bimbalimba 23.09.04, 21:30 www.designboom.com/contemporary/muji.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa pralka w garderobie 23.09.04, 22:00 toaleta za szklanymi drzwiami pogratulować odwagi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kosda Re: pralka w garderobie 23.09.04, 22:19 W tym uporzadkowaniu pewnie bym sie zagubiła. Wszystko wydaje sie miec swoje miejsce - to czego miałabym ciagle szukać ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: tak chce miec u siebie kiedys tam w przyszlos 23.09.04, 22:20 też bym tak chciała. Tylko codziennie musiałaby chyba pani od sprzątania przychodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek Re: tak chce miec u siebie kiedys tam w przyszlos 24.09.04, 09:04 Hm, jakos nie widze gdzie sie tam spi. No ale domyslam sie, ze jednak gdzie jest jakies miejsce :-) Abstrahujac od gustow (mnie sie nie podoba), to moze ja jestem jakas dziwna, ale tam jest za malo miejsca do chowania. Moze Japonczykom w szafie wystarcza 20 koszul, ale mnie nie. Kuchnia - jak dla mnie dla osoby bez rodziny, jedzacej zazwyczaj na miescie (tylko po co wtedy taka wielka lodowka), bo nie sadze zeby wszystkie gary, michy, kasze, miksery i talerze zmiescily sie w tych dwu szafeczkach. No ale za to mozna sobie w pilke pograc :-) Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
szarytka Re: tak chce miec u siebie kiedys tam w przyszlos 24.09.04, 09:40 Śpi sie pewnie w którejś z szuflad (dla ewentualnych dzieci pewnie mniejsze szuflady). ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
annakto Re: tak chce miec u siebie kiedys tam w przyszlos 24.09.04, 10:48 wypowiedz poprzedniczki mi sie bardzo podoba a samo wnetrze no nio nie wiem sama lubie porzadek moze gdyby tam było cos niebieskiego to super Odpowiedz Link Zgłoś
magda176 To Japończyk? 24.09.04, 11:58 Średnio mi się podoba i gdybym nie wiedziała, to nigdy bym nie zgadła, że projektant jest Japończykiem. Niektóre elementy przypominają mi ekspozycje w Ikea, chociaż lubię „patent” zamykania niepotrzebnej graciarni w szafach. Najfajniejszy jest wariant na pierwszej fotografii, kiedy wszystko jest ukryte, ale realnie patrząc przy codziennej krzątaninie i tak wszystko by było rozbebeszone:). Jak na Japończyka to brakuje mi podkreślenia wnętrza jakąś ciemniejszą „kreską”, trochę to wszystko za mdłe, ale może też wina fotografii? Ale takie linki rodzą dyskusję, dzięki Bimbalimba:)) Magda Odpowiedz Link Zgłoś
bimbalimba Re: To Japończyk? 24.09.04, 20:08 www.muji.net/infill/se/03.html slajdy z domu moich marzen ;] Odpowiedz Link Zgłoś
melaska Re: To Japończyk? 24.09.04, 21:14 Oj, nie. Jak dla mnie za zimno, za pusto. Kiedyś, za młodu;) byłam zwolenniczką takich wnętrz - są banalne do zaprojektowania - ale jako potencjalna mieszkanka jestem na nie;) Lubię minimalizm, ale ten akurat jest totalnie bez charakteru, bez pomysłu, myśli przewodniej. A minimalizm może i bywa ciepły i przyjazny na co dzień:-) Gdzieś tu Londres podała ciekawe linki... Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka10 Re: To Japończyk? 24.09.04, 22:52 Ten blaszany kontener ma jedną doskonałą cechę: dużo miejsca na moje obrazy, dobra ekspozycja. Ale żyć w takim wnętrzu bym nie chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: To Japończyk? 24.09.04, 23:31 bimbalimba napisał: > www.muji.net/infill/se/03.html > slajdy z domu moich marzen ;] no ... jestem pod wrażeniem :) zwłaszcza zdjęcie łazienkowe (bateria obok wanny) Odpowiedz Link Zgłoś
zuelka Re: tak chce miec u siebie kiedys tam w przyszlos 26.09.04, 16:58 Cudowne! Troche koloru by nie zaszkodzilo, ale pomysl-ekstra. U mnie w domu tez tak chcialam miec, ale przeklete sciany nosne (i brak zgody TBS) mi przeszkodzily. Ale jak bede miala dom, to w stylu tego "kontenera". Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
martaross Re: tak chce miec u siebie kiedys tam w przyszlos 03.10.04, 18:52 Chyba zwariowałabym w takim wnętrzu! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś