olikkk 23.11.10, 12:20 zamknięty Zachęcam do zerknięcia na to forum, gdzie znajdziecie dużo ciekwaych informacji o ginekologach w całym kraju, tych dobrych i tych nie polecanych. forum.gazeta.pl/forum/f,18090,_Biala_lista_dobry_ginekolog.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
olikkk Re: Szukam dobrego ginekologa 15.12.10, 08:31 zamknięty Jeszcze jedna strona, gdzie można poszukać dobrego lekarza www.znanylekarz.pl/ranking-lekarzy/ginekolog Link Zgłoś
dminicka Re: Szukam dobrego ginekologa 15.12.10, 11:02 zamknięty Olikk, zerknąć na takie listy, jak najbardziej mozna, ale czasem opienie są tak skrajne, ze strach czytac. Najlepiej samemu ocenic w trakcie wizyty, a jak cos nie pasuje, to - na szczescie- zawsze mozna zmienic lekarza. =============== 28 wrzesien 2010 r. usunięcie macicy bez przydatkow droga pochwową.Hp ok Link Zgłoś
olikkk Dla Minutki 26.01.11, 08:30 zamknięty Pytałaś 19.01.11, 19:38 Witam i proszę o informacje na temat lekarzy ginekologów ( dr Chojnickego ) z ,, Lutyckiej w Poznaniu'' niedługo mam mieć zabieg w tym szpitalu i naprawdę nie mam pojęcia. Wydaje mi sie bardzo kompetentny ale co w praktyce ? Odpowiedziałam Ci w POGADUCHACH ale na wypadek gdybyś nie znalazła odpowiedzi w gąszczu postów to ponownie tutaj podaję Ci podpowiedź. www.znanylekarz.pl/andrzej-chojnicki/ginekolog/poznan#doctor-opinions Minutko witamy Cię bardzo serdecznie w naszej wesołej gromadce Nie jestem pewna, czy któraś z dziewczyn będzie znała tego lekarza, ale znalazłam o nim bardzo dużo pozytywnych opinii i podałam wyżej link. Przeczytaj sobie, mam nadzieję, że to o niego chodzi I oczywiście zapraszamy Cię na nasze forum, gdzie dziewczyny z pewnością pomogą Ci przejść przez czas przed operację i po niej Link Zgłoś
layla01 Re: Dla forumek szukających gina z Wawy 16.08.11, 21:17 zamknięty Z czystym sumieniem polecam dr Bogusława Lindnera, który przyjmuje w gabinecie prywatnym na ul. Koszykowej. Tak taktownego, delikatnego, empatycznego, no po prostu fantastycznego gina nie poznałam dotąd! Jedyny "minus", to to, że wysłuchując cierpliwie swoich pacjentek i badając je baaaardzo dokładnie nie jest w stanie przestrzegac godzin zapisów i trzeba poczekac dłuższy czas w poczekalni, ale waaaaarto! Link Zgłoś
olikkk Szukam dobrego ginekologa 23.09.11, 11:28 zamknięty Przeniesione z innego wątku annandale 08.09.11, 12:12 Potrzebuję jak najszybciej dobrego,bardzo dobrego ginekologa z Łodzi ze szpitala im.Madurowicza.Bardzo pilne. basiab64 08.09.11, 12:41 Annandale na portalu "dobry lekarz" znalazłam informacje że doktor Grzegorz Guzowski pracuje w tym szpitalu i ma bardzo dobre opinie pacjentek pozdrawiam Cię i zdrowia życzę olikkk 08.09.11, 16:09 Dzięki informacjom jakie otrzymałam od Karmy - dziękuję trafiłam na stronę poleconego przez nią lekarza ze szpitala, o który pytała Annandale. Choć już informacje przekazałam inna drogą to zostawiam namiary również w tym wątku, bo może ktoś jeszcze zechce skorzystać Tekst linka Link Zgłoś
olikkk Re: Szukam dobrego ginekologa 20.12.11, 15:14 zamknięty Przeniesione z innego wątku krystyna2662 20.12.11, 15:02 Witam Proszę polećcie mi dobrego sprawdzonego chirurga we Wrocławiu. Mam 50 lat, mięsniaki , czeka mnie operacja usunięcia macicy. Z góry dziekuję. Pozdrawiam Was wszystkie. K. Link Zgłoś
karmagula Re: Szukam dobrego ginekologa 20.12.11, 16:58 zamknięty Dzień Dobry Krysiu Jesteś więc kandydatką na Syrenkę , których tu dostatek Pozdrawiam Cię serdecznie,ale w kwestii lekarza nie pomogę(inne rejony kraju).Wkrótce nasza Wrocławianka z pewnością się odezwie.Powodzenia życzę Link Zgłoś
alicja518 Re: Szukam dobrego ginekologa 20.12.11, 20:38 zamknięty Witaj Krysiu, jeśli dowiesz się coś na temat doktora to wracaj do nas. Pomożemy i doradzimy. Pozdrawiam Link Zgłoś
olikkk Re: Szukam dobrego ginekologa 21.12.11, 20:03 zamknięty Nasza Gosia gdzieś zniknęła a tak czekała na koleżankę z Wrocławia Krysiu chwila cierpliwości, Gosia się znajdzie Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Szukam dobrego ginekologa 22.12.11, 23:19 zamknięty Witam Was Jestem Olikk na wezwanie Ale nie do końca rozumiem prośbę Krysi... Dlaczego szukasz chirurga, a nie ginekologa? Nie znam dobrych chirurgów, natomiast ginekologów co najmniej dwóch mogę polecić. Z tym, że jeden z nich pracuje tylko w Trzebnicy, znaczy tam gdzie ja byłam operowana. Link Zgłoś
olikkk Re: Szukam dobrego ginekologa 26.06.14, 16:46 zamknięty W związku z przeprowadzką naszego forum, wątek został przeniesiony i można go znaleźć tutaj: Syrenki - kontynuacja forum "Usunięcie macicy i co dalej?" syrenki.net/viewforum.php?f=8 Pozdrawiam i zapraszam na nowe forum Link Zgłoś