monika.bierkat 27.03.14, 09:50 Czy pufy są nadal modne? Czy macie u siebie pufy? jeśli tak to jakie i pod co je dobierać pod wypoczynek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artdeco.info.pl Re: PUFY - MODNE? 20.05.14, 15:06 Witam, pufy jak najbardziej są modne, zarówno duże ,które mogą pełnić funkcję stolika jak i na przykład robione na drutach, spotykane we wnętrzach skandynawskich i nie tylko... Pozdrawiam Kinga Cybińska www.pracowniaperspektywa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alo_gorska Re: PUFY - MODNE? 21.07.14, 16:54 artdeco.info.pl napisała: > Witam, > pufy jak najbardziej są modne, zarówno duże ,które mogą pełnić funkcję stolika > jak i na przykład robione na drutach, spotykane we wnętrzach skandynawskich i > nie tylko... > Pozdrawiam > Kinga Cybińska > www.pracowniaperspektywa.pl Dokładnie, takie np. jak tu:www.minddesigned.com Odpowiedz Link Zgłoś
kaja3507 Re: PUFY - MODNE? 24.05.14, 21:45 modne! sama mam dwie ogromne i super wyglądają :) Odpowiedz Link Zgłoś
alo_gorska Re: PUFY - MODNE? 21.07.14, 16:55 kaja3507 napisał(a): > modne! sama mam dwie ogromne i super wyglądają :) Pokaż zdjęcia! Ja uwielbiam pufy Mind Designed www.minddesigned.com Odpowiedz Link Zgłoś
czarny3030 PUFY podświetlane 07.06.14, 22:50 Zobacz takie pufy jak tu mają, mogą byc wykorzystane jako pufy lub jako stoliki www.salonled.pl/pl/32_moree Odpowiedz Link Zgłoś
monika.bierkat Re: PUFY podświetlane 11.06.14, 14:09 ciekawe linki, dziękuję, ja mam u siebie narożnik skórzany z etap sofy i chyba pod niego dobiorę pufy, zawsze to dodatkowe miejsce do siedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
bazyll80 Re: PUFY podświetlane 17.06.14, 08:01 bardzo ciekawe pufy sa z bydgoskich mebli. Odpowiedz Link Zgłoś
alo_gorska Re: PUFY podświetlane 21.07.14, 16:58 Nie dość, że dodatkowe miejsce to i mega designerski dodatek. Tu możesz zamówić na wymiar w niepowtarzalnych wzorach: www.minddesigned.com Odpowiedz Link Zgłoś
alo_gorska Re: PUFY - MODNE? 21.07.14, 16:52 monika.bierkat napisał(a): > Czy pufy są nadal modne? Czy macie u siebie pufy? jeśli tak to jakie i pod co j > e dobierać pod wypoczynek? Pufy są mega modne! Wykorzystują je w swoich stylizacjach wnętrz najwięksi kreatorzy. Ważne jest aby pufa była bardzo oryginalna, niepowtarzalna. Nie chodzi o to żeby pufa pasowała do kanapy - teraz pufa ma być perełką, która jest ozdobą całego pokoju. Zobaczcie pufy Mind Designed, modne, niepowtarzalne... Szał. www.minddesigned.com Odpowiedz Link Zgłoś
tarabasia Re: PUFY - MODNE? 22.07.14, 11:11 my nie mamy u siebie takich typowych puf, mamy za to 2 duże podnóżki pod fotele które fajnie się sprawują:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinate1 Re: PUFY - MODNE? 22.07.14, 17:04 Oczywiście, że są modne! Trzeba je tylko odpowiednio dobrać - kolorystycznie albo stylowo. W zależności od tego, jak wygląda wnętrze Twojego salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
ryc.kam Re: PUFY - MODNE? 22.07.14, 20:35 Według mnie takie wielkie leżące pufy (do takiego rozwalenia się po prostu na luzie) są teraz bardzo na czasie. Ale jeśli chodzi ci o takie do kompletu mebli to totalnie nie, ich era już dawno minęła :) Odpowiedz Link Zgłoś
alo_gorska Re: PUFY - MODNE? 24.08.14, 12:11 Passe? Zależy jakie ;) Zobacz Pufy Mind Designed www.minddesigned.com Odpowiedz Link Zgłoś
mariana08 Re: PUFY - MODNE? 23.08.14, 22:43 Pufy stają się znów popularne ;) A jak je dobrać? Są dwie szkoły, albo w tym samym kolorze co sofa, albo w kontrastującym. Tutaj znalazłam bardzo nowoczesne pufy: i-budowlany.pl/pufy-dora-c-2185_2186_2852.html Odpowiedz Link Zgłoś
agt7b Re: PUFY - MODNE? 31.08.14, 22:41 Pufy są modne, czemu nie? Mi się bardzo podobają śmieszne pufy. Dla brata z chęcią bym kupiła Pufę Roro, która wygląda jak opona samochodowa. Czad! Odpowiedz Link Zgłoś
fraczek12 Re: PUFY - MODNE? 03.09.14, 10:37 Pod wypoczynek zdecydowanie! ale w sumie teraz jest większy wybór puff niż kiedyś, no i faktycznie wyglądają zdecydowanie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
janek813 Re: PUFY - MODNE? 15.09.14, 01:12 Pufy są wciąż w modzie :) Tutaj możesz zobaczyć jak wyglądają nowoczesne i designerskie pufy: i-budowlany.pl/meble-design-pufy-c-2185_2186.html Odpowiedz Link Zgłoś
meblonista Re: PUFY - MODNE? 15.09.14, 13:09 Pufy są modne i ciężko byłoby z nich zrezygnować. Dlaczego? Ponieważ występują w wielu ciekawych stylach, kolorach i wariantach. Osobiście pufy w salonie dobierałam pod całą aranżację (narożnik + 2 fotele + 2 pufy). Wszystko zachowane jest w jednym stylu. Zapraszam do zapoznania się z bogatą ofertą mebli, także puf, dostępnych na stronie www.meblonista.pl Odpowiedz Link Zgłoś
owczarek44 Re: PUFY - MODNE? 09.12.14, 15:46 Poszukuję jakichś fajnych nowoczesnych puf do niskiego stolika kawowego z bielonego drewna. Znalazłam coś takiego blog.myhome.pl/dizajnerska-pufa-w-salonie-design/ one są super ale nigdzie nie mogę znaleźć podobnych do kupienia. W grę wchodzą jeszcze takie duże poduszki do siedzenia, ale podejrzewam, że nie są zbyt wygodne... Odpowiedz Link Zgłoś
minddesigned Re: PUFY - MODNE? 09.12.14, 16:01 @owczarek44 napisz maila na adres shop@minddesigned.com a bezpłatnie prześlemy Ci projekt puf do Twojego niskiego stolika. Opisz w kilku zdaniach jakie kolory dominują we wnętrzu i jaki ma ono styl. Pozdrawiamy, Mind Designed Team www.minddesigned.com Odpowiedz Link Zgłoś
ulka1877 Re: PUFY - MODNE? 18.12.14, 14:30 Ja swoje wyposażenie w drobne elementy znalazłam w sklepie internetowym meble-bogart.pl. Zaglądnij może i Ty znajdziesz coś dla siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda2220 Re: PUFY - MODNE? 18.12.14, 15:01 Mi się wydaje, że już są niemodne, chociaż widziałam u kilku osób takie dużo kwadratowe mi to pufy ni to kanapki. Ale niewygodnie sie na tym siedzi bo nisko, a ładdnie też nie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
minddesigned Re: PUFY - MODNE? 19.12.14, 10:29 Wanda jak dla mnie są wielofunkcyjne i modne :) Odpowiedz Link Zgłoś