poziomk 21.03.05, 08:57 21 marca , wiosna a moze by tak na wagary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: wagary 22.03.05, 12:13 W której klasie pierwszy raz poszliście na wagary? Ja nie mogę sobie dokładnie przypomnieć, ale była to chyba 6-ta klasa. +/- 1 rok. Oczywiście było to w pierwszy dzień wiosny. Tyle, że wtedy było zdecydowanie cieplej niż dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: wagary 22.03.05, 13:40 Regularnie urywalam sie z pojedynczych lekcji jakos tak wczesnie - od 4 podstawowki. Prawdziwe wagarowanie mialo miejsce w liceum:> MOja mama odmowila chodzenia na wywiadowki bo nie chciala sie za mnie wstydzic. Wychowawczyni gdy to uslyszala to ryknela smiechem, zadzwonila do mamy i nakablowala ze klamie. Mama potwierdzila moje slowa i od tej pory... przestalam wagarowac:) Oj, zlym uczniem bylam, i co ze mnie wyroslo:( Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: wagary 22.03.05, 15:40 Na wagary zaczalem chyba chodzic dopiero w technikum i to nie ze swojej winy. Bitelsi, Niemen nosili dlugie wlosy to i nas wychowawca wyrzucal z lekcji do fryzjera. A ze pan Stodolski(fryzjer) czujnie postawil zakladzik na wprost szkoly to tlumnie w okolicznych krzakach lezeli, pili wino i palili pety uczniowie z naszego technikum. No i strzygli sie nawzajem oczywiscie ale bez duzej krzywdy;) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: wagary 22.03.05, 15:34 poziomk napisał: > 21 marca , wiosna a moze by tak na wagary? A ja jestem na wagarach no bo jesli od 15.00 w internecie to jak to nazwac inaczej?;) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: wagary 22.03.06, 11:51 od dwóch lat nie byłam na wagarach, chyba skapciałam :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=38905863 a tu dyskusja o pierwszym dniu wiosny _________________________________________________ * nadal pod kreską Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: wagary 22.03.06, 12:07 Ja to już nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem na wagarach... Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: wagary 22.03.06, 13:32 ralston napisał: > Ja to już nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem na wagarach... ... fantazja w narodzie zamiera;) _________________________________________________ * nadal pod kreską Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: wagary 22.03.06, 13:41 aanneett napisała: > ralston napisał: > > > Ja to już nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem na wagarach... > > > ... fantazja w narodzie zamiera;) > Nie - to raczej - starość nie radość :))) Odpowiedz Link Zgłoś