Gość: srg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.10, 13:16 Wybieram sie tam na mikołajkowy weekend, ale szukam tez fajnego miejsca na Święta - czy ktoś był? Na stronie www.sandraspa.pl wygląda całkiwm fajnie - co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ksdljfle Re: Sandra SPA na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.10, 13:34 Czesc, jak najbardziej polecam ten obiekt, byłam 3 krotnym gościem w Sandrze w Pogorzelicy i byłam baaardzo zadolowolona, nie miałam sie czego czepic, kuchnia rewelacyjna, w odnowie biologicznej naprawdę można sie zrelaksować i odprężyc, dzieciaki miały frajde na basenach. Ośrodek godny polecenia, w najbliżych dniach wybieram sie w góry do Karpacza, również wiele fajnych opini słyszałam o tym obiekcie więc jedziemy odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
krakowskim_targiem Re: Sandra SPA na weekend 30.11.10, 12:38 a Primavera SPA coś Wam mówi? to w Jastrzębiej Górze, nad Bałtykiem, też fajny pomysł na zimowy wypad, zwłaszcza z rodziną, bo dla dzieciaków również mają masę atrakcji :) Odpowiedz Link Zgłoś