barbara_rom 30.11.05, 12:18 Hej, może któraś z Was ma schematy do obrazków Harvest Dance-1 i Harvest Dance-2 z podanej strony. Ja po ściągnięciu pliku nie mogę go otworzyć. Dziękuję za pomoc. shalee.narod.ru/work/my_work.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka-si-74 Re: Harvest Dance 30.11.05, 20:33 Sprawdź na tej stronie photo.163.com/openalbum.php?username=shitou1190&_dir=%2F10714272&page=37 Odpowiedz Link
gosia-basia Re: Harvest Dance 01.12.05, 07:41 no właśnie, ja też nie mogę, zakodowane są te obrazki, hasła potrzeba...... Odpowiedz Link
barbara_rom Re: Harvest Dance 01.12.05, 11:21 Niestety, ale podana przez Ciebie strona nie otwiera się. Może ktoś ma te schematy zapisane i prześle mi na pocztę. Dzięki Odpowiedz Link
reala1 Re: Harvest Dance 01.12.05, 16:03 Podana przez barbara rom strona otwiera się i wzory można bez problemu ściągnąć. Właśnie zapisałam je na moim komputerze. Kiedy stronka sie otworzy trzeba kliknąć na podpis pod obrazkiem, potem trochę poczekać. Do ich otwarcia potrzeba programu acrobat reader. A w tym programie trzeba kliknąć na rysunek dyskietki, tak własnie można te wzorki zapisać. Ale jeśli któraś z Was ma problem to mogę je podesłać na skrzynkę. Odpowiedz Link
ka-si-74 Re: Harvest Dance 01.12.05, 22:38 Dziwne, u mnie ta strona działa bez zarzutu i właśnie stamtąd ściągnęłam te wzory. Jeśli są jeszcze potrzebne, to oczywiście mogę przesłać na skrzynkę. Nie wiem jaka będzie jakość po wydrukowaniu,ale może coś z tego wyjdzie. pozdr Odpowiedz Link
gosia-basia Re: Harvest Dance 02.12.05, 07:32 mam mam, dzięki dziewczynki, zaraz się biorę za robotę, zwłaszcza że "Angielka" gotowa, tzn się oprawia. Odpowiedz Link
moniula77 Re: Harvest Dance 16.12.05, 16:05 Cześć! Może ma ktoś z was wzór tego ślicznego pieska z tej strony, jak tak to będę wdzięczna za przesłanie. Moje namiary: moniula77@gazeta.pl Moniula Odpowiedz Link
kama32gdy1 Re: Harvest Dance 19.12.05, 15:36 dziewczyny podeślijci Ci też zeorki do Harvest Dance, bo ta stronka u mnie też nie działa. Z góry dziękuję Iwona Odpowiedz Link
kama32gdy1 Re: Harvest Dance 19.12.05, 15:38 Ale głupawo napisałam, że nie wiadomo o co mi chodzi )) A chodzi o wzorki Harvest Dance, żebyście mi podesłały, która ma oczywiście. Jeszcze raz pozdrawiam Odpowiedz Link