Dodaj do ulubionych

Mojpiotrkow.pl

29.08.05, 12:42
Strona mojpiotrkow jest strasznie - bardzo aktualna !!!!

Tam możemy dowiedzieć się najświeższych informacji ze świata i kraju :)

A wiec największym newsem jest to że Włodzio Cimoszko kandyduje i że w
Londynie bomby wybuchają ??????

Stronka kilka razy była zmieniana i nie można powiedzieć że te zmiany szły na
lepsze :( jeśli juz chcą dawać info ze świata i kraju to niech je choć raz na
tydzień aktualizują a jak nie to niech całkiem zrezygnują z tego ... no bo i
po co takie coś ????

Obserwuj wątek
    • kwasiborski71 Re: Mojpiotrkow.pl 30.08.05, 18:04
      Próbowałem tam wrzucić pare fotek do galerii niestety też się nie da :(
      • k-bay Re: Mojpiotrkow.pl 03.09.05, 13:39
        > Próbowałem tam wrzucić pare fotek do galerii niestety też się nie da :(

Przejściowy problem, który należy już do przeszłości ;]
    • perla16 Re: Mojpiotrkow.pl 31.08.05, 10:28
      No proszę proszę albo ktoś wrócił z bardzo długiego urlopu, albo się ktoś
      obudził ze snu letniego :)

Strona została uaktualniona!!

No ciekawe jak długo bedzie taka aktualna ???

Pozdrawiam :)

• karlov Re: Mojpiotrkow.pl 31.08.05, 16:11
        no poki co to widze ze jest film z turnieju zamieszczony :)
        moze jutro z koncertu ich troje i pudziana tez cos wrzuca :DDD
      • bercia15 Re: Mojpiotrkow.pl 01.09.05, 11:12
        Haha do prawdy bardzo uaktualniona została strona mojpiotrkow doprawdy :)

... nie wspomnę że imieniny Lecha były ot tydzień temu a cele dla Jacksona
        przygotowywali we wtorek ... a biały dym nie wspomnę pojawił się wczoraj
        ogłaszając że wybrano nowego papieża !!!

Czy to deja vu ??? czy może informacje nie pierwszej świeżości ??? ...
        • k-bay [OT] Narzekacze (Was: Re: Mojpiotrkow.pl) 01.09.05, 11:47
          Ktoś mi wyjaśni skąd się tutaj zebrało tylu malkontentów ? To jakaś epidemia ;-)
          • zjawiskowa [OT] Narzekacze (Was: Re: Mojpiotrkow.pl) 01.09.05, 12:13
            k-bay napisał:

> Ktoś mi wyjaśni skąd się tutaj zebrało tylu malkontentów ? To jakaś
            epidemia ;-
            > )

A już ci chętnie wyjaśniam. Jeżeli, jak rozumiem, pytasz o mojpiotrkow.pl.
            Większej chały nie widziałam. To dno. Ale czy ty jesteś w stanie to zrozumieć?
            • k-bay [OT] Narzekacze (Was: Re: Mojpiotrkow.pl) 01.09.05, 12:46
              Pani/Panie Zjawiskowa. Gdybym miał Twoją osobę interpretować wedle tutejszej
              reputacji, jaką sobie wyrobiłaś, nie śmiałbym nawet odpowiedzieć na taki post.
              Ale skoro już znalazł się ktoś do tablicy to pozwole sobie na małą ripostę.

Pokaż co potrafisz.

Ten serwis jak i wiele jemu podobnych jest inicjatywą społeczną, jeśli ktoś jest
              chętny do pomocy to zawsze jest mile widziany. Żadne pieniądze nie idą w grę.
              Sam tak już wielokrotnie czyniłem. Cytując jednego z moich serwisowych kolegów
              "Praktyka wykazuje, że nikt się nie garnie".

Pozdrawiam zjawiskowo ;-)
              • aras122 [OT] Narzekacze (Was: Re: Mojpiotrkow.pl) 01.09.05, 13:42
                haha a to zajęcie charytatywne co ... ?????
                • karlov [OT] Narzekacze (Was: Re: Mojpiotrkow.pl) 01.09.05, 14:04
                  A niby skad mialyby byc pieniadze?
                  Rusz glowa bo wierze, ze w przeciwienstwie do Zjawiskowej ja masz i policz ile
                  kosztuje utrzymanie serwerow, lacza, domena, sprawa techniczna, newsy, zdjecia
                  itp a potem zbilansuj z zyskami z reklam i bedziesz mial odpowiedz.
              • zjawiskowa [OT] Narzekacze (Was: Re: Mojpiotrkow.pl) 01.09.05, 14:13
                k-bay napisał:

> Pani/Panie Zjawiskowa. Gdybym miał Twoją osobę interpretować wedle tutejszej
                > reputacji, jaką sobie wyrobiłaś, nie śmiałbym nawet odpowiedzieć na taki post.
                > Ale skoro już znalazł się ktoś do tablicy to pozwole sobie na małą ripostę.
                >
                > Pokaż co potrafisz.

Biedne dzieci. Dzieci specjalnej troski. Budyniek na podwieczorek. Pa, pa!
                >
                > Ten serwis jak i wiele jemu podobnych jest inicjatywą społeczną, jeśli ktoś
                jes
                > t
                > chętny do pomocy to zawsze jest mile widziany. Żadne pieniądze nie idą w grę.
                > Sam tak już wielokrotnie czyniłem. Cytując jednego z moich serwisowych kolegów
                > "Praktyka wykazuje, że nikt się nie garnie".
                >
                > Pozdrawiam zjawiskowo ;-)
              • zjawiskowa [OT] Narzekacze (Was: Re: Mojpiotrkow.pl) 01.09.05, 14:14
                k-bay napisał:

> Pani/Panie Zjawiskowa. Gdybym miał Twoją osobę interpretować wedle tutejszej
                > reputacji, jaką sobie wyrobiłaś, nie śmiałbym nawet odpowiedzieć na taki post.
                > Ale skoro już znalazł się ktoś do tablicy to pozwole sobie na małą ripostę.
                >
                > Pokaż co potrafisz.
                >
                > Ten serwis jak i wiele jemu podobnych jest inicjatywą społeczną, jeśli ktoś
                jes
                > t
                > chętny do pomocy to zawsze jest mile widziany. Żadne pieniądze nie idą w grę.
                > Sam tak już wielokrotnie czyniłem. Cytując jednego z moich serwisowych kolegów
                > "Praktyka wykazuje, że nikt się nie garnie".
                >
                > Pozdrawiam zjawiskowo ;-)

Oj, biedne, biedne dzieci. Dzieci specjalnej troski. Budyniek na podwieczorek.
                Pa, pa!

• karlov [OT] Narzekacze (Was: Re: Mojpiotrkow.pl) 01.09.05, 14:01
              zjawiskowa napisała:
              > Większej chały nie widziałam. To dno.

Wiec nie zapuszczaj sie w otchlan tego bezkresu (skoro to najwieksze dno jakie
              widzialas to musi byc to ogrom) bo jeszcze sie zgubisz gdzies miedzy swym małym
              rozumkiem a kiepskim zartem i bedziemy Ci musieli rzucac kolo ratunkowe tylko
              czy po nie siegniesz? Wszak bedzie z logiem MojPiotrkow.pl :D
    • kwasiborski71 Re: Mojpiotrkow.pl 31.08.05, 12:43
      Ale zdjęć nadal wrzucić nie umiem...:)
    • kwasiborski71 Re: Mojpiotrkow.pl 03.09.05, 14:45
      Ja jestem ze Ślaska i u nos sie godo tak: dejcie se po szlagu i bydzie gut"
      Kochani kazdy serwis ma swoje wady i zalety... Cosik mi sie zdaje ze to nie o
      serwis chodzi ale forumiarze robia zadyme bo im konkurencja nie pasuje a
      przecież konkurencja nam jest potrzebna jak powietrze - nieprawdaż? Z
      opytmizmem patrze i zaglądam i tu i tam i jeszcze gdzie indziej ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka