all2 28.06.04, 22:30 ta cisza. Będę więc własnoręcznie zmieniać stan licznika, a potem z satysfakcją odczytywać własne wpisy. Nikt mi w tym nie przeszkodzi, bo i tak nikogo tu nie ma :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Re: Znudziła mnie już... 28.06.04, 22:33 Dopisze sie, ale chyba mnie nie zobaczysz bo zrobilam sie jakas przezroczysta...:) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Znudziła mnie już... 29.06.04, 00:04 Chatko, zobaczyłam Cię :))) - albo mi się wzrok poprawił, albo Ty wyszłaś z przezroczystości :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Znudziła mnie już... 29.06.04, 22:34 all2 napisała: > Chatko, zobaczyłam Cię :))) - albo mi się wzrok poprawił, albo Ty wyszłaś z > przezroczystości :))) uff uff, a balam sie juz, ze przez moj czarny humor widac mnie bylo na szaro, tzn. nie widac mnie bylo :( :) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Znudziła mnie już... 28.06.04, 22:38 To przez tą Unię. Wszyscy wyszli jak Unia weszła;) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Znudziła mnie już... 29.06.04, 00:44 all2 napisała: > i dokąd poszli? :) Niektórych było widać na pograniczu polsko-ukraińskim;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Znudziła mnie już... 29.06.04, 01:21 Znaczy, przez zieloną granicę? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Znudziła mnie już... 29.06.04, 01:30 all2 napisała: > Znaczy, przez zieloną granicę? :))) A jakże! ale jeszcze kiedyś napatoczą się na dziada proszalnego co im powie: "Znaj Lasze - po San nasze" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Znudziła mnie już... 29.06.04, 02:49 I laseczką Lacha nawróci na strefę euro? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Znudziła mnie już... 29.06.04, 03:51 Czytajac ten watek przyszedl mi pomysl z licznikami dla laseczek. Uwazam, ze to wynalazek wart milionow. Dotarlismy na Ksiezyc, a nikt jeszcze tego nie opatentowal. Oddam pomysl za darmo. Chce tylko 10% z publikacji wydrukow licznikow. Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Znudziła mnie już... 30.06.04, 14:08 all2 napisała: > ta cisza. mnie tez. a jak sie nudze to mam glupie pomysly, np zeby cos zjesc. wiecie jaka gruba bede przez tych co sie nie odzywaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Znudziła mnie już... 30.06.04, 15:49 ideał: komputer sprężony z lodówką. gdy przez 10 minut nie pojawia się nowy wpis, drzwiczki otwierają się automatycznie i wysuwa się podajnik. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Znudziła mnie już... 30.06.04, 15:51 ja też chcę tylko 10 % marży sklepów spożywczych :) może ta cisza zaowocuje lawiną wynalazków? nawet Awee poszła zupę gotować... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Poczekaj, poczekaj.... 01.07.04, 10:59 janiolka napisała: > mnie tez. a jak sie nudze to mam glupie pomysly, np zeby cos zjesc. wiecie > jaka gruba bede przez tych co sie nie odzywaja!!! ....to będzie na zapas. Abyś nie padła z głodu, kiedy TeaTime'owcy rozpiszą się za bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Poczekaj, poczekaj.... 01.07.04, 12:31 awee napisała: > ....to będzie na zapas. > Abyś nie padła z głodu, kiedy TeaTime'owcy rozpiszą się za bardzo ;) w tym tempie nie odzywania sie, to z zapasami moge sie nie zmiescic na krzesle przed kompem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Poczekaj, poczekaj.... 01.07.04, 13:20 wywalić krzesło sprzed kompa, wstawić rower :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Znudziła mnie już... 01.07.04, 22:04 all2 napisała: > ta cisza. > Będę więc własnoręcznie zmieniać stan licznika, a potem z satysfakcją > odczytywać własne wpisy. > Nikt mi w tym nie przeszkodzi, bo i tak nikogo tu nie ma :D poczekaj jak sobie grata naprawie, to dopiero we dwie narozrabiamy;) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Znudziła mnie już... 04.07.04, 05:51 teraz to macie dobrze! mozna zaczac rozrabiac w Polsce, wciaz sie bawiac i idac na zachod - grzecznie przestac w Portugalii. ------------------------ bynajmniej, nigdy nie uciszycie szumu oceanu Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Znudziła mnie już... 11.07.04, 20:46 jarek-ny napisał: > teraz to macie dobrze! mozna zaczac rozrabiac w Polsce, wciaz sie bawiac i idac na zachod - grzecznie przestac w Portugalii. I co? Cisza jak obszył... Nikt nawet nie rozrabia... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Znudziła mnie już... 12.07.04, 23:40 aand napisał: > (....) Nikt nawet nie rozrabia... Szukasz ochotników ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Znudziła mnie już... 13.07.04, 05:47 awee napisała: > Szukasz ochotników ? :) Ochotnicy wystąp! :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Znudziła mnie już... 20.07.04, 00:25 anahella napisała: > poczekaj jak sobie grata naprawie, to dopiero we dwie narozrabiamy;) Wracaj wreszcie... sezon na spalone monitory już się skończył ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znudziła mnie już... 14.07.04, 02:55 all2 napisała: > ta cisza. > Będę więc własnoręcznie zmieniać stan licznika, a potem z satysfakcją > odczytywać własne wpisy. > Nikt mi w tym nie przeszkodzi, bo i tak nikogo tu nie ma :D ... a moze jakas rozruba? Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Znudziła mnie już... 14.07.04, 05:55 ormond napisał: > ... a moze jakas rozruba? No i już jest - tylko rozróba czy rozruba? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znudziła mnie już... 14.07.04, 07:11 aand napisał: > ormond napisał: > > > ... a moze jakas rozruba? > > No i już jest - tylko rozróba czy rozruba? ;) > > Moge isc na noze, ze pisze sie rozrUba, ale obawiam sie, ze w koncu bym jednak przegral ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Znudziła mnie już... 14.07.04, 20:53 ormond napisał: > Moge isc na noze, ze pisze sie rozrUba, ale obawiam sie, ze w koncu bym jednak przegral ;) Ciekawe czy obie wersje są poprawne? :) P.S. Myślisz że jestem mistrzem kordelasa czy ortografii? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znudziła mnie już... 14.07.04, 23:34 aand napisał: > ormond napisał: > > > Moge isc na noze, ze pisze sie rozrUba, ale obawiam sie, ze w koncu bym > jednak przegral ;) > > Ciekawe czy obie wersje są poprawne? :) > Zupelnie niewazne kto ma racje ani ktora wersja jest porawna, chodzi o rozrObe. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Znudziła mnie już... 14.07.04, 23:42 No i wreszcie wyszło na jaw, kto jest największym podżegaczem na forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Znudziła mnie już... 15.07.04, 05:48 all2 napisała: > No i wreszcie wyszło na jaw, kto jest największym podżegaczem na forum :D ...co to przychodzi noco i kolbo w drzwi łomoco... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Sezon ogórkowy w pełni :) 18.07.04, 15:51 To idę szukać dętki do roweru... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sezon ogórkowy w pełni :) 08.09.04, 10:07 aand napisał: > To idę szukać dętki do roweru... :) > > Na pierwszą lekcję po wakacjach dzieci zostały poproszone o przyniesienie jakiejś pamiątki z wakacji. Większość przyniosła zdjęcia i pocztówki. Mój młody postanowił przytargać na lekcję przebitą dętkę od roweru, na której już po przebiciu pokonał prawie 5 km. :) Odpowiedz Link Zgłoś