carla26 10.12.04, 23:12 Czy wiecie moze kiedy mozemy sie spodziwac filmu P.Swayze i jego żony na ekranach polskich kin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_mickiewicza Re: film z P.Swayze 13.12.04, 17:14 juz byl. tzn grali przez jakis miesiac w relaxie, w warszawie. juz nie graja. bylam dwa razy, nie dla fabuly, dla tanca, ktory calkiem przyzwoicie im tam wyszedl. obecnie czekam na altmana nowego z neve campbell - podobno tanecznie swietne. Odpowiedz Link Zgłoś
gingerr Re: film z P.Swayze 13.12.04, 20:03 a czy nie chodzi ci o film "the Company"? Bo jeśli tak, to on już był grany w Warszawie, dość krótko, niestety :-( Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: film z P.Swayze 16.12.04, 23:17 czyli juz niegraja? :( bo chyba chodzi o the company (ten altmana). ten ze swayzem to "ostatni taniec" bodajze. Odpowiedz Link Zgłoś
carla26 Re: film z P.Swayze 18.12.04, 14:24 Chodzi mi o film z P.Swayze "Ostatni taniec"! Były wywiady, artykuły w prasie z P.Swayze związane z promocja filmu a o jego premierze cicho sza!!! Moze wy wiecie kiedy wreszcie poleci? A The Company juz nie leci - wiem , był bardzo krótko i tylko w nielicznych kinach:( i niestety nie zdążyłam zobaczyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: film z P.Swayze 20.12.04, 13:39 no to podobnie jest z "ostatnim tancem". byl, ale juz nie graja (grali moze z miesiac i to w nielicznych kinach). Odpowiedz Link Zgłoś