ralston 03.02.04, 00:21 Wielka szkoda. Białystok bez Andrzejka Bukowskiego, to już nie to samo miasto. Pamiętam Go od dzieciństwa. Wydawał się być stałym elementem białostockiego krajobrazu. Odszedł... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada296 Re: Odszedł od nas Andrzej... 03.02.04, 00:34 nie wiem kim był Andrzej Bukowski ale smutno mi zawsze gdy odchodzi KTOŚ Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Odszedł od nas Andrzej... 03.02.04, 09:55 ada296 napisała: > nie wiem kim był Andrzej Bukowski > ale smutno mi zawsze gdy odchodzi KTOŚ Ado - nie jesteś z Białegostoku? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Odszedł od nas Andrzej... 05.02.04, 13:44 ralston napisał: > Ado - nie jesteś z Białegostoku? Mogę Cię zapewnić, że nie tylko nie-Białostoczanie nie wiedzą o kogo chodzi. Ja też nie mam bladego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Odszedł od nas Andrzej... 05.02.04, 20:53 Jak to? Nie znasz słynnego Andrzejka z autobusów? Niemożliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Odszedł od nas Andrzej... 09.02.04, 19:22 ralston napisał: > Jak to? Nie znasz słynnego Andrzejka z autobusów? Niemożliwe... Faktycznie, coś mi świta, że był kiedyś taki wątek na FB. Ale nie, nie znam i nie kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Odszedł od nas Andrzej... 03.02.04, 06:36 Wlasnie przed chwila przeczytalam o tym na bialostockim Forum. Nigdy nie myslalam, ze tak to bedzie; niby obcy czlowiek, ale poplynely mi lzy. Bialystok juz nigdy nie bedzie taki sam bez Niego. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Dla tych, co nie znają... 05.02.04, 23:23 Link do artukułu Moniki Żmijewskiej o Andrzejku: miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35234,1324882.html Warto chwilę poczytać. Koleżanka z pracy, chociaż nie z Białegostoku, tylko ze Śląska bardzo się wzruszyła lekturą... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Odszedł od nas Andrzej... 13.02.04, 14:25 Podobno w "Przekroju" pojawił się nekrolog ze zdjęciem. Widział ktoś może? Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: Odszedł od nas Andrzej... 13.02.04, 15:18 Ja widziałam. Ładne zdjęcie Andrzejka dali- jest na nim uśmiechnięty. Napisali o nim, o stosunku Białostoczan do niego, o artykule w Wyborczej, o jakiejś wypowiedzi forumowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Odszedł od nas Andrzej... 16.02.04, 21:38 kalisia napisała: > Ja widziałam. Ładne zdjęcie Andrzejka dali- jest na nim uśmiechnięty. Napisali > o nim, o stosunku Białostoczan do niego, o artykule w Wyborczej, o jakiejś > wypowiedzi forumowicza. Tak sobie myślę, że w redakcji "Przekroju" musi być ktoś z Białegostoku, bo skąd by tam nagle nekrolog naszego Andrzejka, pośród innych znakomitości? Odpowiedz Link Zgłoś