colman2 22.09.05, 07:08 Witam. Mam meble wenge i kolor scian kawa z mlekiem, chce kupic panele ale nie wiem jaki kolor ityp czy ktos moze mi pomoc?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peloponez81 Re: Jaki kolor paneli??? 23.09.05, 16:45 ja również mam meble w kolorze wenge i beżowe ściany i fajnie wyglądają przy tym panele, które kupiłam i... niestety nie pamiętam nazwy ich kolor. to na pewno była pinia a kolor ma taki beżowo-popielaty. super!!! a w drugim pokoju również mam meble wenge, ale białe ściany i do tego super wyglądaja panele pinia alpejska - praktycznie białe, z delikatnymi słojami drewna w kolorze szarym. polecam takie zestawienie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Jaki kolor paneli??? 23.09.05, 16:55 zasada jest taka: jasna podloga-ciemne meble, cieple i zimne kolory. Jelsi wiec meble wenge, to podloga jasna o lekko szarawym odcieniu..... Odpowiedz Link Zgłoś
emilchna Re: Jaki kolor paneli??? 26.09.05, 12:04 Tylko na jasnych podlogch - deskach - strasznie kazdy pylek widac...i rysy tez bardzo... :( Wiem cos o tym... i szczerze mowic nie wybralabym ponownie tak jasnych. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
decoartel Re: Jaki kolor paneli??? 26.09.05, 12:50 - polecamy Magnolię z serii Eden firmy Tarkett www.tarkett-floors.com/floors/site/pl-pl/topic/laminate/article/11355/article.asp Laminat nie jest gładki, dzięki czemu praktycznie nie widać łączeń i ... kurzu. Pozdrawiam, www.decoartel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Jaki kolor paneli??? 26.09.05, 14:42 na jasnych podlogach widac kurz?! To kup sobie ciemne, to pogadamy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
decoartel Re: Jaki kolor paneli??? 26.09.05, 14:55 dlatego dałem te 3 kropki, o kurzu wspomniał mój poprzednik, a co do ciemnych, nigdy więcej ciemnych i gładkich... kanał taki że głowa boli całymi dniami, wiem bo mam ;))) Pozdrawiam, www.decoartel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marian57 Re: Jaki kolor paneli??? 27.09.05, 16:29 Szczerze mówiąc odradzam panele.Po pierwsze są mało trwałe a po drugie co drewno to jednak drewno.Polecam jednak zastanowienie nad np. parkietem lub deską barlinecką.Ja posiadam tą ostatnią i mogę ją śmiało polecić. Odpowiedz Link Zgłoś