Gość: srhy IP: *.play-internet.pl 12.10.11, 17:11 Brytyjczycy znani są z oszukiwania, wcale mnie to nie dziwi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: masek Lekkoatletyka. Maratończyk pojechał na metę busem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 17:42 "imponujący" czas 2:51? toż to niezły czas amatorski, ale nic więcej- ja sam za 5 dni w Poznaniu będę atakował 3:00, a bynajmniej nie uważam się za dobrego biegacza... no chyba, że mówimy nie o samym wyniku, a o poprawie z 3:10 na 2:50- tu owszem, w określonych warunkach robi to wrażenie, ale to też wcale niekoniecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo ale skromności nie można mu odmówić... IP: *.rdns.sun-net.pl 12.10.11, 17:59 chłop z palcem w d... mógł "przybiec" jako zwycięzca, a jednak dał szanse innym. Szacunek. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xtc3 Re: Lekkoatletyka. Maratończyk pojechał na metę b 12.10.11, 19:08 chyba jednak literówka, według mnie to on miał 2 15. zrobić trzecie miejsce w newcastle i mieć czas 2 51? może w kategorii wiekowej 75+. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szo kizdzi wko Re: dzizas, co za qupi qtas IP: *.man.tk-internet.pl 12.10.11, 18:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Lekkoatletyka. Maratończyk pojechał na metę b IP: *.zone9.bethere.co.uk 12.10.11, 18:36 A Polacy znani są z pijaństwa, rasizmu, ksenofobii, kompleksów i tego, że Polski za granicą są łatwe. W sumie zapomniałem, wybacz. 1). Byłeś kiedyś w Anglii? 2). Jeżeli byłeś, ilu miałeś znajomych Anglików? 3). Wiedzę o świecie opieraj na mediach i opowiadaniach kolegów, bron Boże na własnym doświadczeniu. Zajedziesz na tym tak daleko, że ho ho. 4). Tak, 3). to była ironia. 5). Polacy wcale nie kradną i nie są cwaniakami. 6). Tak, 5). to też była ironia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Lekkoatletyka. Maratończyk pojechał na metę busem IP: 93.175.64.* 27.10.11, 16:04 A co powiecie o byłym prezydencie Meksyku, który tak się przyzwyczaił do korupcji... że : www.shortnews.com/start.cfm?id=65573 ha ha Odpowiedz Link Zgłoś