delahalle Był Sieradz, teraz mierzymy wyżej ;) 25.07.06, 09:47 Przez przypadek wcisnąłem enter. Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Był Sieradz, teraz mierzymy wyżej ;) 25.07.06, 12:09 jest lato, slonce, luz .... ja to bym przymierzyl naprawde wysoko i chcial trafic gdzies na wybrzeze (moze byc Jastrzebia Gora, Kolobrzeg, Leba, Danzig itd.) zeby sie w morzu pochlupac ;) Zatem mierzymy naprawde wysoko, zeby czasem do Sieradza nie trafic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Był Sieradz, teraz mierzymy wyżej ;) 25.07.06, 12:41 dla was SIeradz i tak jest za wysoko :D Kamikaze juz nie musisz sie tak chwlic swoja znajomoscia nazw miast w innych jezykach. To polsjkie forum wiec po polsku prosze bo cie zaczne mylic z zodiakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Był Sieradz, teraz mierzymy wyżej ;) 25.07.06, 13:57 eeee tam za wysoko :) W te wakacje bylem juz o wiele wyzej :P > To polsjkie forum wiec po polsku prosze bo cie zaczne mylic z > zodiakiem. to juz jakas mania przesladowcza wszedzie widziec zodiaka:) Az mi sie go szkoda zrobilo jak pojechaliscie po nim ze to niby ajkata. Odpowiedz Link Zgłoś
ziontr Re: Był Sieradz, teraz mierzymy wyżej ;) 25.07.06, 16:54 > To polsjkie forum wiec po polsku prosze polsjkie to po serbo-łużycku? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Był Sieradz, teraz mierzymy wyżej ;) 25.07.06, 16:58 No tak zapomniałam że przyganiał kocioł to u was norma :D delahalle szchcos tam jak ci tam nikogo naprawd nie rozzlościłes.... ale miło że się dobrze bawisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Był Sieradz, teraz mierzymy wyżej ;) 27.07.06, 02:52 Nieeee - to bylo po starochińsku tylko ze nie zrozumiales...No ale czego my wymagamy... Odpowiedz Link Zgłoś
ziontr Re: Był Sieradz, teraz mierzymy wyżej ;) 27.07.06, 17:21 Oj, z tym jęz. łużuckim to był taki niewinny żarcik. Nie raz, dwa itd. też się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
szch_xxx Re: Był Sieradz 25.07.06, 14:08 Łodziaków bardziej rozzłościliśmy niż sieradzan ;) wracam do starego nicka ;) szch69 --> delahalle --> szch_xxx Odpowiedz Link Zgłoś
ziontr Re: Był Sieradz 25.07.06, 16:55 > Łodziaków bardziej rozzłościliśmy niż sieradzan ;) Myślałem, że akcja z Sieradzem to był max. Odpowiedz Link Zgłoś
szch83 Re: Był Sieradz 26.07.06, 16:23 szch_xxx napisał: > Łodziaków bardziej rozzłościliśmy niż sieradzan ;) > > wracam do starego nicka ;) > > szch69 --> delahalle --> szch_xxx Nie podoba mi się, ten będzie lepszy, najbliższy pierwotnemu, do którego nie mam już hasła :) Odpowiedz Link Zgłoś
szch83 Sieradzanie uważają się za mieszkańców aglomeracji 26.07.06, 17:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=45885462 Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Sieradzanie uważają się za mieszkańców aglome 26.07.06, 17:50 Pępek Świata niemal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szch83 Re: Sieradzanie uważają się za mieszkańców aglome 26.07.06, 17:55 Oni naprawdę myślą, że Sieradz jest częścią aglomeracji łódzkiej :))) A ja myślałem, że aglomeracja łódzka to Łódź, Pabianice, Zgierz, Konstantynów, Aleksandrów i Ozorków. Nie wiedziałem, że należy do niej oddalony od Łodzi o 60 km, leżący na skraju województwa Sieradz :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziontr Re: Sieradzanie uważają się za mieszkańców aglome 26.07.06, 18:05 Panuje tam rozdwojenie jaźni, bo raz są z alomeracji łódzkie, a następnie z woj. kaliskiego. Mikołaj Kopernik był kobierą, z Sieradza. Odpowiedz Link Zgłoś
ziontr Re: Sieradzanie uważają się za mieszkańców aglome 26.07.06, 18:13 To jest jeszcze lepsze forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=45654205 Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Sieradzanie uważają się za mieszkańców aglome 26.07.06, 18:42 ??? zioontr ??? o co CI chodzi? Naprawdę upały tam u was pewnie doskwieraja ale zeby az tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
ziontr Re: Sieradzanie uważają się za mieszkańców aglome 26.07.06, 19:16 Mam już dość tych upałów. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Sieradzanie uważają się za mieszkańców aglome 26.07.06, 23:43 > Oni naprawdę myślą, że Sieradz jest częścią aglomeracji łódzkiej :))) ja bym to raczej nazwala nadzieja ze tak nie jest :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szch83 Re: Sieradzanie uważają się za mieszkańców aglome 27.07.06, 16:12 W takim razie ja mam nadzieję, że Piotrków nie leży w aglomeracji górnośląskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ziontr Re: Sieradzanie uważają się za mieszkańców aglome 27.07.06, 17:07 Bo nie leży. A Sieradz leży w aglomeracji kaliskiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś