ninapl 21.02.12, 18:01 A czy któraś z Was ma może schematy obrazów Rivery? Posiadam już vendedore de flores ale podobają mi się wszystkie jego obrazy. Czy mogę prosić o schematy tego co macie? Z góry dziękuję i z niecierpliwością będę tu zaglądać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna57 Re: REPRODUKCJE DIEGO RIVERA 21.02.12, 19:49 Warto sprawdzać uważnie co dzieje się na forum forum.gazeta.pl/forum/w,20039,133505563,133505563,El_Vendedor_de_Alcatraces_diego_riviera.html powielanie identycznych wątków nikomu nie służy. Odpowiedz Link
ninapl Re: REPRODUKCJE DIEGO RIVERA 21.02.12, 20:29 Chyba się nie zrozumiałysmy, ja szukam innych schematów jego dzieł, natomiast tamten wątek dotyczył konkretnego schematu a zatem o powielaniu wątków nie ma tu w ogóle mowy a od dłuższego czasu jestem zafascynowana jego twórczoscią, dlatego jelsli, ktos posiada to bardzo poproszę Odpowiedz Link
kaja739 Re: REPRODUKCJE DIEGO RIVERA 15.05.14, 18:59 zdecydowanie bardziej wolę reprodukcje Moneta od DCN Gallery z tej kolekcji www.dcngallery.pl/2/obrazy-na-plotnie/malarstwo. Mam od nich juz dwa obrazy na płótnie i wyróżniają się od innych ostrością wzoru i świetną jakościa wykonania więc jak obraz to tylko od nich Odpowiedz Link
anianek Re: REPRODUKCJE DIEGO RIVERA 23.02.12, 14:50 Zobacz w chomiku chomikuj.pl/ech85 folder autorzy różni Odpowiedz Link
fantastic-krzemik Re: REPRODUKCJE DIEGO RIVERA 23.02.12, 15:25 hasło? nic tu nie ma. fotoforum.gazeta.pl/5,2,fantastic-krzemik.html Odpowiedz Link
fantastic-krzemik Re: REPRODUKCJE DIEGO RIVERA 23.02.12, 21:00 dziekuję obejrzalam ,ale skorzystać trudno,ponieważ schematy są zabezpieczone innym hasłem. Odpowiedz Link
szmatka-gratka Re: REPRODUKCJE DIEGO RIVERA 23.02.12, 22:09 fantastic-krzemik hasło jest podane w nawiasie schematy(xxx). Odpowiedz Link
fantastic-krzemik Re: REPRODUKCJE DIEGO RIVERA 24.02.12, 18:04 Dziękuję ,już w porządku.Jeżeli to nie problem ,proszę o przesłanie na adres gazetowy(fantastic-krzemik@gazeta.pl),schematu Quince-konie pod dębami.Jestem wdzięczna za pomoc.Pozdrawiam fotoforum.gazeta.pl/5,2,fantastic-krzemik.html Odpowiedz Link