Dodaj do ulubionych

Pogięło!

30.12.05, 02:47
Słynna "Krycha" została sekretarzem nowego Klubu Radnych Sulejówka (cała
opozycja z wyjątkiem Wójcikowej). Ostro cytowała Kaczyńskiego, bo chce w
Sulejówku stworzyć IV Rzeczypospolitą. Może by tak najpierw oddała resztę
kasy za wyłudzone badania? Bo jak się "Kaczor" dowie, to nie pobłogosławi...
Obserwuj wątek
    • zkpl Re: Pogięło! 30.12.05, 09:20
      krzysztofus napisał:

> Słynna "Krycha" została sekretarzem nowego Klubu Radnych Sulejówka (cała
      > opozycja z wyjątkiem Wójcikowej). Ostro cytowała Kaczyńskiego, bo chce w
      > Sulejówku stworzyć IV Rzeczypospolitą. Może by tak najpierw oddała resztę
      > kasy za wyłudzone badania? Bo jak się "Kaczor" dowie, to nie pobłogosławi...

Niech się "klubują" dużo im tego klubowania zostało raptem 3 miesiące do
      referendum planowanego przez "dwudziestu". Potem to sobie bedą mogły założć
      klub ale u któregoś ze znajomych w stodole i np. urządzać jakieś potańcówki
    • zkpl Re: Pogięło! 30.12.05, 10:32
      krzysztofus napisał:

> Słynna "Krycha" została sekretarzem nowego Klubu Radnych Sulejówka (cała
      > opozycja z wyjątkiem Wójcikowej). Ostro cytowała Kaczyńskiego, bo chce w
      > Sulejówku stworzyć IV Rzeczypospolitą. Może by tak najpierw oddała resztę
      > kasy za wyłudzone badania? Bo jak się "Kaczor" dowie, to nie pobłogosławi...

A kto został Prezesem czyżby niedoszły reprezentant narodu Polskiego na
      Wiejskiej?.
      • krzysztofus Re: To idzie mlodość!! 30.12.05, 19:53
        zkpl napisała:

> A kto został Prezesem czyżby niedoszły reprezentant narodu Polskiego na
        > Wiejskiej?.
        "Niestety" "Wasyl" się nie załapał. Przewodniczącą tego wiekopomnego klubiku
        została jak najbardziej niedoszła posłanka - emerytka Halina Borowska -
        Krupkowska. Wreszcie jest przewodniczącą, o której to funkcji tak marzyła...
        • mecenas24 Re: To idzie mlodość!! 01.01.06, 22:53
          No widzisz krzysztofusie, jak to niektórym spełniają się marzenia... Tylko
          pozazdrościć.
          • krzysztofus Re: To idzie mlodość!! 02.01.06, 10:41
            mecenas24 napisał:

> No widzisz krzysztofusie, jak to niektórym spełniają się marzenia... Tylko
            > pozazdrościć.
            Ale się "Kaczor" ucieszy, że ma "takiiiiiich żołnierzy"
            • obserwator.2236 Re: To idzie mlodość!! 04.01.06, 01:22
              krzysztofus napisał:
              Ale się "Kaczor" ucieszy, że ma "takiiiiiich żołnierzy"
              Już się ucieszył, ma czkawkę...Podobno rzecznikiem prasowym tego egzotycznego
              Klubu Radnych będzie niejaki Stasio SWz. którego lada dzień wywalą z NFZ?
              • krzysztofus Re: To idzie mlodość!! 31.03.06, 01:21
                obserwator.2236 napisała:

> krzysztofus napisał:
                > Ale się "Kaczor" ucieszy, że ma "takiiiiiich żołnierzy"
                > Już się ucieszył, ma czkawkę...Podobno rzecznikiem prasowym tego egzotycznego
                > Klubu Radnych będzie niejaki Stasio SWz. którego lada dzień wywalą z NFZ?
                Już go dawno wywalili, teraz kolej na jego synalka z UDz Wesoła Pawełka...
                • magnetyzer Re: To jest chore 31.03.06, 14:22
                  krzysztofus napisał:

> obserwator.2236 napisała:
                  >
                  > > krzysztofus napisał:
                  > > Ale się "Kaczor" ucieszy, że ma "takiiiiiich żołnierzy"
                  > > Już się ucieszył, ma czkawkę...Podobno rzecznikiem prasowym tego egzotycz
                  > nego
                  > > Klubu Radnych będzie niejaki Stasio SWz. którego lada dzień wywalą z NFZ?
                  > Już go dawno wywalili, teraz kolej na jego synalka z UDz Wesoła Pawełka...

ale jaja, taki monolog, usiądź bracie na kozetce, a odpoczniesz sobie :-)
                  • kura31 Re: To jest chore 01.04.06, 21:41
                    Ja w sprawie jaj, proszę nie dotykać z uwagi na ptasią grypę.!A monolog?To
                    dopiero próbka talentu. Jest jeszcze Szepiet, Eraser,Nikita, Ewimus, mecenas?,
                    i paru innych. Wszyscy się podszywali pod Krzysztofusa i dlatego Plebs ich
                    zbanował.Tylko kto zbanował Plebsa?Wiem, wiem..Plebsa zbanował Karp, a Karpia
                    zjadła chyba Baba Jaga, bo przestał się tu pokazywać.Czy to prawda, że już
                    przyszła wiosna, bo ja jej w ogóle nie dostrzegam, a lumbago jak mi dokuczało,
                    tak i dokucza nadal.Na "lampy" przyjmują w naszej przychodni dopiero od
                    czerwca.A może ty magnetyzerze zajmujesz się bioenergoterapią i coś zaradzisz?
                    • magnetyzer Re: życzę zdrowia! 01.04.06, 22:03
                      kura31 napisała:

> A może ty magnetyzerze zajmujesz się bioenergoterapią i coś zaradzisz?

Leczę hipnozą tylko chorą psychikę . Terapia jest bardzo skuteczna i wskazana
                      przy rozdwojeniu jaźni. Tobie kuro wystaczą zwykle lampy.
                      • kura31 Re: życzę zdrowia! 01.04.06, 23:11
                        Dlaczego zwykłe, ja bym chciała halogeny !A czy mógłbyś podleczyć pana Plebsa
                        wraz z sobowtórami,bardzo mi na tym zależy. Ile kosztuje seans i czy musiałabym
                        go trzymać? Wolałabym, żebyś ty go trzymał, a ja będę hipnotyzowała według
                        twoich wskazówek. Adin, dwa, tri i pan Plebs śpi...Dobrze? Czy nadaję się na
                        pomoc medyczną?
                      • obserwator.2236 Re: Odpad nr 1! 03.04.06, 23:22
                        magnetyzer napisał:
                        > Leczę hipnozą tylko chorą psychikę . Terapia jest bardzo skuteczna i wskazana
                        > przy rozdwojeniu jaźni. Tobie kuro wystaczą zwykle lampy.
                        Ale tobie jzp i tak już nic nie pomoże!
                        • kura31 Re: Odpad nr 1! 04.04.06, 00:36
                          A jzp to może jakiś nowy balsam? Może tobie pomoże, bo chyba mózg ci
                          odpad/ł/.Rozmiar numer 1.?Czy nie widziałeś gdzieś, Obserwatorze, sobowtórów
                          pana Plebsa?
                      • obserwator.2236 Re: życzę zdrowia! 06.04.06, 19:58
                        magnetyzer napisał:

> kura31 napisała:
                        >
                        > > A może ty magnetyzerze zajmujesz się bioenergoterapią i coś zaradzisz?
                        >
                        > Leczę hipnozą tylko chorą psychikę . Terapia jest bardzo skuteczna i wskazana
                        > przy rozdwojeniu jaźni. Tobie kuro wystaczą zwykle lampy.

najlepiej kwarcówka, to ją wysuszy do reszty.
                    • obserwator.2236 Re: To jest chore 06.04.06, 19:44
                      kura31 napisała:

> Ja w sprawie jaj, proszę nie dotykać z uwagi na ptasią grypę.!A monolog?To
                      > dopiero próbka talentu. Jest jeszcze Szepiet, Eraser,Nikita, Ewimus,
                      mecenas?,
                      > i paru innych. Wszyscy się podszywali pod Krzysztofusa i dlatego Plebs ich
                      > zbanował.Tylko kto zbanował Plebsa?Wiem, wiem..Plebsa zbanował Karp, a Karpia
                      > zjadła chyba Baba Jaga, bo przestał się tu pokazywać.Czy to prawda, że już
                      > przyszła wiosna, bo ja jej w ogóle nie dostrzegam, a lumbago jak mi
                      dokuczało,
                      > tak i dokucza nadal.Na "lampy" przyjmują w naszej przychodni dopiero od
                      > czerwca.A może ty magnetyzerze zajmujesz się bioenergoterapią i coś zaradzisz?

Jeżeli ma zaradzić w sprawie jaj, to odradzam!
                      • kura31 Re: To jest chore 06.04.06, 22:32
                        Ty się na niczym nie znasz, a na jajach, to już kokompletnie, ale masz
                        znajomości w słuzbie zdrowia.Zapytaj się Grażynki, czy ona chce,żeby mnie
                        lumbago połamało przedwcześnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka