1jaras
07.11.13, 10:05
Prowadzę firmę wykończeniowo-remontową i na temat „pracy” architektów, a częściej „pseudo architektów wnętrz” książkę mógłbym napisać. Naprawdę nie chcę nikogo straszyć, do czego i do jakich kosztów może doprowadzić „wizjonerska wizja architekta”. Nie wiem ilu z Was- Inwestorów zdaje sobie sprawę, że aby tytułować się architektem wnętrz wystarczy skończyć jakieś marne studium. Jeżeli naprawdę szukacie kompetentnej osoby, która Wam pomoże w wykończeniu mieszkania, to przede wszystkim powinien być to człowiek po studiach architektonicznych, mieć wiedzę z budowlanki i doświadczenie kierunkowe, a nie wiedzę z zakresu wieszania kolorowych zasłon… Często podczas, wydawałoby się początkowo prostych prac remontowych, czy wykończeniowych pojawia się sporo problemów, a wtedy jeżeli nie macie kogoś z łbem na karku, możecie się zacząć modlić…
Apeluję do wszystkich inwertorów – W WASZYM INTERESIE LEŻY dobieranie sobie KOMPETENTNYCH ARCHITEKTÓW!!! No chyba że macie stalowe nerwy, czas i dodatkowy budżet przeznaczony na poprawki, przeróbki itp.
Ja osobiście mogę z Łodzi polecić tylko jednego architekta, wyjątkowo kobietę – Agnieszkę Warych tel. 601145749. Szczególnie zdolna dziewczyna ( z tego co wiem, otrzymała państwowe uprawnienia architektoniczne, jako najmłodszy architekt jeżeli nie w kraju, to przynajmniej w woj. Łódzkim). Jeżeli chcecie mieć porządnie zrobione wnętrze, dzwońcie do niej. Z pewnością ułatwi ona prace nie jednej firmie wykonawczej, a zaoszczędzi nerwów i pieniędzy niejednemu inwestorowi. I co najważniejsze jest to ARCHITEKT Z DOŚWIADCZENIEM!!!