porzeczka99 18.05.20, 14:52 Może ktoś podpowie.. Szukam jakiegoś fajnego prezentu na Dzień Matki. Nie wiem co jej kupić, nie chcę ciągle tego samego, w tym roku chciałabym jej kupić jakiś drobiazg - ale wyjątkowy. Rzućcie jakieś pomysły, proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhapsody525 Re: Prezent na Dzień Matki 18.05.20, 20:23 Ja kupowałam mojej przyjaciółce na urodziny notes na lodówkę ze zdjęciem :) Miałam na telefonie jej fajne zdjęcie jak jeszcze była w ciąży, strasznie zadowolona była z prezentu :D snapngo.eu/ tu pobrałam aplikację do zamówienia notesu :) Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka99 Re: Prezent na Dzień Matki 19.05.20, 21:37 Zajrzałam na tą stronę co podałaś, ale powiedz mi, drogie to jest? Bo wiem że takie prezenty ze zdjęciem potrafią sporo kosztować. Odpowiedz Link Zgłoś
rhapsody525 Re: Prezent na Dzień Matki 21.05.20, 22:37 Nie pamiętam dokładnie cen, wydaje mi się że płaciłam ok 50 zł ale wiem że jak ściągniesz aplikację to tam będą ceny podane, ja miałam dostawę gratis więc dodatkowy plus, musisz się zorientować czy nadal jest darmowa. Odpowiedz Link Zgłoś