masio3 05.11.07, 13:17 Chciałabym kupić narożnik lub kanapę z eko skóry. Czy polecacie jakiegoś producenta? Czy ktoś wie jak trwałe są produkty, czy moze lepiej dołożyz większą sumę i kupić meble ze skóry. Dzieki za odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzenka702 Re: Kanapa z eko skóry 05.11.07, 13:33 dzień Dobry, Nie radzę kupować kanapy z eko skóry ,kupiłam i po 3 latach wytarła sie tak strasznie że muszę teraz dać do obicia i troche to będzie kosztowac i tak co 3 lata trzeba będzie chyba dawać do obicia bo ta eko skóra jest taka nietrwała. Z kolei pytałam tapicera jak ze skórą prawdziwą , powiedział ,że nie daje głowy uciąć że bedzie trwała że też sie może wytrzeć ale od innego człowieka słyszałam że zależy jak skóra wygarbowana, jesli dobrze może starczyć na wiele lat. Pzdrawiam Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
anoczek Re: Kanapa z eko skóry 08.11.07, 13:58 Nie polecam. Sama bardzo sie napaliłam na taką kanapę. Nie stać nas było na skórę, wiec kupiliśmy eko skórę i teraz po 2 latach użytkowania mam dziury i perspektywę wymiany obicia. Odpowiedz Link Zgłoś
panterka-23 Re: Kanapa z eko skóry 11.11.07, 22:17 ja mam z firmy Wajnert i po 2 latach cała popekała NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marta20066 Re: Kanapa z eko skóry 15.11.07, 11:38 Aj apolecam mam do sprzedania używałam rok fotel+kanapa a teraz chcę kupić naroznik bo trochę większy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś