Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dekoracje ścian

20.02.16, 21:33
    Obrazy na płótnie są doskonałym pomysłem na udekorowanie swojego pokoju.
    Fototapety to wyjątkowy produkt, dzięki któremu będziesz pod wrażeniem, a Twoi znajomi będą podziwiać piękną ścianę u Ciebie w domu.

Zapraszamy www.fedkolor.pl
    Obserwuj wątek
      • genusiabompke Re: Dekoracje ścian 22.02.16, 09:14
        Popieram, uważam, że obrazy na ścianach to piękna dekoracja. Ja mam u siebie obraz namalowany przez znajomą i w drewnianej ramie www.aluramy.pl/ramy-drewniane Dostałam go na prezent urodzinowy i stanowi on teraz główny element dekoracyjny mojego pokoju :)
      • karmelove76 Re: Dekoracje ścian 23.02.16, 09:20
        Także polecam fototapety. Przed zakupem jednak warto zwrócić uwagę na jakość, fakturę i wytrzymałość produktu. Sama kupowałam już nieraz materiały w znanych marketach budowlanych i tapety po dłuższym czasie blakły i odklejały się. W pokoju dziecka mam fotoataptę z Foteksu i wygląda tak samo dobrze, jak po zakupie.
      • vyha Re: Dekoracje ścian 05.03.16, 14:09
        Ja poza obrazami które zamawiam dość regularnie w sklepie Fotodruk zamówiłem raz także fototapetę, a dokładniej fototapeta na płótnie zalaminowana. Bardzo fajna struktura, nasycone kolory a co najważniejsze, bardzo łatwo ją się położyło na ścianę, i chyba nie ma możliwości jej zniszczenia.
      • adenina1 Re: Dekoracje ścian 21.03.16, 14:04
        Jesli potrzebujecie tanio i solidnie - uwalls.pl/ to swietny wybor. Sama kupowalam, goraco polecam!
      • alicja90f Re: Dekoracje ścian 22.03.16, 21:03
        Fajnym pomysłem na dekorację ścian są na pewno obrazy. Właśnie czekam na przesyłkę, kupiłam obraz do salonu. Ten poprzedni już w ogóle mi się nie podobał, psuł cały wystrój. Nowy obraz kupiłam w sklepie internetowym - decoart24.pl/Obrazy-Na-Sciane,0.html. Fajny, szeroki wybór nie tylko obrazów i cenowo jest niedrogo.
      • alicja90f Re: Dekoracje ścian 23.03.16, 14:48
        Fajnym pomysłem na dekorację ścian są na pewno obrazy. Właśnie czekam na przesyłkę, kupiłam obraz do salonu. Ten poprzedni już w ogóle mi się nie podobał, psuł cały wystrój. Nowy obraz kupiłam w sklepie internetowym - decoart24.pl/Obrazy-Na-Sciane,0.html Fajny, szeroki wybór nie tylko obrazów i cenowo jest niedrogo.
        • fedkolor Re: Dekoracje ścian 29.03.16, 11:55
          Alicjo - szkoda, że nie skorzystałaś z naszej oferty na fedkolor.pl/
      • fedkolor Re: Dekoracje ścian 29.03.16, 11:55
        Alicjo - szkoda, że nie skorzystałaś z naszej oferty na www.fedkolor.pl
      • rekowsa Re: Dekoracje ścian 30.03.16, 11:21
        fototapety fajnie wyglądają :) ja w pokoju mam naklejki i też fajnie wyglądają - polecam :P
      • beata.k-ska Re: Dekoracje ścian 19.07.16, 16:08
        Spośród wszystkich, niejednokrotnie świetnych pomysłów, najbardziej przypadły mi do gustu grafiki na płótnie canvas lub po prostu ulubione plakaty w antyramach. U nas króluje biel i własnie takie plakaty, które drukowaliśmy wg własnego pomysłu na www.viperprint.pl. Rozszerzyli swoją ofertę na plakaty w większych rozmiarach więc jest z czego wybierać.
      • pixteria.pl Re: Dekoracje ścian 22.07.16, 10:21
        Zarówno fototapety, jak i plakaty, obrazy czy naklejki, są modnym i łatwym do realizacji pomysłem na odmianę wnętrza. Nasze produkty przygotowujemy na materiałach najwyższej jakości i przy wykorzystaniu najnowocześniejszych technik drukarskich. Dbamy o trwałość materiału, brak szkodliwego wpływu na zdrowie i środowisko, a także o jak najlepsze odwzorowanie barw i innych aspektów dotyczących jakości druku.
        Szeroki wybór wzorów i kolorów, dostępnych w naszym sklepie na piXteria.pl , z pewnością pozwoli na znalezienie wymarzonego dodatku.
      • teresse Re: Dekoracje ścian 24.07.16, 13:10
        Sama mam u siebie fototapetę imitującą białą cegłę. wygląda to bardzo dobrze w połączeniu z szarością. obrazów na płótnie nie mam, ale zamierzam kiedyś kupić do przedpokoju.
      • talus112233 Re: Dekoracje ścian 22.03.17, 10:00
        Obrazy na płótnie - tak, ale tylko malowane. Polecam www.dobrasztuka.pl - mają duży wybór i każdy znajdzie coś dla siebie. Malują także na zamówienie - co tylko człowiek sobie wymarzy.
      • quardimon Re: Dekoracje ścian 18.04.17, 13:19
        Obrazy to doskonały element dekoracji, ale ja zawsze wolałem wypełniać ściany pamiątkowymi zdjęciami. Po kilku wycieczkach za granicę wisi już na mojej ścianie ponad 10 ramek, jedne mniejsze, drugie większe. To jest dopiero dobry pomysł
      • robertmixx Re: Dekoracje ścian 24.04.17, 11:00
        Osobiście zachęcam do pomalowania ściany jakąś dobrą farbą, ja stosowałem farby firmy sto kupiłem je w salonie sto exspert w Białymstoku , niestety ich cenna nie należy do najtańszych o czym można się przekonać lukając w ich ofertę na www.stoexpert.pl lecz na pewno są warte tej ceny . Na to postanowiłem dać ramki ze zdjęciami w różnych formatach ale białe ponieważ farba ma niebieski color. Ściana prezentuje się dość Ciekawie polecam.
      • palomab Re: Dekoracje ścian 24.04.17, 13:53
        A ja mam sprawdzone jeszcze inne miejsce gdzie znajduja się tylko ręcznie malowane obrazy , a takie są dla mnie najciekawsze www.dobrasztuka.pl
      • palomab Re: Dekoracje ścian 26.04.17, 13:17
        Obrazy na płótnie bardziej do mnie przemawiają a takich teraz nie brakuje w sprzedaży. Dużo nowoczesnych obrazów znajduje sie tu dobrasztuka.pl/?SID=8qbq9fnmserpcfpf4v65qa0683
        • talus112233 Re: Dekoracje ścian 22.05.17, 11:04
          Tak potwierdzam - kupuję już na tej stronie chyba 4 obraz, dwa były na prezent i jeden dla mnie, a teraz dopieszczam szczegóły zakupu kolejnego - jest to obraz na moje zamówienie. Z pierwszych trzech jestm bardzo zadowolony - doskonała jakość i dbałość o szczegóły, soczysta kolorystyka i nowoczesne wzory czyli to co w abstrakcjach najlepsze. Polecam www.dobrasztuka.pl/categories/view/obrazy_abstrakcje-2
      • vist-ula Re: Dekoracje ścian 07.06.17, 11:01
        jestem fanką wszelkich fototapet, w szczególności podobają mi się fototapety mosty czarno białe klimatycznie wyglądają, swoją kupiłam na www.fototapetka.eu/fototapeta-77-Most.html
      • dadgam1 Re: Dekoracje ścian 05.07.17, 11:37
        fajne obrazy jako dekoracje ścian sa tutaj www.evolutionhome.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka