wiktoria53 04.07.06, 23:30 img212.imageshack.us/img212/769/suszarnianadachuwieowca13nv.jpg img80.imageshack.us/img80/5987/suszenienadachu35gs.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baja47 Re: Pomysłowi mieszkańcy wieżowca 05.07.06, 07:53 czy......... czy to jest Polska???????? chciałabym obrazek ten rozpatrywać w innej topografii Europy, np.Albania, Ukraina...... nie, nie chcę nawet przyjąc do wiadomości,że tak jest w ............ proszę wiktorio!!!!!!!!prostuj!!!!!!!!! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria53 Re: Pomysłowi mieszkańcy wieżowca 05.07.06, 09:19 Dołożę jeszcze 2 zdjęcia. Wszystkie zrobiłam z ulicy Dworcowej, a wieżowce sa na Kopernika. Tak to Inowrocław. Myślę, że na samej górze wieżowca ludzie otrzymali do zagospodarowania pomieszczenia gospodarcze i mają stąd bliziutko na dach! Po co wieszać w domu? :))))))))))) Ale ja przy pierwszym wyjściu na dach leżałabym pod blokiem :((( Kidy pierwszy raz ujrzałam to pranie nie wierzyłam oczom! Niestety, to prawda ! img66.imageshack.us/img66/8504/suszenie55uv.jpg img210.imageshack.us/img210/9862/suszenie47ci.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
baja47 Re: Pomysłowi mieszkańcy wieżowca 05.07.06, 09:52 wiktorio53 takie były moje pierwsze spostrzeżenia:forumowicz od niedawna, ot i pomylił strony, gdzie wklejać winno sie ciekawostki świata............ następne to:ewentualne pokazanie faz, np.remontu, rewitalizacji.... Ale,że takie obrazki znajdę w Inie...... komentarza nie będzie, albowiem jestem po wypadzie w piękna krainę, i nie wiedziałam ,że popadnę nagle w Albanię, Rumunie,stąd ten stan szoku..... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Pomysłowi mieszkańcy wieżowca 09.07.06, 11:38 Ten blok wygląda jak slums w Rio, nie można go otynkować? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria53 Re: Pomysłowi mieszkańcy wieżowca 09.07.06, 14:31 Widzę, że za bardzo przyglądacie sie samemu wygladowi wieżowca, który wcale nie świadczy o tym, że wszystkie są tak zaniedbane. To prawda ten stoi przy trasie przelotowej i jest niejako wizytówką miasta. W najbliższym czasie postaram sie pokazać Wam pięknie odmalowane wieżowce, których jest dość sporo.Pokażę też inne niższe budynki, zadbane :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
baja47 Re: Pomysłowi mieszkańcy wieżowca 10.07.06, 08:40 wiktorio :) tak skadrowałaś, że wzrok skupia sie na bloku mieszkalnym :) Gdyby nie tytył Twego wątku, nawet nie zauważyłabym, na pierwszy rzut, tych dachowych "ozdobników" Zrobiłaś zatem 2 w 1 :))))))) Bardzo mi sie Twoja "robota" podoba i odpowiada memu ogólnemu zainteresowaniu tym, co w Inie, a zatem jak w założonym do Ciebie wątku, motywującym do tej "pracy", pstrykaj, pstrykaj....... codzienny " fotoreporter w cywilu" potrafi niejednokrotnie więcej zauważyć, niż..... wiktorio! czekam :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś