Dodaj do ulubionych

Okrągłe ramki

02.11.17, 10:23
Witam! Poproszono mnie o zrobienie obrazka do okrągłych ramek. Problem zrobił się, gdy dotarła do mnie ramka- ma 26 cm. średnicy. Wszystkie schematy, które posiadam są albo za małe, albo zbyt duże. Przypomniałam sobie o obrazach Clytona (nie wiem czy prawidłowo zapisałam), może ktoś posiada adresy stron do tych schematów i podzieli się ze mną. Chętnie przyjmę też inne propozycje, może są inne okrągłe obrazy. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • inna57 Re: Okrągłe ramki 02.11.17, 14:43
      Witam
      Za 10 dni jak wrócę z urlopu chętnie podrzucę Ci wzory Claytona i kilka innych do okrągłych ramek. Oczywiście jeśli nikt wcześniej tego nie zrobi. Tylko proszę podaj adres emaila na który można wysyłać wzory.
    • beatryczka1 Re: Okrągłe ramki 03.11.17, 12:33
      Dziękuję! Będę czekała na schematy. Mój adres beatabarbara@onet.eu
      • fantastic-krzemik Re: Okrągłe ramki 10.11.17, 11:37
        Czy takie mogą być?
        chomikuj.pl/mirkalina/HAFT+KRZY*c5*bbYKOWY/cztery+pory+roku/krajobraz+okr*c4*85g*c5*82y
        chomikuj.pl/mirkalina/HAFT+KRZY*c5*bbYKOWY/cztery+pory+roku/krajobraz+okr*c4*85g*c5*82y+1
        chomikuj.pl/mirkalina/HAFT+KRZY*c5*bbYKOWY/cztery+pory+roku/krajobraz+okr*c4*85g*c5*82y+1
        chomikuj.pl/graszkowa/H+A+F+T/Haft+czarno+bia*c5*82y
        chomikuj.pl/smutas1/Haft+Krzy*c5*bcykowy/okr*c4*85g*c5*82e+(witra*c5*bcowe)
        • fantastic-krzemik Re: Okrągłe ramki 10.11.17, 11:56
          i jeszcze ptaki:
          chomikuj.pl/karooolcia0123/haft+krzy*c5*bcykowy/ptaszki+okr*c4*85g*c5*82y
    • beatryczka1 Re: Okrągłe ramki 11.11.17, 18:43
      Dziękuję za adresy stron. Jeszcze nie wiem na co się zdecyduję. Dla tej osoby wcześniej zrobiłam cztery pory roku w owalu. Teraz szukam ciekawego krajobrazu, ramy są bardzo ozdobne w kolorze złota. Ograniczają mnie wymiary ramki. Pozdrawiam.
      • barka01 Re: Okrągłe ramki 04.12.17, 18:34
        Pewne możliwości daje ci rozmiar kanwy.Zawsze możesz nieco powiększyć lub zmniejszyć obrazek dobierając odpowiednio parametry kanwy. Zamiast 14 możesz użyć 16, 18 żeby zmniejszyć i odwrotnie np.12 żeby nieco powiększyć obrazek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka