archidra PRACOWNIA PROJEKTOWA ARCHIDRA 17.12.08, 12:35 Chcesz żeby twoje mieszkanie, dom, ogród wyglądały niepowtarzalnie a na projekt nie chcesz wydać dużych pieniędzy? Chcesz, aby dom był piękny, ale twój, zaprojektowany zgodnie z twoim gustem i upodobaniami a nie "wizją" architekta - pomogę ci w tym. Projektuję dla ciebie, nie dla siebie. Sprawdź moją ofertę - projekty kompleksowe z wizualizacją. Jeśli się ze mną skontaktujesz, prześlę kilka wizualizacji. Napisz lub zadzwoń: tel: 608 090 010 mail: archidra@tlen.pl Pozdrawiam i zapraszam do współpracy Odpowiedz Link Zgłoś
jacekkom2 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 26.12.08, 22:14 chrusciany.pl - szczerze polecam. Profesjonalnie, milo i bezproblemowo, a probke efektow mozecie zobaczyc na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
projektywnetrz2009 Projekty wnętrz,ogrody,dekoratorstwo 27.12.08, 19:20 Odwiedź stronę pracowni projektowej www.projektbart.pl lub skontaktuj się z projektantami: 793733021. Odpowiedz Link Zgłoś
art-hunter DEKORATOR / ARCHITEKT / PROJEKTANT WNĘTRZ Poznań 04.01.09, 12:02 polecam: www.wnetrzownia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annai Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 04.01.09, 20:49 Emkwadrat Architekci polecam www.emkwadrat.pl/ Pełny profil działalności: - projektowanie sklepów - aranżacja wnętrz prywatnych - projektowanie biur - design mebli i form użytkowych - wizualizacje - projekty graficzne oraz - architektura kubaturowa Na stronie internetowej można zobaczyć nasze koncepcje i realizacje. Odpowiedz Link Zgłoś
nanjanova Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 06.01.09, 11:20 www.dekoracjawnetrz.com.pl, malarstwo ścienne, artstyczne, oryginalne wykańczanie ścian, przeciery, projekty i dużo pomysłów:) Odpowiedz Link Zgłoś
a-design torun i okolice ... Projektowanie wnetrz 18.01.09, 18:49 Doradztwo, projaktowanie i aranżacja wnętrz. "Cenię innowacyjność, prostotę form, oryginalnosc zestawien, dzieki ktorym wnętrza nabierają niekonwencjonalnego charakteru. Projektowanie to dla mnie nie tylko praca, to także ogromna przyjemosc i wielka pasja. Oferuje oryginalne pomysly i satysfakcjonującą cene. Zainteresowane osoby prosze o kontakt mailowy Odpowiedz Link Zgłoś
projekty_dekoracje Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 02.02.09, 21:35 Witam, wykonuje za niewielkie pieniądze (od 150zł pomieszczenie – do 15 m2) projekty i aranżacje wnętrz zarówno kompleksowych mieszkań, domów, jak i pojedynczych lokali takich jak np: kuchnie, łazienki, sypialnie. Mam do zaproponowania wiele interesujących nowoczesnych rozwiązań, wchodzących dopiero na rynki polskie, jak i także wiele klasycznych, tradycyjnych koncepcji. Zapewniam również ewentualną pomoc w zakupie materiałów. Współpracuje również z artystką wykonującą niespotykane, fantazyjne motywy zdobnicze wnętrz, dzięki którym, Twoje wnętrze będzie niepowtarzalne i jedyne w swym rodzaju. Wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu e-mailowego: projekty_dekoracje@biznespoczta.pl lub telefonicznego: 509-729-519 po godz. 16 Pozdrawiam Marita Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_dymek www.vincidesign.pl 02.02.09, 22:26 Witam Niedawno odeszłam z firmy projektowej Amoeba na rzecz własnej działalności. Ostatnio zajmowałam się mieszkaniem w LegnickaPark, a także w osiedlu Zielone Wzgórze we Wrocławiu. Efekty z realizacji tego pierwszego, można obejrzeć na stronie VinciDesign albo na Picasie. Gdybyście potrzebowali pomocy przy projekcie własnego domu lub aranżacji własnego M, chętnie pomogę. Pozdrawiam, Sylwia Dymek Odpowiedz Link Zgłoś
libra111 Nawiążę współpracę z projektantami wnętrz. 17.02.09, 23:47 tel.600894761 Odpowiedz Link Zgłoś
moccastudio Re: Nawiążę współpracę z projektantami wnętrz. 24.02.09, 19:02 Jakiego miasta dotyczy wspólpraca? moccastudio@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lov.ely Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 18.02.09, 11:52 Witam Ostatnio korzystałam z usług Keen Property Partners. Oferują oni kompleksowe usługi związane z aranżacja wnętrz- od projektów po ich realizacje. Uważam że firma jest godna polecenia-mam naprawde śliczne i w wysokim standardzie mieszkanko. Nie mogłam lepiej trafić. GORĄCO POLECAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmgart DEKORUJEMY i PROJEKTUJEMY Wnętrza - Inspirujemy :) 23.02.09, 01:06 DEKORUJEMY i PROJEKTUJEMY Wnętrza - Inspirujemy :) Zapraszmy :) www.fabrykafantazji.pl tel.: +48 604 159 623 lub +48 692 408 369 FABRYKA FANTAZJI s.c. J. Gaździńska i M. Głowacz ul. Skarbowców 89B/1 53-025 Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
studio-designo projektowanie i aranżacja wnętrz_ŚLĄSK 23.02.09, 01:11 DESIGNO_studio aranżacji wnętrz Jesteśmy młodym zespołem architektów wnętrz, ze świeżymi umysłami i milonem pomysłów. Zajmujemy się głównie: - projektowaniem i aranżacją wnętrz mieszkalnych,zarówno małych jak i dużych powierzchni - projektowaniem biur i gabinetów - projektowaniem i aranżacją pomieszczeń użyteczności publicznej - projektowaniem i aranżacją sal weselnych - projektowaniem poszczególnych pomieszczeń mieszkalnych, np. łazienek, kuchni, pokoi, komunikacj... Oferujemy kompeleksową aranżację wykończenia wnętrz: od etapu projektu technicznego, poprzez realizację i prace wykończeniowe, pomożemy wam również dobrać sprzęt i dodatki. Na projekt składają się: - konsultacje z klientem - inwentaryzacja pomieszczenia - porady w zakresie projektowania, ergonomii i kolorystyki wnętrza oraz oświetlenia - rzuty z aranżacją wnętrza - przekroje-widoki ścian - widok sufitu - konsultacje przy zakupie - nadzór autorski nad projektem Każdego klienta traktujemy indywidualnie. Szybka realizacja projektu. Atrakcyjna oferta cenowa. KONTAKT: Jeżeli jesteś zainteresoany/a/ to napisz bądź zadzwoń a umówimy się na spotkanie i omówimy Twój projekt. www.studio-designo.pl designo@op.pl 506 174 149 506 898 410 515 666 982 Odpowiedz Link Zgłoś
moccastudio ARCHITEKT WNĘTRZ - POZNAŃ 24.02.09, 18:58 MOCCA STUDIO Pracownia projektoania wnętrz moccastudio@gazeta.pl +48 600 413 784 Odpowiedz Link Zgłoś
vesper30 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 24.02.09, 20:24 www.jjjaskola.pl z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
ateriks Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 25.02.09, 09:58 Projektowanie wnętrz Pomarańcze Studio: - projektowanie wnętrz mieszkalnych i usługowych, - projektowanie łazienek i kuchni, - wizualizacje, - konsultacje i porady, Nasze projekty www.pomaranczestudio.pl Zapraszamy! Kontakt: marketing@pomaranczestudio.pl tel: 085 653 97 04 Odpowiedz Link Zgłoś
agnes1996 Re: DEKORATOR WNETRZ+ OPOLE ! 25.02.09, 12:43 Witam . Jestem bardzo zainteresowana kompletną aranzacją wnętrza wraz z pełnym nadzorem nad wykonawstwem i zakupem wszelkich niezbednych elementów, innymi słowy projekt i wykonawstwo ''pod klucz''. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
pmkaminska Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 25.02.09, 14:58 www.allmendinger.com.pl allmend@allmendinger.pl Odpowiedz Link Zgłoś
toleseko www.szarykot.com-projekty wnętrz 25.02.09, 16:24 witam. zapraszam do odwiedzenia naszej strony www.szarykot.com pracownia architektury wnętrz poleca porządne projektowanie pozdrawiam Monika i Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
toleseko www.szarykot.com-projekty wnętrz 25.02.09, 16:27 witam. zapraszam do odwiedzenia strony poświęconej projektowaniu wnętrz - www.szarykot.com nasza pracownia projektowania wnętrz poleca porządne projektowanie. pozdrawiam Monika i Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
archjudyta Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 25.02.09, 18:10 www.archjudyta.bloog.pl/ <---polecam bardzo dobre projekty Odpowiedz Link Zgłoś
meritumstudio Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 28.02.09, 18:34 www.meritumstudio.pl Meritum Stuidio to profesjonalna pracownia architektoniczna, działająca na rynku projektowym od kilku lat. Realizujemy projekty na terenie woj. małopolskiego, podkarpackiego, śląskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 28.02.09, 22:08 zapraszam do wspólpracy projektantów wnętrz biurowych. W ofercie posiadam ekslkluzywne meble biurowe, systemy pracownicze, stły konferencyjne, szafy, komody, zestawy wypoczynkowe biurowe.Transport i montaż gratis. Zainteresownaych proszę o kontakt emailowy: marget22@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lov_ely Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 03.03.09, 14:51 Witam Ostatnio korzystałam z usług Keen Property Partners. Oferują oni kompleksowe usługi związane z aranżacja wnętrz- od projektów po ich realizacje. Uważam że firma jest godna polecenia-mam naprawde śliczne i w wysokim standardzie mieszkanko. Nie mogłam lepiej trafić. GORĄCO POLECAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
babaab Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 04.03.09, 17:41 Projektowanie i dekoracja wnętrz - Studio Tkaniny, Poznań www.studiotkaniny.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anna.mariax Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 13.03.09, 12:17 Hej! Jeżeli szukacie dekoratora w Warszawie i jej okolicach, to dobrze trafiliście :) Zapraszam: slicznewnetrza.pl/index.php/dekorator-wnetrz Odpowiedz Link Zgłoś
katry-ga Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 13.03.09, 18:55 Zapraszam do czytania mojego bloga poswieconemu aranzacji i projektowaniu wnetrz. www.szezlong.blogspot.com A od wrzesnia 2009 zapraszam do mojego studia projektowania wnetrz w Polsce. Szczegolowe dane podam wkrotce, m.in. na blogu. katry-ga Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowiec.1 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 14.03.09, 00:47 sciany.art.pl/ bardzo oryginalne i moim zdaniem niedrogo Odpowiedz Link Zgłoś