przenosny.ninja 09.02.19, 19:34 Nie będę się wdawać w szczegóły, sytuacja zrobiła się poważna i potrzebuję prawnika, który zna się na prawie karnym. Kogo możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorriss84 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi 10.02.19, 09:55 Miałem kiedyś sprawę o oszustwo. Bronił mnie mecenas Cyrański. Jestem z niego mega zadowolony. Naprawdę pokazał klasę. Dzięki niemu mnie uniewinnili. Koniecznie idź do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
jean_genet Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi 10.02.19, 10:16 Też miałem kiedyś sprawę karną i też prowadził ja mecenas Cyrański. Był bardzo skuteczny, uratował mnie przed odsiadką. Warto do niego iść z taką sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
miskam82 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi 13.02.19, 12:25 Ja też kiedyś byłem w podobnej sytuacji. I też postawiłem na mecenasa Cyrańskiego. Dał z siebie wszystko, walczył o mnie jak lew i udało się - nie poszedłem do pudła, a wszystko wskazywało na to, że tak będzie. To świetny prawnik, świetny fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.wdz Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi 15.02.19, 08:00 Mecenas Cyrański prowadzi też bloga, zobacz sobie: www.adwokat-cyranski.com/blog/orzekanie-zakazu-prowadzenia-pojazdow-w-sprawach-karnych/ Odpowiedz Link Zgłoś
olodesigilla82 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi 25.02.19, 15:03 Mnie i moich kolegów z trudnej sprawy narkotykowej też wyciągał mecenas Cyrański. Nikt z nas nie poszedł siedzieć, mecenas dał radę na maxa. Mecenas Cyrański to najlepszy prawnik karnista w Łodzi, można iść do niego z każdą sprawą i każdego wybroni. Odpowiedz Link Zgłoś
lalan Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi 27.02.19, 18:02 Mogę polecić Macieja Pakowskiego. ____________________________ osuszanie Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
mrokuu83 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi 09.03.19, 10:41 Potwierdzam, mecenas Cyrański to dobry fachowiec od spraw karnych. Poszedłem do niego, kiedy odwiesili mi karę, a on podziałał, pociągnął za odpowiednie sznurki i kara znowu została zawieszona. Cyrański to taki adwokat, który naprawdę umie uratować człowieka przed odsiadką. Odpowiedz Link Zgłoś
robbie_t Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi 17.03.19, 20:49 Mnie też wybronił, a umoczyłem mocno, temat był gruby. Cyrański działał jak najlepszy fachowiec, był bardzo aktywny, wycisnął prawdę ze wszystkich świadków, zbijał przed sądem twierdzenia prokuratora jedno po drugim. Tylko jemu zawdzięczam to, że nie poszedłem siedzieć. Adwokat Cyrański to naprawdę dobry karnista, wart każdych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
erntrw Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi 24.03.19, 18:13 Ostatnio na blogu prowadzonym przez mecenasa Cyrańskiego pojawił się nowy, ciekawy artykuł o bójce i pobiciu. Podaję link: www.adwokat-cyranski.com/blog/bojka-i-pobicie-art-158kk/ Odpowiedz Link Zgłoś
zlas78 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi 04.05.19, 21:31 Ja bardzo dobrze wspominam współpracę z panem adwokatem Cyrańskim. Bronił mnie w sprawie o oszustwo. Klient mojej hurtowni twierdził, że nie dostał na czas zamówionego i opłaconego towaru. Nie miał racji, ale ponieważ zawieraliśmy dużo umów i było między nami dużo różnych transakcji, prokuratura nie połapała się w całej sprawie i dostałem zarzuty. Na szczęście obronę w mojej sprawie powierzyłem właśnie panu mecenasowi Cyrańskiemu. To był najlepszy możliwy wybór. Mecenas od razu rzucił się w wir pracy, od razu skontaktował się z prokuratorem. Po przeanalizowaniu akt sprawy - mecenas Cyrański wniósł o jej umorzenie, wskazując, że z dowodów nie wynika wcale, że po konkretnej, określonej płatności nie było dostawy. Postępowanie zostało umorzone. Jestem bardzo zadowolony z tego, że bronił mnie pan adwokat Cyrański - to właśnie jemu zawdzięczam oczyszczenie z zarzutów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gregor69 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi IP: *.toya.net.pl 27.05.19, 14:52 mnie bronił adwokat Jarosław Szkudlarek z Łodzi choć sprawa była w Zgierzu a potem w Ostrołęce i choć było kilkanaście posiedzeń to on zawsze był osobiście i zajefajnie przygotowany. Z czystym sumieniem polecam mec Szkudlarka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: witek72 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi IP: *.146.166.57.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.05.19, 21:53 Potwierdzam skuteczność i zaangażowanie adwokata Jarosława Szkudlarka, bardzo pomógł mojemu koledze oskarżonego o spowdowanie wypadku samochodowego Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: radek rb Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi IP: *.146.166.57.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.05.19, 22:09 W tych sprawach rewelacyjny jest adwokat Jarosław Szkudlarek wybronił mnie w sprawie karnej gdzie inny mecenas przejebał mi w pierweszej instancji. Mec. Szkudlarek wygrał mi apelację, a potem po przekazaniu sprawy do ponownego rozpozania doprowadził mnie do uniewinnienia a miałem 2 lata na twardo. Ciszę się że spotakłem tego człowieka na swojej drodze w odpowienim momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kacperski89 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi IP: *.30.22.42.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.05.19, 11:31 Polecam do sprawa karnych zwłaszcza tych poważnych adwokata Jarosława Szkudlarka, przyjmuje w Łodzi i Zgierzu i ma duże doświadczenie w prowadzeniu spraw karnych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mario K Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi IP: *.toya.net.pl 04.06.19, 17:18 Potwierdzam i również polecam adwokata Jarosława Szkudlarka, który wybronił mnie z zarzutów oszustwa finansowego i jestem mu bardzo wdzięczny za jego zaangażowanie w moją sprawę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kacpero Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi IP: *.146.33.137.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.06.19, 10:18 Bardzo dobrym adwokatem od spraw karnych w Łodzi i okolicach jest adwokat Jarosław Szkudlarek jeżeli szukacie doświadczonego adwokata to polecam spotać się z mecenasem Szkudlarkiem bo w sądach karnych nie ma zabawy i można narobić sobie problemów biorąc niedoświadczonego prawnika albo broniąć się samemu Odpowiedz Link Zgłoś
marta7605 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi 04.06.19, 10:53 Potwierdzam skuteczność w sprawach karnych adwokata Jarosława Szkudlarka bardzo pomógł mojemu bratu wyciągajac go z niezłych sytuacji i aresztów na szczescie mamy już to za sobą, ale gdyby nie pomoc mecenasa mogłoby być tragicznie w skutkach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kloter Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi IP: *.toya.net.pl 10.06.19, 17:21 Bardzo dobry w sprawach karnych w Łodzi jest Adwokat Jarosław Szkudlarek, maiłem go z polecenia i się nie zawiodłem a sprawa była bardzo poważna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Froter Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi IP: 200.25.26.* 10.06.19, 18:31 Sprawa była poważna - od mojego mega pierda pękła porcelanka jak w nią warczałem i musiałem płacić odszkodowanie za nieczynny szalet w Fujitsu. Szanuję tego papuge - kilka ziaren łubinu i pomoże. Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
marta7605 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi 15.06.19, 15:52 Jak w Łodzi to dobry od spraw karnych jest m.in. adwokat Jarosław Szkudlarek, który mnie wyratował z poważnej sprawie z art 177 kk Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Johnny100 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.19, 12:50 Bardzo dobrym pranwnikiem na Łódźkim rynku jest Mecenas Wawrzyniec Chróścielewki - bardzo merytoryczny i oczytany gość z dużymi umiejętnościami jeśli chodzi o przekonywanie. Podczas mowy końcowej mojego mecenasa miałem Ciary. Naprawdę bardo dobry - www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-wawrzyniec-chroscielewski/ Odpowiedz Link Zgłoś
i9m292 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi 20.08.19, 15:06 Jak chodzi o sprawy karne to najlepszy i najskuteczniejszy w Łodzi jest adwokat Cyrański. Bronił mnie i moich kolegów. Temat był dość gruby, chodziło o narkotyki, jakieś fury, a do tego prorok doklepywał nam grupę. Na szczęście mecenas Cyrański pokazał klasę, udowodnił na rozprawie, że dowody prokuratury były dęte i wszystkim nam wywalczył uniewinnienie. Można do niego iść z każdym takim tematem. Pan adwokat Cyrański to prawdziwy fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
sld2001 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi 19.12.19, 20:50 Darmowa pseudoreklama! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gregor779 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi IP: *.toya.net.pl 22.08.19, 18:07 w sprawach karnych polecam Kancelarię Adwokata Jarosława Szkudlarka z Łodzi - bardzo dobry adwokat Odpowiedz Link Zgłoś
lambourus Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi 23.08.19, 12:51 Miałem problem bo mnie pomówili o handel dragami i uratował mnie mecenas Chróścielewski. Wcześniejszy adwokat mówił, że nic się nie da zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patryk Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi IP: *.toya.net.pl 12.11.19, 14:20 Polecam Pana adwokata Jarosław Szkudlarka który specjalizuje się głównie w prawie karnym ale mogę równierz śmiało polecić do spraw rodzinnych. W moim przypadku konieczna była pomoc z obu tych dziedzin i nie zawiodłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
ulamaga1 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi 25.11.19, 14:01 Mnie sprawę o jazdę pod wpływem prowadził Pan Chróścielewski. Uniewinnił mnie. Świetny strateg. Odpowiedz Link Zgłoś
sld2001 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi 19.12.19, 21:06 ...raczej wysłał na leczenie do Warty... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Danka 67 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi IP: *.toya.net.pl 25.11.19, 19:03 Sprawy karne w Łodzi świetnie ogarnia mecenas Jarosław Szkudlarek, dwukrotnie już pomógł mojemu mężowi ratujac mu tyłek w naprawdę cięzkim tematach ale nie ma się czym chwalić, za to adwokat Szkudlarek pierwsza klasa, Polecamy Danuta i Jurek Z.... Odpowiedz Link Zgłoś
bozkrys1 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi 06.12.19, 12:57 Mnie ostatnio sąd chciał odwiesić karę. Dzięki Panu Wawrzyńcowi Chróścielewskiemu nadal cieszę się wolnością :) Odpowiedz Link Zgłoś
galinowapani1 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi 28.01.20, 11:29 Polecam Ci zwrócić się ze sprawą do adwokata Wawrzyńca Chróścielewskiego. Dla mnie spisał się na 5 z plusem, w tym jak się spiasał w sparwie, którą prowadził mijemu chłopakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: voice76 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi IP: *.toya.net.pl 05.02.20, 18:18 Potwierdzam skuteczność i doświadczenie adwokata Jarosława Szkudlarka w sprawach karnych. Pomógł już kilku moim znajomym i mi osobiście też uratował tyłek od twardego wyroku, a temat ciężki więc śmiało mogę polecić jeżeli ktoś szuka kogoś tzw. konkretnego. Odpowiedz Link Zgłoś
gallia82 Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi 08.12.21, 20:53 Jak dobry karnista to zdecydowanie polecam dr Mariusza Olężałka. . Najlepszy jest Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: haniaglik@wp.pl Re: Adwokat od prawa karnego w Łodzi IP: *.toya.net.pl 28.08.23, 16:57 Polecam Mecenasa Chróścielewskiego z całego serca. Mimo trudnej sprawy, poradził sobie znakomicie. Odpowiedz Link Zgłoś