anja01 28.10.07, 19:05 Od kilku dni nie mogę odczytać maili z gazetowego. Wchodzę w pocztę ale jak kliknę na mail to pojawia mi sie informacja, że nie może mnie połączyc z serwerem gazeta.pl. Czy wam tez się tak robi? Anja Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.martunia Re: Problem z pocztą gazetową 28.10.07, 19:21 Mam tak samo Widzę co nowego przyszło, ale jak tylko próbuję odczytać wiadomość to pojawia się, że nie może mnie połączyć z serwerem. Odpowiedz Link
jana2000 Re: Problem z pocztą gazetową 29.10.07, 04:22 ja mam tak samo - więc się zirytowałam (bo to już u mnie nie pierwszy raz) i zrobiłam przekierowanie na gmaila. mimo problemów odbieraniem na gazetowej poczcie z przekierowaniem nie ma problemów Odpowiedz Link
baabcia Re: Problem z pocztą gazetową 29.10.07, 12:00 tak juz jest od dłuzszego czasu, czasem nawet zalogować się nie mozna i dotyczy to starych skrzynek, załozyłam nową i jest o niebo lepiej ale co mi z tego w końcu pracowalam na swojego nicka długo; i powiem Wam, ze znaczne opróznienie skrzynki nic nie pomaga; ja jeszce czekam i mam nadzieję, wszystko zaczęło się kiedy gazeta pisał o internetowych atakach ze wsch. na ich serwery - cos w tym pewnie jest; byłoby lepiej gdyby nam powiedzieli co zrobić jak sobie i im pomóc; może jakis apel do nich wystosujemy zanim zaczniemy hurtem zakładać nowe skrzynki baaaabcia@gazeta Odpowiedz Link