milkasz 13.03.10, 13:31 Poleccie jakiegos dobrego fryzjera z Piotrkowa. Chodzi mi o uczesanie do ślubu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issy01 Re: fryzjer 20.03.10, 21:45 Ja czesalam sie w Atebie na Slowackiego u p.Bozenki i fryzura zrobila furore bo i oryginalna i twarzowa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomeks26 Re: fryzjer 06.04.10, 05:40 milkaasz napisała: > a cos w piotrkowie? ....tak jak pisałam wyżej,w Penelopie możesz śmiało do Karoliny w sumie obie z Edytą są dobre...zresztą fajny salon ogólnie i niedrogi!!!!ostatnio wystawiali się w focus mall i mieli później fajna promocję na farbowanie.daj znac po wizycie ja chodzę do karoli Odpowiedz Link Zgłoś
keri-11 Re: fryzjer 25.03.11, 22:51 Proszę o opinie o salonie Penelopa. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapoprawska Re: fryzjer 17.07.11, 08:42 JA BYŁAM I NIE POLECAM, znajoma była zachwycona i dlatego tam poszłam ale moja fryzura to chyba zemsta fryzjera chciałam delikatnego cieniowania a włosy mam poszarpane jakby brzytwą, do tego po jednej stornie mam jakby schody z fryzury jedno grube pasmo jest dłuigości do ucha inne do ramion, juz nigdy tam nie pójde, czekam az włosy mi odrosna i musze isc do swojej fryzjerki zeby mi cos z tym zrobiła bo juz patrzec nie moge na swoje włosy, spinam spinkami i gumkami w kucyk....Dobra i tania fryzjerka na piomie koło altamiry Odpowiedz Link Zgłoś