aniutkam 19.01.07, 08:42 Witam, pewnie któraś z Pań kupowała już u needleart- jaka jest cena przesyłki i ile trzeba czekać? Nie umiem znaleźć tych informacji na ich stronie internetowej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniusza Re: needleart 19.01.07, 10:28 nie zamawiałam choć byłam bliska ale na szczęście życzliwa duszyczka tu z forum poratowała mnie wzorem co do czasu realizacji nie wiem, ale na stronie sa informacje na temat kosztów przesyłki (zakładka regulamin) oto one: Formy płatności w kraju: za pobraniem - 9,00 zł - płatność przy odbiorze przesyłki <!--[if !vml]--><!-- [endif]--> karta kredytowa - 6,50 zł - dotyczy zakupów dokonywanych przez Internet, płatność realizowana jest przy współpracy z firmą PolCard mTransfer - 6,50 zł - przelew z mBanku przelew - 6,50 zł - zamówienie realizowane jest w momencie wpłynięcia należności na konto sklepu: K.A.A.P. Venture Nr konta: 09 1140 2004 0000 3102 3377 4905 BRE BANK SA pozdrawiam Odpowiedz Link
emago1 Re: needleart 19.01.07, 10:28 Bardzo często kupuję w tym sklepie - wybieram pocztę polską, płatnośc przy odbiorze. Cena takiej przesyłki - 9 zł. Realizacja zamowienia - zwykle jest bardzo szybka (kilka dni). Odpowiedz Link