesieni... 24.10.06, 11:56 Pachnę dziś Pure Poison elixir, znowu :) Ale raczej oszczędnie bo czekam na przesyłki :) Odpowiedz Link
regata Youth Dew i Organzą Indecence z próbki od 24.10.06, 12:21 Stregi:), której serdecznie dziękuję:)) Dlaczego YD podoba mi się bardziej niż osławiona OI? Odpowiedz Link
orzeszek_solony Globalnie Scentem:) 24.10.06, 16:21 A poza tym - na jednej ręce Ambre Precieux, na drugiej Santal Noble MPG. I, o dziwo, ten drugi chyba bardziej mi się podoba... Odpowiedz Link
orzeszek_solony Re: Globalnie Scentem:) 24.10.06, 20:15 Po 4 godzinach Santal skwaśniał i zdechł na mojej skórze... natomiast Ambre rozwija się niesamowicie, wibruje - najpiękniejsza ambra, jaką do tej proy wąchałam! O, Boże... Odpowiedz Link
renia.renia Pradą, po raz ostatni, jednak zdecydowałam się ... 24.10.06, 17:30 z nią pożegnać, niestety coraz bardziej wyczuwałam paczulę. Trochę mi szkoda ale chyba szybko wypełnię puste miejsce na półce. pozdrawiam r Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę pełnią jesieni... 24.10.06, 19:26 rano stella in two peony - pierwsza stella, która mi się nawet podoba. potem smok cartiera teraz dune na rękach musc i patchouly Villoresiego musc troszkę szyprowy, dzięki czemu nie jest mdły patchouly niesamowicie kamforowa, higieniczna, potem wychodzi piwniczne tchnienie - fajna :) ale czy do noszenia? Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę pełnią jesieni... 24.10.06, 21:23 Łapy - kolejne podejście do Insolence - coś mnie jednak do niego ciągnie;-P i Style Jil S. Na to drugie zmarnowałam kawałek skóry (miałam niewygodny do podwijania rękaw, stąd mogłam testować tylko na nadgarstku), a byłoby miejsce na Rumeur, ech. Początek nieciekawy, skądś już to znam, kwiatki i owoce z cukrem waniliowym, a teraz została już tylko straszna, sztuczna wanilia. Odpowiedz Link
aggis20 Mira-bai vs Motylek ;-) 25.10.06, 07:27 Testuje sobie z samego rana:-) Na jednej lapie jedno, na drugiej drugie. Rzeczywiscie podobne... Ale chyba jednak z korzyscia dla Motylka. Odpowiedz Link
mangos Pomysłu brak... 25.10.06, 08:37 może natchnie mnie krajobraz za oknem, ciemne , granatowe chmury, rażące słońce, tęcza i pomarańczowo- żółte liście spadające z drzew pod wpływem silnego wiatru. Coś wspaniałego. Do pracy się nie chce iśc, chiałoby sie tak zostać w domu i dalej obserwować to cudne zjawisko. Teraz pasowałyby mi ... Dune... Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: TfT (wreszcie się oswoilismy ze sobą) 25.10.06, 09:21 A ja zaczynam mieć TfT jakby dość. Nawet się poważnie zastanawiam nad rozstaniem. Straszny z niej zresztą skubaniec, bo gdy tylko się zorientuje, że mam ochotę ją wydać, natychmiast zaczyna na mnie pachnieć jak maszyna do waty cukrowej, co uwielbiam;-P Wczoraj właśnie taki numer wycięła, a już jej pod koniec dnia miałam dość;-D Ech, same skubańce ostatnio wokół mnie. Właśnie w połowie pisania tego postu poleciałam do kuchni słysząc hałas zrzucanych i tłuczonych naczyń... A pachnę szlachetnie Bois d'Iris, na przekór nerwom - zaraz naprawdę uduszę tę małą bestię;-D Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Dziś pachnę pełnią jesieni... 25.10.06, 10:12 Dziś kolejne testy: Absolu Rochas na lewej ręce, a na prawej Cinnabar EL :) Odpowiedz Link
voluptas L Lempickiej 25.10.06, 10:22 z racji braku lepszych pomysłów i weny. Chciałabym sobie popachnieć Alchimie, ale jak na razie poczta nie raczyła mi go jeszcze dostarczyć :( Kolejny dzień świra mogę uznać za rozpoczęty :/ Odpowiedz Link
renia.renia Re: Dziś pachnę pełnią jesieni... 25.10.06, 17:07 Zaczęłam dzień z Belle de Minuit ale potem doprawiłam New Haarlem a potem po całości Gaultier2, nic mi się dzisiaj nie podoba :o( Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Dziś pachnę pełnią jesieni... 25.10.06, 17:32 renia.renia napisał: ale potem doprawiłam New Haarlem - Reniu możesz coś więcej na temat tego zapachu napisać? Proszę :) Odpowiedz Link
toula czyli Le Feu 25.10.06, 18:46 to moje drugie podejscie i widzę, że to bedzie trwałe uczucie:-) Odpowiedz Link