artangel spectROOM Autorskie Studio Wnętrz 18.10.08, 23:21 Dynamicznie rozwijająca się firma proponująca oryginalne i nowatorskie rozwiązania dotyczące aranżacji każdego wnętrza. Zajmujemy się również projektowaniem graficznym oraz malarstwem sztalugowym i ściennym. Kontakt: spectroom.studio@gmail.com + 48 505 255 732 + 48 500 709 930 Odpowiedz Link Zgłoś
ollala62 Re: WYKONAM 19.10.08, 22:07 POGOTOWIE GAZOWE-wszystko co dotyczy gazu:montaż kuchni gazowej,przeróbki gazowe,naprawa kuchni,piekarników,usuwanie usterek- UPRAWNIENIA GAZOWE Zamość 0693-869-432 Odpowiedz Link Zgłoś
kuzniakultury Re: WYKONAM -artystyczne malowanie ścian 20.10.08, 10:56 Wykonuję artystyczne malowanie ścian. Malowidła ścienne dekorują pomieszczenie i nadają niezwykły klimat wnętrzu. Przykłady i szczegóły na www.decoinspiracje.com Odpowiedz Link Zgłoś
madeincolour Malarstwo we wnętrzach, aranżacje wnętrz 26.10.08, 19:17 Zapraszam do odwiedzenia strony www.madeincolour.pl Tworzymy malarstwo dekoracyjne(freski,ornamenty) oraz wielkoformatowe malarstwo zewnętrzne(reklamowe,dekoracyjne). Zajmujemy się projektowaniem i realizacją wnętrz. Odpowiedz Link Zgłoś
decocolors REMONTY,GLAZURA,HYDRAULIKA,ITP.. 06.11.08, 15:30 Prowadzimy roboty wykonczeniowe w zakresie: -systemów suchej zabudowy gips-karton -malowanie -ukladanie paneli podlogowych -bialy montaż -ukladanie terakoty i glazury -montaż okien i drzwi -tapetowanie - przeróbki elektryczne -posiadamy uprawnienia hydrauliczne i gazownicze -posiadamy wlasny transport Tel./fax (022)7623545 Tel.kom. 0669871791 www.decocolors.pl Odpowiedz Link Zgłoś
artangel Aranżacja wnętrz - Ostrów Wlkp. i okolice 31.10.08, 21:31 spectROOM Autorskie Studio Wnętrz Profesjonalna aranżacja Twojego wnętrza(salon, pokój dzienny,sypialnia, kuchnia, jadalnia, pokoik dziecięcy,łazienka...) Nietypowe rozwiązania,które wyróżnią Twoje wnętrze pośród innych. Promocyjne ceny. Zapraszam serdecznie! Kontakt: 500 709 930 spectroom.studio@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
monitom1 www.royalunicorn.com 06.11.08, 20:00 www.royalunicorn.com profesjonalne malowanie parkietów. drogie ale oryginalne i niepowtarzalne. zapraszamy do odwiedzenia strony. odpowiemy na wszystkie szczegółowe pytania. serdecznie pozdrawiamy Monika i Tomek tomekkowalewski@o2.pl 501-022-925 Odpowiedz Link Zgłoś
breakdance Re: www.interdes.pl projekty, mieszkania pod klucz 24.06.10, 15:17 Serdecznie zapraszam do skorzystania z usług naszej firmy InterDes Sp.z.o.o. Dla nas projektowanie to pasja, a satysfakcja Klienta jest najważniejsza z końcowego efektu. Posiadamy doświadczenie w aranżacji pomieszczeń mieszkalnych i użytkowych, co pozwala na profesjonalne przygotowanie dokumentacji. Każdy etap wykonywanych prac jest nadzorowany przez brygadzistę. Zapraszam do kontaktowania się z nami. InterDes Sp. z.o.o. Mobile: 606 115 471 strona internetowa: www.interdes.pl email:roland.saad@interdes.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monitom1 www.royalunicorn.com-artystyczne malarstwo parkiet 06.11.08, 20:04 serdecznie zapraszamy monika i tomek 501-022-925 tomekkowalewski@o2.pl www.royalunicorn.com profesjonalne malowanie parkietów Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofobral Re: KRAKÓW REMONTY 667 850 858 13.11.08, 21:03 MALOWANIE, GIPSOWANIE, SUCHE TYNKI, SUFITY PODWIESZANE... FLIZY, GLAZURA, TERAKOTA... REMONTY TE MAŁE I TE DUŻE I O WIELE WIĘCEJ SPRAWDŻ....ZADZWOŃ 667 850 858 Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofobral Kraków- wykonam remonty 667 850 858 19.11.08, 11:05 remonty wszelkiego rodzaju małe i duże, zadzwoń. Sprawdż. 667 850 858 Odpowiedz Link Zgłoś
lagunatom projekty wnętrz Warszawa 29.11.08, 18:39 witam. Zapraszam do odwiedzenia naszej strony www.szarykot.com proponuję ciekawe projekty, atrakcyjne ceny, sprawdzoną ekipę remontową Pozdrawiam serdecznie Monika Odpowiedz Link Zgłoś
produktart malowanie pokoi dziecięcych Poznań, Wrocław 13.12.08, 16:36 zapraszam do obejrzenia realizacji malowania pokoi dziecięcych i artystycznego malowania ścian na stronie www.produktart.pl zachęcam do skorzystania z usług. Odpowiedz Link Zgłoś
crik WYKONAM elementy wystroju ze starego drewna 14.12.08, 17:14 Witam Wykonam zegary, ramy, lustra itd. ze starego drewna Tutaj mozna zobaczyc kilka gotowych przedmiotow: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=108444 Jezeli poszukujesz czegos specjalnego i nie znalazles tego na moich aukcjach to zapraszam do kontaktu crik7(malpa)wp.pl gg: 410903 lub na strone picasaweb.google.pl/krikart/ZEGARY# Pomorskie ew. wysylka Zapraszam Krik Odpowiedz Link Zgłoś
elwi0 Rolety rzymskie, żaluzje drewniane,markizy 03.02.09, 10:58 Jesteśmy przedsiębiorstwem specjalizującym się w doradztwie, sprzedaży i montażu wszelkiego typu systemów osłonowych. Oferujemy m.in. rolety materiałowe, żaluzje, plisy, rolety rzymskie, maty bambusowe, żaluzje pionowe, rolety zewnętrzne zabezpieczające i antywłamaniowe, markizy, moskitiery ramowe, moskitiery rolowane i plisowane, rolety z folii antyrefleksyjnych. GWARANTUJEMY BEZPŁATNY POMIAR, FACHOWY MONTAŻ I KONKURENCYJNE CENY www.victoria-rolety.pl victoria@victoria-rolety.pl agnieszka@victoria-rolety.pl tel. kom. 0501 552 488 tel. 0506 124 118 tel. 022 435 95 74 fax. 022 435 95 75 Odpowiedz Link Zgłoś
aniaw228 Re: Rolety rzymskie, żaluzje drewniane,markizy 17.07.13, 12:13 kolejna firma z tej branży to: www.rolco.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
asarte artystyczne malarstwo ścienne 04.02.09, 17:34 Oferuję (projekty oraz wykonawstwo) w zakresie: artystyczne malarstwo ścienne, obrazy na zamówienie (autorskie i wg projektu) oraz tynki dekoracyjne. Działam na terenie pomorskiego, mazowieckiego, kujawsko-pomorskiego oraz wielkopolskiego. www.asarte.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anna4327 meble kuchenne,szafy z drzwiami suwanymi 11.02.09, 12:52 garderoby,biurka,pawlacze,regaly.Szybko tanio i solidnie ,pomiar gratis .Sosnowiec i okolice nr,tel.605 298 797 Odpowiedz Link Zgłoś
2boania Re: WYKONAM 27.02.09, 10:34 wykonam projekty aranżacji wnętrz zarówno prywatnych jak i publicznych. Na każdym etapie pracy posługuję się wizualizacjami, aby klient nie musiał sobie wyobrażać jak bedzie wyglądało wnętrze, ale, żeby mógł je zobaczyć w komputerze zanim zacznie remont. Wykonuję projekty mebli. Współpracuję ze sprawdzoymi wykonawcami różnych branż. dekora@poczta.onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
ewapaw5 Re: WROCLAW WYKONAM zabudowy stolarskie,meble 28.02.09, 13:35 Wykonam wszelkie zabudowy stolarskie,meble,szafy,pawlacze,przedpokoje ,meble lazienkowe z dobrej jakosci materialow ,ceny konkurencyjne w stosunku do cen rynkowych taniej o 20-30% ,np koszt 1 m szafy typu Komandor okolo 1000zl z wyposazeniem ,gwarancja ,faktura na zyczenie ,cena do uzgodnienia po pomiarze i wycenie ,Wroclaw i okolice Kontakt Andrzej 505-970-730 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 polecam super fachowca-montaż mebli. 21.03.09, 10:52 Chciałabym polecić super montażystę meblowego.Młody człowiek, bardzo sympatyczny, i profesjonalnie , szybko, czysto zmontuje kazdy mebel. Osttanio znajoma mi go poleciła, gdyż nie chciałam czekać na długi czas oczekiwania ekipy montażowej z salonu meblowego w Warszawie i skorzystałam z jego usług.Napewno się nikt nie zawiedzie. Namiary podaje w emailu: gosia244@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
architektkrakow Projekty, Kraków i okolice 22.03.09, 12:42 Wykonujemy profesjonalne projekty wnętrz, oraz projekty architektoniczno-budowlane na terenie Krakowa i okolic. Zapraszamy do współpracy, tel.: 501 412 264, 506 819 844 www.szraf-architekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
thtippik Meble z litego drewna- Orzech,Teak,Palisander-Wawa 23.03.09, 23:38 Witam, zajmuję się wytwarzaniem mebli głównie z drewna egzotycznego(orzech, teak , palisander), ale również z gatunków rodzimych (dąb, jesion, sosna). Pracę wykonuję według projektów i indywidualnych potrzeb klientów jak i sam chętnie służę pomocą w wyborze odpowiedniego stylu. Serdecznie zapraszam do kontaktu. _________________ Tomasz Hajduk, tel. 608 473 448 www.th-tippik.pl e-mail: tomasz@th-tippik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Meble z litego drewna- Orzech,Teak,Palisander IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.15, 20:17 Nie moge polecic tego czlowieka, umowe podpisal 2 lata temu na kuchnie oraz 3 lazienki, otrzymal zaliczke 60%, ktora mial przeznaczyc na materialy, niestety po pewnym czasie okazlo sie, ze srodki wydal owszem ale na wykonczenie wlasnego domu, w ktorym mieszka z zona i 2 dzieci, co ciekawe niedawno odcieli im gaz... facet, spowodowal, ze przez dwa lata mieszkam w domu bez kuchni, lazienki sa wciaz rozgrzebane, zrobil jeszcze kilka drobnych prac ... np ogrodzenie porasta grzyb, bo nałożył zbyt malo preparatu na sztachety ogrodzenia... strach sie bac, uwazajcie na tego czlowieka oszust i naciągacz, walczę z nim juz tak długo, ostatnio bylem na policji teraz postanowiłem opisać cala sytuacje w sieci, zeby sie nikt juz nie nacial na tego zyciowego niedojde ... wstyd, zona dzieci, a facet oszukuje innych zeby wiazac koniec z koncem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margarytka Re: Meble z litego drewna- Orzech,Teak,Palisander IP: *.centertel.pl 13.02.16, 22:39 Tak,zgadzam się z poprzednikiem.Pan Tomasz to oszust który wyłudza zaliczki.Nas również oszukał i pobrał zaliczkę a wykonanej pracy przez pół roku nie widać.Nie dajcie się okraść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszukaniprzezhajdu Re: Meble z litego drewna- Orzech,Teak,Palisander IP: *.24.35.189.ipv4.supernova.orange.pl 03.08.21, 19:37 Mnie również oszukał Pan Tomasz Hajduk, wziął zaliczkę na altankę ponad rok temu, od tego czasu wykręca się i nie zamierza oddać zaliczki ani wykonać pracy. Proszę o kontakt inne osoby oszukane, nie można darować takim oszustom! Odpowiedz Link Zgłoś
jasta80 Re: Meble z litego drewna- Orzech,Teak,Palisander 15.02.16, 13:06 Tomasz Hajduk to oszust i złodziej! pół roku temu pobrał od nas zaliczkę 70% i mebli dalej nie ma, zmienił nr telefonu 3 razy, nie odpisuje nie odbiera telefonów. to zwykły złodziej! Nawet olewa naszego adwokata, sprawia juz trafiął do sądu. Hajduk to złodziej!!!! firma th-tippik, nigdy nie kontaktujecie się z tym naciągczem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Meble z litego drewna- Orzech,Teak,Palisander IP: 89.174.57.* 15.02.16, 14:44 ten facet to kompletny oszut, mam nadzieję, ze go w końcu wsadzą do więzienia za te kradzieże - bo inaczej tego nazwać nie można. Jak mając rodzinę można tak kraść i oszukiwać ludzi! Tomasz Hajduk zabiera zaliczki po czym nie realizuje zleceń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gas1234 Re: Meble z litego drewna- Orzech,Teak,Palisander IP: *.play-internet.pl 12.07.21, 20:30 Ja tez się chciałem podzielić doświadczeniem. Meble u pana Tomka robiłem b dawno temu. Trochę rzeczywiście trzeba było czekać, mi akurat bardzo się nie spieszyło. Ale wyszły bardzo pięknie, i przede wszystkim porządnie. Intonuje niż gdzieś indziej. Dodatkowo pan Tomek był zaangażowany jak coś zrobić lepiej, powymyślali konstrukcje. Wszystko super trwałe. I to było pierwsze zamówienie. Z dobrym doświadczeniem zamówiłem po roku kolejne tu już rzeczywiście była walka, musiałem się osobiście fatygować. Ale ostatecznie po ponad roku zrobił i są. Nie rozliczone 500 zł może ale machnąłem ręka bo to co zrobił nigdzie bym nie zrobił, i bardzo sensowna cena (teraz byle stolarze za fornir tyle biorą). Z tego co rozmawiałem pan Tomek wtopił na jakimś kontrakcie z wojskiem - zatrudnił ludzi, kupił materiałów i którejś tam raty nie zapłacili bo coś tam, jakaś formalna rzecz. I od tej pory się zaczęły takie problemy z zaliczkami czekaniem, bo jak się tak wtopi 50-100k no to nie jest fajnie. Ale z jakością nie mam żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
eko_krakow PROJEKTOWANIE I WYKONAWSTWO MEBLI NA WYMIAR 22.04.09, 15:44 www.meble-eko.pl 0 516 511 023 Odpowiedz Link Zgłoś
hywamod TYCHY TYCHY dekorator wnętrz TYCHY TYCHY 29.04.09, 08:41 projekty wnętrz od podstaw i upiększanie tego co jest również online na terenie całego kraju hywamod@gmail.com tel 509 790 090 Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_szultka SZULTKA FURNITURE 13.05.09, 14:02 Wyposażamy hotele, pałace, rezydencje jak i również zwykłe domy oraz mieszkania w stylowe i luksusowe meble. Dowiedz się więcej na www.ekskluzywnydom.pl/ . Jeżeli dowiedziałeś się o naszej ofercie z tego właśnie ogłoszenia możesz pisać na maila tomasz@szultka.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś