fena2 23.02.04, 10:59 jeden pokój mam pomarańczowy, drugi żólty, Przedpokój jest wąski. na jaki kolor go pomalować? HELLLPPP może dwa kolory przedzielone borderem. Pokryty jest juz gładzia gipsowa co radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omn3 Re: KoLory przedpokoju 28.01.05, 15:03 Witaj ja mam pomaranczowy salon a przedpokoj zrobilam czerwony,jak chesz to moge ci wyslac foty na maila.To jest moj oliverek@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bea75 Re: KoLory przedpokoju 09.02.05, 12:21 wydaje mi się że ciemny kolor dodatkowo zmniejszy optycznie pomieszczenie - optowałabym za jasnym kolorem (czemu by nie jasny żółty) + lustra lustra lustra pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mbm76 Re: KoLory przedpokoju 09.02.05, 12:33 Ja malowałabym na zielony, lekko zgaszony lub oliwkowy. Wygląda dobrze mam takie zestawienia Odpowiedz Link Zgłoś
delie Re: KoLory przedpokoju 09.02.05, 12:43 kawa z mlekiem, oliwka lub beż złamany różem. piękne kolory, takie stonowane, ma Sigma w swojej bazie farb fasadowych [można nimi barwić również farby do wnętrz]. poproś w centrach dekoral o próbnik. Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia11 Re: KoLory przedpokoju 09.02.05, 14:14 We wrzesniu pomalowalam swoj przedpokoj w kolorze oliwkowym. Na scianach powiesilam kilka dyskretnych obrazkow w zlotych ramkach i na suficie zawiesilam 3 piekne lampy w stylu art deco. Jestem zachwycona tym kolorem. Odpowiedz Link Zgłoś
paula101 Re: Dziunia 15.02.05, 16:30 ja szukam ładnego oliwkowego koloru, najlepiej gotowego. ewentualnie czerwono- malinowego, ale takiego jak sobie wymyśliłam, to juz na pewno nie dostanę, nawet mieezanego. po prostu nie robią nigdzie czerwonej faby! napisz gdzie taki znalazłaś, a może wkleisz gdzieś zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś