gaggi 28.12.03, 20:19 Gdzie można kupić fajne lampy w Wawie? Szukam namiarów na ciekawe miejsca. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda176 Re: ciekawe lampy 28.12.03, 20:52 gaggi napisała: > Gdzie można kupić fajne lampy w Wawie? Szukam namiarów na ciekawe miejsca. > Pozdr Zależy jakich lamp szukasz: nowoczesnych czy stylowych, starościeckich? Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: ciekawe lampy 29.12.03, 08:42 Zdecydowanie nowoczesnych, z materiałów naturalnych tj. len, płótno, drewno itp. Raczej nie szkło i metal. PS Wszystkie moje pytania na tym forum są związane z kompletną pustką w moim nowym mieszkanku i brakiem doświadczenia w aranżacji, no i przede wszystkim - brakiem orientacji na rynku. Dlatego tak rozpaczliwie dopytuję sie a to o zasłony a to o lampy i kolor w mieszkaniu :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_345 Re: ciekawe lampy 02.01.04, 12:32 gaggi napisała: > Zdecydowanie nowoczesnych, z materiałów naturalnych tj. len, płótno, drewno > itp. Raczej nie szkło i metal. > PS Wszystkie moje pytania na tym forum są związane z kompletną pustką w moim > nowym mieszkanku i brakiem doświadczenia w aranżacji, no i przede wszystkim - > brakiem orientacji na rynku. Dlatego tak rozpaczliwie dopytuję sie a to o > zasłony a to o lampy i kolor w mieszkaniu :) Pozdr Spróbuj poszukać tutaj: - www.predom.pl/index_e.html - Galeria Lamp Złota 3 - Artystyczna Pracownia Oświetleniowa, Emilii Plater 36 - Artykuły Wyposażenia Wnętrz, Emilii Plater 51 - www.lira.com.pl/ - Art Glass Center, Jana Pawła II 38 - Marco, Lewartowskiego 17 B15, B17 kasia Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 znam dwa 03.01.04, 10:51 Jeden na ul. Migdałowej, naprzeciwko stacji benzynowej, tam są ładne i głównie nowoczesne wzornictwo. Drugi na ul. Młodzieńcza róg Ładnej, dwupiętrowy sklep. Są tam i nowoczesne lampy i mniej, ale da się wybrać co nieco. I co najważniejsze w obu sklepach ceny są przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
goska_d Re: ciekawe lampy 06.01.04, 15:29 Pierwszy raz wklejam linka i nie wiem czy dobrze. Jak nie zadziała będę próbować jeszcze raz. I tak do skutku... Co prawda mają nie tylko szkło i metal, ale przede wszystkim alabaster. Na prawdę daje fajne światło, chociaż nie tak jasne jak zwykłe lamy. Warto obejrzeć. www.alabastros.pl/kontakt.html Odpowiedz Link Zgłoś
goska_d Re: ciekawe lampy 06.01.04, 15:43 Działa. Ale jak wejdziecie w "produkty" to widzę, że coś się stało z otwieraniem. U mnie nie da się otworzyć poszczególnych części (oświetlenie I i II, itp.) za pomocą zwykłego kliknięcia. Ale sprawdziłam, że działa klikanie prawym przyciskiem myszy i "otwórz łącze". A własnie: mają tam nie tylko lampy... Miłego oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś