Forum   nokia 6300

nokia 6300

(10 wyników)
  • Niedawno wzięłam w erze nokię 6300. Ogólnie jestem bardzo zadowolona. Fonik ma super oprogramowanie menu, kolor itd. Niestety zauważyłam, że podczas rozmów delikatnie brzęczy tak jakby rezonował... . Nie wiem czy to wina tego modelu, który ma metalową obudowę czy też z moim aparatem jest coś nie tak... Spotkaliście się z czymś takim? Z czego to może wynikać? (nadmieniam , że nie wpadła mi mucha do aparatu ;-) )
  • sluchajcie, pomocy! nie umiem otworzyc obudowy nokii 6300.... i nie tylko ja, pol firmy kombinuje:D instrukcja twierdzi: lekko nacisnac i zsunac, ale ni cholery nie dziala...:) Pauli -- "Miotłę z wystrzelonym airbagiem. Niewielki przebieg. Na chodzie. Sprzedam."
  • Witam serdecznie wszystkich znawców i nie tylko :-) Zastanawiam się już od jakiegoś czasu, który z tych modeli wybrać i nadal nic nie wybrałam. A więc zwracam się o radę do Was :-) Czy są jakieś zdecydowane różnice w tych telefonach? Ja jestem tradycjonalistką i telefon ma mi służyć przede wszystkim do dzwonienia. Jeśli ma fajne dodatki to ok, ale nie chciałabym żeby podstawowe opcje działały nędznie tylko dlatego, że telefon ma wbudowane wypasione radio. Jak będę chciała słuchać radi...
  • ..wiem,ze dedykowany jest do s/e i noki z serii xpress czy jest mozliwe zaistalowanie go do n6300? Jesli nie to czy znacie moze jakis inny sprawdzony i nadajacy sie do 6300?pozdr..8)
  • mam prosbe: corka bawila sie moim telefonem i cos tam wcisnela, ze na ekranie u gory pojawila sie sluchawka (z mikrofonikiem - cos takiego jak maja ludzie w hotlainach,odbierajacy telefony) problem w tym, ze teraz jak ktos do mnie dzwoni albo ja do kogos, to nic nie slysze profil ogolnym mam wlaczony i slysze dzwonek, ale poza tym nic nawet w galerii filmow video nie slysze to tak jakbym podlaczyla zestaw sluchawkowy, tyle ze zestawu nie mam podlaczonego, a mimo wszystko ta sluchawka...
  • witam, mam problem. chcialbym ustawic w kalendarzu przypomnienie ale zeby powtarzalo sie codziennie. za cholere nie moge dojsc jak to uczynic. do tej pory ustawialam przypomnienie ale tylko w danym dniu a nastepnego musisalm od nowa. jaki jest sposob? dzieki wielkie za pomoc
  • wymieniam telefon, muszę szybko podjąć decyzję. w grę wchodzi tylko nokia, wiem ze to może nie być dla wszystkich zrozumiałe, ale niech tak zostanie. po prostu jestem przyzwyczajona do jej menu a i w domu poniewiera sie kilka ładowarek, nie chce mi się szukac potem tej jednej jedynej do np. sony. potrzebuję, żeby sie nie psuła, miała dobry wyświetlacz i baterię, fajne dzwonki, aparat, długi czas rozmów i żeby nie byl strasznie wielki gry, i inne bajery średnio mnie interesują. ...
  • Zastanawiam się nad 3 z nowej promocji ery:nokia 6300,samsung d 900i,se 770i.Do tej pory miałam nokię.Najbardziej zależy mi na prostocie obsługi,bezawaryjności.Raczej nie używam mp3 itp.Aparat mam w sumie cyfrowy,więc też cudów tu nie oczekuję,ale wiadomo,wolałabym najlepszy:)I jak to kobieta,żeby dosyć ładny był:))))
  • Witam, Mam mały, ale bardzo drażniący problem. Kupiłem Nokie 6300 i nie mogę nigdzie doszukać się opcji sortowania wiadomości SMS. Domyślnie wyświetlane są od najstarszych. Może mi ktoś z Koleżanek bądź Kolegów z Forum pomóc znaleźć odpowiednią opcję? Dodam tylko, że nie mam zamiaru usuwać starszych wiadomości ani przenosić ich do innego folderu. aqar
  • tetris(12)

czy mozna ściągnać tetrisa na nokie 6300? jesli tak, prosze o konkrety
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się