trampp 13.02.04, 21:49 Jezeli ktos sie orjentuje,prosze mi podac ceny na marmur i granit. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izalil Re: marmur i granit 13.02.04, 22:34 Najlepiej przejechać się do jakiejś firmy kamieniarskiej i samemu sprawdzić co Cię interesuje. Ceny są różne. Średnio można przyjąć że cena za metr to ok. 1000 zł. Cena zależy też od grubości płyty i rodzaju obróbki. Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: marmur i granit 14.02.04, 11:36 Idź do zakładu komieniarskiego, granit i marmur mają bardzo dużą rozpiętość cenową. zaczynają się od kilkuset zł/m, a kończą ceną kilkunastu tysięcy za zł/m (przynajmniej takie najdroższe widziałam). Odpowiedz Link Zgłoś
trampp Re: marmur i granit 14.02.04, 17:32 niestety wizyta w zakladzie kamieniarskim nie wchodzi teraz w gre.Liczylem na jakies podpowiedzi orjentacyjne.Chyba rzeczywiscie rozpietosc cenowa jest zbyt duza.Prawdopodobnie zle sformulowalem post...Moze zna ktos jakies strony www z cennikami tych kamieni? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciun Re: marmur i granit 15.02.04, 10:56 Mam linki do stron, wprawdzie bez cen, ale na poniższej stronie jest napisane, że można się dowiedzieć telefonicznie lub mailem www.marmurek.pl/podstrona/materialy.phpPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kiciun Re: marmur i granit 15.02.04, 10:56 www.marmurek.pl/podstrona/materialy.php Odpowiedz Link Zgłoś