k.lisowicz 04.12.14, 11:58 Hej, zastanawiam się nad wyborem paneli tapicerowanych do salonu. Znalazłam duży wybór na decomania.pl decomania.pl/pl/c/Panele-tapicerowane-Bizzara/2085 .Czy ma ktoś takie w domu i może się podzielić jak się sprawują?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nawalonych7krasnali Re: Panele tapicerowane 04.12.14, 14:04 czyli poza odkurzaniem podłóg należy odkurzaczem traktować ściany, do tego ciekawe miejsce na wylęgarnie moli i innych robactw - same plusy :D Odpowiedz Link Zgłoś
gucek_lbn Re: Panele tapicerowane 04.12.14, 16:32 ale łóżko możesz tańsze kupić, bo bez zagłówka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonapiorkowska Re: Panele tapicerowane 05.12.14, 10:31 Nie wiem skąd pomysł, że panele tapicerowane to "wylęgarnia robactwa". Nie wymagają zastosowania dodatkowych środków czystości, wystarczy je czasem odkurzyć lub po prostu przewietrzyć pokój. Zapewniam Cie, że u mnie w salonie nie ma z nimi żadnego problemu a efekt wizualny jest naprawdę fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara874 Re: Panele tapicerowane 08.12.14, 16:45 Panele tapicerowane można bardzo łatwo zdjąć i wybrać. Robaki mogą zalęgnąć się wszędzie w kanapie, w dywanie jeśli się nie sprząta oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś