Dodaj do ulubionych

POMIDOROWY wątek ..............

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 15:25
no to doczekalismy prawdziwych pomidorow tych dojrzewajacych na sloncu w
polu.jadam te "sztuczne" zima bo zycie bez smaku pomidora byloby o wiele
smutniejsze.wcinam je w kazdej postaci i w wielkich ilosciach a teraz mamy
PEŁNIE i trzeba to wykorzystac.nie znam nikogo kto nie bylby fanem albo nie
lubil pomidorowej.NIECH ŻYJĄ POMIDORY :)))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: mian Re: POMIDOROWY wątek .............. IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 07:46
      Gość portalu: mysza napisał(a):

> no to doczekalismy prawdziwych pomidorow tych dojrzewajacych na sloncu w
      > polu.jadam te "sztuczne" zima bo zycie bez smaku pomidora byloby o wiele
      > smutniejsze.wcinam je w kazdej postaci i w wielkich ilosciach a teraz mamy
      > PEŁNIE i trzeba to wykorzystac.nie znam nikogo kto nie bylby fanem albo nie
      > lubil pomidorowej.NIECH ŻYJĄ POMIDORY :)))))))

No juz jakis czas temu były . Ostatnio same pomidory wcinam pod najróżniejszą
      postacią . Najcześciej skroję kilka , do tego dodam cebulkę i zalewam
      śmietanąalbo kefirem . Mniam mniam uwielbiam !!!!

Niech żyją pomidory !!

mian
      • Gość: mysza Re: POMIDOROWY wątek .............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 15:25
        dzisiaj zamiast poppoludniowej kawy bedzie popoludniowy pomidor.mian narobiles
        mi smaku tym pomidorem w smietanie - pychota juz wszystko pokroilam i za
        chwilke bede sie delektowala mniam mniam :))
        • Gość: mian SMACZNEGO !!!!!!!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 15:46
          • Gość: mysza Re: SMACZNEGO !!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 16:54
            :))))))))))))))))))))))))
            dzieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: mysza Re: SMACZNEGO !!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 16:54
            :))))))))))))))))))))))))
            dzieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: mysza Re: SMACZNEGO !!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 16:55
            nie mam czkawki to moje ptaszysko lazi po klawiszach :))
    • Gość: mysza Re: POMIDOROWY wątek .............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 17:18
      w zwiazku z zaistniala sytuacja meteorologiczna - ide wcinac pomidory :)))))
      • Gość: mian Re: POMIDOROWY wątek .............. IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 20:16
        No ja tez taki pomidorowy posilek mialem , no powiedzmy , spagetti z sosem
        bolońskim . W sumie to głown sklad to pomidory ;-))

pzdr
        mian

A moze jeszcze sałatkep omidorowa sobie zrobie , w koncu nie tuczy nie ? ;-
        )))
        • Gość: mysza Re: POMIDOROWY wątek .............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 20:40
          no to jedlismy dzisiaj to samo :)))a teraz tez bedziemy jedli to samo bo moja
          salatka juz gotowa i czeka . smacznego.
    • Gość: mian Juz sie konczą .... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 20:01
      Na te najlepsze bedziemy znow czekac cały rok . Te z tegorocznego plonu są
      coraz mniej smaczne niestety .

Pozostanie " tesknota " ;-))

mian
      • Gość: mysza Re: Juz sie konczą .... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 23:11
        ale jeszcze sa MALINOWE te najsmaczniejsze wiec jeszcze nie musimy nucic "adios
        pomidory".dobrze ze przypomniales ten pachnacy watek :)))
        jadlam dzisiaj pomidory nadziewane salatka,niestety byly w tym oliwki ktorych
        nie znosze i to zepsulo pomidorowa radosc.ale jeszcze mamy troche czasu zeby
        sie cieszyc POMIDORAMI :))
        • Gość: mian Re: Juz sie konczą .... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 23:50
          Mniam , ale mi smaku narobilas i to na noc . Sałatka mniam . Pomidory , oliwki
          ( uwielbiam ) cebula , feta , oliwa . I wcinanie ;-)))))

milej nocy ( moze mi sie przysni )
          mian
          • Gość: mysza Re: Juz sie konczą .... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 17:01
            a pomidorka w niedziele sobie nie odmowie,jest pochmurno i cieplo!!!!!!!niech
            troche rozsloneczni ten szary dzien.
    • Gość: m-pomidor :) Re: POMIDOROWY wątek .............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 16:36
      zrobilam dzisiaj zupe pomidorowa - pycha pachnaca i wspaniala,niestety nie
      potrafie robic takich domowych kluseczek :(( bylaby jeszcze lepsza,ale i tak
      pomidory forever :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka