Dodaj do ulubionych

fajny materiał zasłonowy

22.12.03, 08:21
Dziewczyny! I ewentualnie chłopaki! :) Gdzie można kupić fajny materiał na
asłony? Wszędzie takie okropne bohomazy, nie moje kolory, faktury, tandeta i
to droga. A mi zależy na naturalnych tkaninach, w kolorach takich jak beż,
krem, oliwka, łosoś. Macie jakieś namiary (jestem z Wawy)?
Obserwuj wątek
    • magda176 Re: fajny materiał zasłonowy 22.12.03, 20:08
      gaggi napisała:

> Dziewczyny! I ewentualnie chłopaki! :) Gdzie można kupić fajny materiał na
      > asłony? Wszędzie takie okropne bohomazy, nie moje kolory, faktury, tandeta i
      > to droga. A mi zależy na naturalnych tkaninach, w kolorach takich jak beż,
      > krem, oliwka, łosoś. Macie jakieś namiary (jestem z Wawy)?

Spróbuj Lniany Zaułek Mokotowska 71, jeżeli lubisz len. Mają ogormny wybór,
      wszelkie odcienie beżu, bieli, ecru. Napewno coś znajdziesz i nie wychodzi to
      tk drogo. Ostatni piekne zasłony widziałam w Almi Decor. W kolorze starego
      zlota i burgunda,tworzą teatralny klimat. gdyby tylko nie ta cena...
    • kw72 Re: fajny materiał zasłonowy 23.12.03, 01:01
      Witam,
      może w jakiejś Cepelii popatrz...
      Wesołych Świąt :)
    • joolanta Re: fajny materiał zasłonowy 23.12.03, 09:43
      Zauważyłam ze z zasłonami jest ten „problem” ze ciężko jest je kupować „z
      belki” a najczęściej w taki sposób są eksponowane w sklepach. Oglądałam bardzo
      fajny materiał w sklepie z zasłonami (na Ochocie) i potem podobny w sklepie-
      hurtowni i dopiero za drugim razem zwróciłam na niego uwagę.
      • gaggi Re: fajny materiał zasłonowy 23.12.03, 18:24
        Czy ta hurtownia jest może w Wawie? Przypuszczam, że pewnie był też tańszy niż
        w zwykłym sklepie?
        • bigannie Re: fajny materiał zasłonowy 29.12.03, 22:44
          Bardzo duży wybór pięknych tkanin na zasłony jest w sklepie Romantica na ulicy
          Miodowej. Odcieni kremu i beżu jest naprawdę dużo, trudno się zdecydować. Panie
          w sklepie są bardzo miłe i fajnie doradzają. Wybór jest 10 razy większy niż w
          Almi Decor a ceny o co najmniej 10 procent niższe.
          • gaggi Re: fajny materiał zasłonowy 30.12.03, 09:18
            Taniej niż w Almi Decor? Nie znam żadnego z tych sklepów. Jakie są ceny z metr
            w Romantice?
        • joolanta Re: fajny materiał zasłonowy 30.12.03, 10:38
          hurtownia ta jest na cybernetyki (kolo sklepu Emilia) poza typowymi
          materialami zaslonowymi sa tez zwykle materialy ubraniowe, bawelny itp. wybor
          duzy a przy odrobinie wyobrazni jest co wybrac. Ceny tez duzo nizsze.
          • bigannie Re: fajny materiał zasłonowy 31.12.03, 22:06
            Z tego co wiem ceny tkaniny są od 20 zł, ale mi się podobały takie za około 100
            zł. Na przykład w Almi Decor jedna z tkanin która mi się podobała kosztowała
            90 zł a w Romantica 70 zł. W końcu wybrałam zasłony za 130 zł za metr. Są
            piękne. Wkrótce kupię do nich jeszcze firanki, też w tym sklepie. Dzięki
            zasłonom moje mieszkanko stało sie bardzo przytulne.
            Szczęśliwego Nowego Roku.
            • gaggi Re: fajny materiał zasłonowy 01.01.04, 12:48
              Dzięki!
              Kupiłam ładny kremowy materiał w sklepie na rogu puławskiej i malczewskiego.
              Generalnie niewiele tam ciekawego, ale jest kilka materiałów z Hiszpanii, które
              są b. ładne. Przy długości 280cm cena 40zł za metr, więc się skusiłam. Ale i do
              Romantiki i do Almi Dekor się wybieram. Z ciekawości ;) pozdrawiam noworocznie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka