pidraf 11.10.10, 10:13 witam robię remont salonu i zastanawiam się nad fototapetą do salonu, mam kilka ładnych zdjęć z wakacji w australii i chciałbym je tam wydrukować, czy próbowaliście sklep www.fototapety.com.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atyde10 Re: fototapety 11.10.10, 13:22 ....i mni eto tez interesuje....ja znalazłam fototapety dla synka na www.fototapeta.net ....też nie wiem czy to dobry wykonawca.... czy może ktoś coś kiedys tam zamawiał? Odpowiedz Link Zgłoś
radlowiak Re: fototapety 11.10.10, 15:34 co do sklepu www.fototapety.com.pl mogę go z czystym sumieniem polecić drukowałem u nich kilka tapet do całego domu, wydruki są bardzo wysokiej jakości i mają przystępną cenę, dodatkowo jest opcja laminatu który dodatkowo chroni przed uszkodzeniem, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikaela13 Re: fototapety 15.10.10, 12:52 Nie wiem ten sklep wypada w porównaniu z innymi tego typu miejscami, ale pewno dość podobnie jeśli chodzi o jakość usług, wobec czego sugerowałbym się cenami, długością oczekiwania etc. Jednakże przed podjęciem decyzji poprosiłabym o zrobienie wizualizacji pokoju z wybraną fototapetą (dobra opcja dla tych, którzy nie znają się na grafice komputerowej), aby upewnić się jaka wielkość będzie najlepsza i czy w ogóle obrazek dobrze połączy się z pokojem:) Odpowiedz Link Zgłoś
decomania.pl Re: fototapety w DecoMania.pl od 49 PLN / m2 19.09.11, 22:48 Fototapety ścienne można zamówić na stronie www.DecoMania.pl - ceny od 49 PLN (fototapeta papierowa) do 149 PLN (fototapety winylowe z naklejką). Czas realizacji to około 3 dni. Dodatkowo w wykonywane są wizualizacje fototapety na zdjęciu wybranego pomieszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś