kateaga 11.05.05, 21:41 Hej! Wymyśłiłam w jednej swojej ścianie z cegły ,że wstawię tam witraż. Gdzie szukać czegoś takiego? Jakieś pracownie , galerie? Proszę o jakieś namiary. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kateaga Re: Gdzie kupię witraż 11.05.05, 22:03 Sorry dopiero zauważyłam wątek pt: gdzie kupić. Proszę o przeniesienie. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
wodarz Re: Gdzie kupię witraż 13.05.05, 17:37 szukaj w książkach telefonicznych pod: WITRAŻOWNIE, WITRAŻE; małe formy gotowe można znaleźć w galeriach oferujących lampy wyk. techniką Tiffany'ego ( podobnie robi się małe szklenia i zawieszki na okna; proponuje mieć jakąś koncepcję - projekt kosztuje; inne źródło; wydziały szkła na Akademiach i Wyższych Szkołach Plast.; pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
carman Re: Gdzie kupię witraż 30.06.05, 13:04 u nas sa do kupienia,wykonania i zaprojektowania.Krakowski Zaklad witrażów S.G.Żeleński .pozdrawiam.Andrzej Karman 0509298087 Odpowiedz Link Zgłoś
11agawa Re: Gdzie kupię witraż 13.05.05, 22:03 Polecam też gimnazja, licea plastyczne z tą specjalnością. POZ Odpowiedz Link Zgłoś
gohat Re: Gdzie kupię witraż 14.05.05, 19:04 Witaj. Mam namiar na świetnych witrażystów. Wykonują prace solidnie, dokładnie i w przystępnej cenie. Mają świetne pomysły. Naprawdę są warci polecenia. Czekam na kontakt. Małgorzata. Odpowiedz Link Zgłoś
azjab Re: Gdzie kupię witraż 17.05.05, 11:38 witam, ja też potrzebuję kontaku do takich specjalistów. Wymyśliłam sobie duże lustro z witrażem i nie bardzo wiem kto mi takie cudeńko za rozsądne pieniądze zrobi. Tym bardziej że trzeba go będzie naklejać na gotowe lustro, a to już chyba profanacja dla witrażystów :D Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia24 Re: Gdzie kupię witraż 14.05.05, 19:22 a to wszystko zależy skąd jesteś.... nietety nie znam miejsc tego typu zlokalizowanych po całej Polsce.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia24 Re: Gdzie kupię witraż 25.05.05, 13:10 a to nie mam pojęcia :) niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
carman Re: Gdzie kupię witraż 30.06.05, 11:20 kateaga napisała: > Hej! Wymyśłiłam w jednej swojej ścianie z cegły ,że wstawię tam witraż. Gdzie > szukać czegoś takiego? Jakieś pracownie , galerie? Proszę o jakieś namiary. > Dziękuję! Jesli chodzi o witraż nowoczesny,sakralny,artystyczny - kupi go Pani u nas.Krakowski Zaklad Witrażów S.G.Żeleński .Zapraszam.Andrzej Karman 0509298087 Odpowiedz Link Zgłoś