jozek128 19.10.07, 20:43 Co myślicie o meblach firmy black red white z systemu re-set w kolorze wiśnia. Proszę o opinie. z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oniunio Re: black red white RE-SET 20.10.07, 19:18 meble BRW faktycznie są ładne i niedrogie, ale po złożeniu i po 2 letnim użytkowaniu już wiem dlaczego mówi się, że jakość idzie w parze z ceną, dziś wiem, że meble robione masowo nigdy nie dorównają meblom robionym na wymiar, drożej ale jakość bez porównania. Sąsiadka w tym samym czasie robiła meble co ja, jej są w idealnym stanie,poleciła mi usługi swojego stolarza,jeżeli chcesz możesz skontaktować się z nim i porozmawiać odnośnie cenny, czasem warto troszkę dopłacić tel.501050096 Odpowiedz Link Zgłoś
miramiramir Re: black red white RE-SET 19.11.07, 23:52 Przyłączam się do stwiedzenia... jaka cena taka jakość...BRW są tanie i to jest ich zaletą, wadą jest nędzna jakoś..dlatego nie warto się nabierać na niską cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
oniunio Re: black red white RE-SET 20.10.07, 19:22 zapomniałam dopisać ze to stolarz ze szczecina,przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Re: black red white RE-SET 23.10.07, 11:11 Co do jakości brw- mam od 6 lat - i nic im nie jest , a mogę powiedzieć że są nawet nadmiernie eksplaotowane - przez dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
werdena1 Re: black red white RE-SET 23.10.07, 11:14 witam, my sie zdecydowalismy na re-set wisnie- moim zdaniem fajny wzor, nowoczesny i podobno solidniej wykonane niz wczesniejsze (tak mi mowili ci co montowali); z BRW jest jak wiadomo - sa to meble tansze, wiec nie super jakosci, ale uwazam, ze nie sa tez zle. Duzo zalezy tez od montazu - jak my zmontowalismy szafe sami, to nie wyszlo idealnie:) teraz juz montowali nam fachowcy i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
miramiramir Re: black red white RE-SET 19.11.07, 23:47 Są Fachowcy i „fachowcy”...do mnie przysli „fachowcy” z BRW skręcić komodę..do tej pory szuflady chodzą ciężko i wszystko nie jest tak jak miało być!!! Fronty się obszczerbiły i okleina zaczela brzydko odchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś