edysia79 06.08.07, 07:36 52 strony spakowanych wzorów: www.esnips.com/web/DIM?docsPage=2#files Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna112 Re: Dużo wzorów firmy Dimensions 06.08.07, 07:55 Edysia ,bardzo dziękuję,że zechciałaś podzielić się takim znaleziskiem. Odpowiedz Link
bozenka1001 Re: Dużo wzorów firmy Dimensions 06.08.07, 08:26 Fantastyczna strona, wielkie dzięki! Ciekawe czy inne firmy też są tak opracowane? Odpowiedz Link
edysia79 Re: Dużo wzorów firmy Dimensions 06.08.07, 09:41 Wpisywałam DMC, permin, lanarte, niestety nie znalazłam nic konkretnego. Pod dmc wyskakiwały mi mp3 i zdjęcia z aparatów, pod perminem są tylko mikołajki świąteczne. Odpowiedz Link
barbara.42 Re: Dużo wzorów firmy Dimensions 06.08.07, 20:49 UWAGA!! strona zawiera wirusa, jeśli nie masz programu antywirusowego pod żadnym pozorem nie otwierajcie pliku file.zip i test.zip tam jest wirus. Tyle narazie znalazłam. Odpowiedz Link
edysia79 Re: Dużo wzorów firmy Dimensions 06.08.07, 22:18 O kurcze, nie wiedziałam!!! Ja otwierałam tylko pliki o konkretnej nazwie jakiegoś obrazka. Zresztą dużo nie mogłam ściągnąć, bo tam jest limit dla nie zarejestrowanych osób.. Odpowiedz Link
barbara.42 Re: Dużo wzorów firmy Dimensions 08.08.07, 17:38 Jesli chcesz sciągnąć zakodowane pliki to gdy otworzy się strona z kodem nic nie wpisuj tylko zatwierdź i wroć do strony sciągania i ponownie kliknij aby zciągnąć plik. Ja tak zrobiłam i się udało.Wszystko zapisałam sobie na CD. Daj znać czy tobie też się udało. Pozdrawiam Odpowiedz Link